![]() |
|
A di je ozren? Jel' ima šta novog na njegovom GTR-u? :)
|
uff, dok sam se registrirao pa Hammer u BF/COD temi... Nvidia teme...... Pa banovi... xD
|
Citiraj:
|
Tko je uopce prvi i glavni pokretac foruma?
|
Citiraj:
Koliko me pamćenje služi otišao u Irsku prije više godina. |
Jok, fulao si...Ozren je tu, on SBP, Frane, Shimpa, msvrtan, Joža, Pajo, nara...to je manje više originalna postava. Šolaja je u Irskoj.
Ozren, Pajo, Šilja odnosno Šolaja su pokretači foruma, Ozren originalno i vlasnik firme. Kasnije dolazimo Horza, ja i Beren, pa iza toga i ostali, među njima i Krešo koji preuzima sve na kraju jel... |
Citiraj:
https://media.makeameme.org/created/...-me-fv9fhx.jpg |
:D :D :D
|
Nitko ne pita za Tor -ovog tajnog brata kojeg nam skriva sve ove godine ! :D
http://i.imgur.com/1Nhurkd.jpg |
atha? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk |
Citiraj:
Đe me nađe? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Živ je :D
|
Bude, meštre od lemilice, pa di si ti? :beer:
|
Kako mi je drago vidjeti stare članove, ustali se iz mrtvih :D
Nažalost i ja sam zadnjih godina uglavnom samo read user foruma, tu i tamo nešto postam ali PCE neću napustiti. Jedan od jako rijetkih foruma gdje se još uvijek pazi na pravila postanja, kulture itd. :) |
Citiraj:
Lenovo P70-A |
Tu sam okolo. Samo se vise nema vremena za forume :)
Tu i tamo bacim oko na Svaštaru... |
kako nema, barem je danas lako s mobitela zujati. :)
|
Citiraj:
Lenovo P70-A |
Pa evo me u "kancelariji" i zujim po forumu.
Vremena po necijim standardima nemam (troje djece male imam, posao, guzvu s posla i na posao, itd) Ali eto, s posla se moze, iz kreveta se moze, s kenjare se moze, sa kauca pred tvom se moze. Ne sjecam se kad sam doma sjeo za komp pa zujao po forumu. To su samo isprike i isprikice ljenih ljudi da se nema vremena. NEMA SE VOLJE onda radije tako napisati. |
Citiraj:
Ne sjećam se kad sam zadnji put na poslu surfao po netu. Lenovo P70-A |
Ne podrzavam ja da de to radi na poslu, moja poanta je da uz danasnje mobitele i Tapatalk surfanje forumima je toliko jednostavno da ne moze bit jednostavnije.
|
Citiraj:
Kad se dignem od stola ne pada mi napamet još buljit u mobitel. Bilo to na WCu ili dok pijem kavu. Kad uhvatim vremena odem u miru pojest gablec, popit kavu ili otvorit prozor i gledat van. Lenovo P70-A |
STo je sa C.J. B ?
|
igram ja neki dan favorite na euro kvalifikacijama, i rekoh, da podebljam, igrat cu i Hrvatska-Ukrajina oba daju i Hrvatska pobjeduje jer william hill ima na sve tu razradu, i nasi dobe 1:0.
do citanja, i zapamtite, Skotska neovisnost za veci iznos |
Evoooooo ga :D
Ajmo Ivane, prognoza utakmica za vikend :D |
Naša je "prikladnu" temu i javija se u svom stilu - win win :D
|
Kaj je s jopisom, bio je poprilično aktivan no nema ga zadnjih pol godine
|
Ziv je, samo nije vise aktivan :D Druge ga sad stvari zaokupljaju, kuca, pos'o, klinac najvise :D
|
1 privitaka
Kopam po kompu i naletim na Costin autopotret :D
|
Prije bi se bacio s mosta nego bio aktivan na forumu kojeg moderira syss :D
Neznam, valjda otkako se smanjio entuzijazam oko hardveraja i preusmjerio na druge stvari nema mi smisla ovdje svraćati. Osim toga još uvijek imam svoje insidere za sve važne tračeve s PCE ;) |
Citiraj:
:roller: |
Citiraj:
Kriticno je... :D |
Citiraj:
|
Gledam post od Amdejca piše BlackDragon aka BD aka Sputnik, mislim si kak sam uopće završio na forumu, sine mi ... za sve je kriv Catkiller još tam 2002 ... sjetio sam se i da sam bio moderator za sve i svašta (nadam se da više nisam da ne bi počeo prakticirat ovlasti :) ) Sjetio se i da sam pobrao neku nagradu za slaganje WLANa bila neka AMD žuta matična ploča koju odmah došao otkupiti mislim MentalHarakiri ako se dobro sjećam, čak sam i našao text za koji je to išlo (Black Dragon - U.S.S. WLAN-LAN ... ako nekog zanima ti LinkSYS WRT54G još uvijek RADE !!!! ... Istina da je CK prodao kuću u kojoj je bio, istina da ja još imam kuću tamo ali nisam tamo već na drugom mjestu, ali oprema koja je tamo ostala je još operativna ... skoro punoljetna i sve radi ... a vidim i mi radimo :) i pružamo otpor.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |