![]() |
Hvala puno na savjetima, puno mi je pomoglo. ;)
Ako se slučajno odlučim još malo podebljati budget, 1060 GTX bi bila do dobar izbor onda? Ima neki određeni model da valja? Još to ako moze i onda imam izbora kao u priči, samo moram odlučiti koliko novaca cu potrositi. Htio sam Nvidiju za promjenu, a stalno mi se cini kao da za nju moras dati malo vise para od istog ranga Radeona. Jesam u krivu? :S Poslano sa mog Nexus 6P koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Gle,ako imaš za 1060ti 6gb,uzmi nju,ali to je opet nadoplata od preko 1200kn. Ova sa 3gb ti se ne isplati pored amd kartica. Ja da sada kupujem ne bi uopće razmišljao pored rx 470 nitro ispod 1600kn! |
Citiraj:
Sto je najbolje freesync monitori nisu isto skupi, pa sam mislio neki wombo combo čak sa time napraviti. Svi hvale tog Radeona vrazjeg :) Poslano sa mog Nexus 6P koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Preporuka RX 470 4GB ;) |
http://www.gpuzoo.com/Compare/Sapphi...60-1SDN-N5GNX/
evo ti jedna usporedba...iz ovoga se vidi da je rx 470 jaca (gflops), ali je bottleneckana rezolucijom (pixels per second)...odnosno, pri 4k rezoluciji bi rx 470 izgubila prednost...za 4k rezu je dakle nvidia bolja, dok bi za tvoj trenutni monitor rx 470 bila bolja... |
Gluposti. Link je beskoristan. To ti je kao onaj hw compare
fooK Ako želiš bolji cooler za 60kn više imaš i msi gaming |
otkad su to tvornicki podatci beskorisni? Jos najbolje da mi neki mamlaz koji si grize nokte na nogama snimi video i objavi na jubito jel ova bolja il ova....
|
Pa i taj mamlazov info bi bio korisniji od tvog linka :D
|
mislim da sam fino objasnio o cemu se radi, a i na linku pise, ako ti se da citati...fala, al ja se radije uzdam u provjeren sajt i tvornicke podatke, nego u nekog kopaca nosa jubitera...
|
Citiraj:
1590kn za RX 470 nitro 4gb 1770kn za RX 480 nitro 4gb 1800kn+ za neku od ovih gtx 1060 3gb E, kao neka pi**a sam kad ne moze odluciti koju haljinu kupiti xD Ne mijenjam tako cesto hardver, pa se ne zelim zeznuti, sorry sto vas gnjavim :S Jos jednom napomena da imam CX430M napajanje, ne znam jel to igra kakvu ulogu kad uzmem i taj i5. Hvala puno! Poslano sa mog Nexus 6P koristeći Tapatalk |
eh kad tolko premisljas uzmi ovu https://www.uzishop.hr/amd-ati-gpu/9...hics-card.html
i prebacimo se na radeon temu :D |
Ove gore navedene su vec gornja granica :eek:
Nemoj me sad muciti jos vise :) Poslano sa mog Nexus 6P koristeći Tapatalk |
Meni je bila r7 370 gornja granica kad sam dosao na forum prije pola godine :D
tih 200-300 kuna razlike kolko bi dao za 4gb ces prije vratit prodajom 8gb grafe za 2-3 godine. |
Citiraj:
Zato se moram ograničiti na ove 2 gore ili neki od ovih gtx-a ako valjaju. Za ovaj rx 480 mi se cini dobra cijena, pa sam se OPET pomamio na skuplju. Iako mi se cini da za moje potrebe je i ova 470 vise nego dovoljna. :rolleyes: Poslano sa mog Nexus 6P koristeći Tapatalk |
nikad u zivotu nisam kupio amd i bio zadovoljan kupljenim duze od dan-dva...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog Nexus 6P koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Ma znam, al malo mi je smiješno bilo to što nije zadovoljan a ima sve AMD u kompu. Aj bar sad kupuje Intel...
|
Decki, moze preporuka graficke do jedno 1300-1400 kn koja ce bit kompatibilna s mojom konfom? Riknila mi je ova msi..
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
a sta kazes na amd?
|
kazem da si na krivoj dretvi :)
|
Citiraj:
|
Pozdrav, čitam zadnje dve tri stranice i vidim da preporučate tu AMD rx 470 nitro. I ja sam brijo na 1050ti s obzirom da necu mijenjat proc. Koja grafa bi bila optimalna za moju konfu (vidi moj komp), a da nebude prejaka za proc i ostatak konfiguracije? Ta amd-ova rx 470 nitro ili nest drugo? Samo da napomenem da imam neko chieftec 500w napajanje extra, to eventualno mogu zamijenit u cijeloj konfiguraciji.
:chears: |
http://www.futura-it.hr/katalog/komp...x-470-ar-4goc/
Btw. to Chieftec napajanje je vjerojatno gore od Corsaira kojeg imaš pa, radije nemoj mijenjati :p |
Pozdrav, zanima me vase misljenje..kupujem grafu i ne mogu odlucit koja mi se vise isplati ( omjeru ulozeno/dobiveno)...gtx 1060 6g b ili rx 480 8gb? ili neka treca a da mi traje dosta dugo
Imam budget cca 2500 kn i u tom rangu gledam..nisam bas vjest s grafickama :nono: :roller: |
Ja bih išao na GTX1060
|
Dali mi je isto koju 1060 cu da kupim? MSI, ZOTAC, ASUS,..?
Posto vidim da cijene varijaju u rasponu od 50e. |
Citiraj:
|
Ja sam danas porucio asus strix gtx 1060 verzija O6G za 330 eura.Moram sacekati jedno dve nedelje da stigne kod mene.Potrebna mi je grafa sa dva hdmi-a i izbor je pao na ovaj asus.Sad videcemo kako ce se pokazati kad stigne.
Ovaj model sam narucio https://www.asus.com/us/ROG-Republic...60-O6G-GAMING/ |
Propustio sam Msi gtx 1080 na Ebayu za 350 eura. Koje sranje.. Zaboravio sam totalno. Tu i tamo se može ubosti koji komad za ovoliku siću.. Koja tuga. Neću se dugo oporaviti od ovoga.
|
Odavno nisam u toku, pa trebam mišljenje koju karticu uzeti. Ako može 2 preporuke od ovih, u pitanju su rabljene. Od igranja vjerojatno neće biti ništa, a i ne patim na ultra detalje..Bitno mi je samo da vrte fluidno viewport u 3d max-u i solidworks-u. To bi trebao biti mačji kašalj za ove..:D
XFX HD6870 1GB DDR5 SAPPHIRE 6850 1GB Gainward Phantom GTX 560 1GB GDDR5 GTX 560 Ti 1280MB GDDR5 MSI Radeon 7770 1gb gddr5 |
GTX 560 Ti
|
koju najacu karticu bi stavili na i5 2300 da ju u potpunosti moze iskoristiti? rx480, gtx1060?
|
RX 470... i5 2300 je vjerojatno malo sporiji CPU od G4560.
|
dns mi javi covjek da mu je krepala gtx770 pod garancijom sto mu prodah prije nekoliko mjeseci, najvj dobiva novu gtx1070 :( phuck :(
|
:roller:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |