PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   UEFA Euro 2016 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=278849)

Brko 15.06.2016. 11:38

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2935970)
Nisam ni procitao post nego samo uocio ovo "ne pjeni se". Jednu recenicu gdje je vidljivo da se zezam napisem i bam post od 20 redova, ne znam tko se tu pjeni.

Znači, ti se vidljivo zezaš u nogometnim temama već sezonama? OK, reci tako odma. ;)

@vorda22
Svi znamo da si Ronaldov fiškal. Lijepo si ga obranio i stao uz njega kako pljuje po drugima te i sam uputio uvredu "mentalitet malih mozgova". Znači svi sa "velikim mozgovima" su jučer navijali za Portugal, jer Island kao underdog se branio umjesto što se po tebi trebao otvoriti i izgubiti 5:0. Onda bi to bilo OK :D ? A još lijepše si izbjegao bilo kakav doticaj sa onime što si i sam vidio - očito simuliranje i traženje faula kojeg nije bilo ni blizu. A najlijepše je to što si odma sve prozvao "navijačima Islanda". Utakmica je jednako nebitna kao i utakmica Slovačke i Walesa, pa se nisi javio na tu temu. Ali sad te smeta što je netko navijao za Island u nebitnoj utakmici u kojoj Portugal nije došao do 3 boda? Skakutanje/bežanija/izvrtanje teme - lvl PRO 10009000 !!!11!!111!!! :D
Nije te u temi bilo dok se tvoj miljenik nije pojavio i onda odjednom, eto te. Kao, nije te briga, ali ako se tvojih svetih krava netko dotakne, tu si :D
Ali da, to je taj "pobjednički" mentalitet koji ti zagovaraš. :) nemoj više, svega ti, ljudi padaju u trans od smijeha :D ja prvi :D

A i neki (i ja među njima) odavno NE VOLIMO portugal. To što neki misle da Portugal postoji otkada ima Ronalda u reprezentaciji, to je neki drugi problem u koji ja nebi detaljno ulazio.
Uz Italiju i Francusku, od pamtivjeka (koliko pratim Eure i svjecka), Portugal mi je najiritantnija i najljigavija momčad. A kad su mi to poslali, Ronaldo je igrao za juniore Sportinga.

Mislim da je oko Ronalda sada sve jasno. Što se njega tiče, EOD s moje strane.

Back to Euro:
Island je osvojio bod, a nije Portugal izgubio 2.

Danas dobre tekme, i mislim da se Albanija i Rumunjska opraštaju od Eura. Svejedno, navijam za Slovačku, Rumunjsku i Albaniju (onu pravu, ne Švicarsku) danas :D

vorda22 15.06.2016. 12:18

ukratko, "ronaldo je luzer". tako tipicno za ova podneblja :) sve sami pobjednici kod nas. dok nije osvojio wimbledon, gorana se pljuvalo sve u 16. i on je valjda bio luzer. e to je komedija :)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Brko 15.06.2016. 12:30

Ili ukratko - za nečije sporcke uspjehe treba toj osobi tolerirati pljuvanje i omalovažavanje protivnika, kao i simuliranje?
Zanima me s kojeg si ti podneblja gdje su takve stvari normalne? :)

vorda22 15.06.2016. 12:34

simuliranje je bilo smijesno to se slazem. ti si sigurno uvijek nakon tekme cestitao protivniku :)

nego onaj broj 11 iz portugala je bio uvjerljivo najlosiji nogometas kojega sam ikad gledao. svaki pokusaj nabacivanja s krila, zavrsavao je u prvom obrambenom igracu.

1v@n 15.06.2016. 12:35

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2936010)
Ili ukratko - za nečije sporcke uspjehe treba toj osobi tolerirati pljuvanje i omalovažavanje protivnika, kao i simuliranje?
Zanima me s kojeg si ti podneblja gdje su takve stvari normalne? :)

Pa takvih i mi imamo, ima ih svatko. Evo ti prvog Mandžukića...ali on je 'eroj 'rvacke i sportska veličina koja vrišti s reklama, postera i naslovnica...

Totalno nepotrebna rasprava.

Brko 15.06.2016. 12:41

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2936012)
simuliranje je bilo smijesno to se slazem.

:respekt:

Citiraj:

ti si sigurno uvijek nakon tekme cestitao protivniku :)
Ako je utakmica bila fer i korektna jesam, čak i u porazima. Ako je tekma bila na rubu incidenta, onda je bio fajt na kraju :D

Citiraj:

nego onaj broj 11 iz portugala je bio uvjerljivo najlosiji nogometas kojega sam ikad gledao. svaki pokusaj nabacivanja s krila, zavrsavao je u prvom obrambenom igracu.
Općenito su im krila bila jučer loša. Nitko nije baš briljirao. Meni nije jasno da Nanija zovu u reprezentaciju. Kaj ti portugalci nemaju neki mlađi kadar sa prosperitivnim igračima.

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2936014)
Pa takvih i mi imamo, ima ih svatko. Evo ti prvog Mandžukića...ali on je 'eroj 'rvacke i sportska veličina koja vrišti s reklama, postera i naslovnica...

Ali barem on sam ne glumi da NIJE takav. Svjestan je da svi znamo da je vrhunska bogomdana budala :D

Citiraj:

Totalno nepotrebna rasprava.
Slažem se.

A Legerback jučer, u maniri Čačića, napravi samo 2 izmjene. Valjda da vidi koliko mogu izdurat da ne riknu...

GO Slovakia, GO Romania, GO Albanija :D

Mirkopoter 15.06.2016. 12:43

Al se neko pjeni..

Lewis 15.06.2016. 13:18

Evo jedna navijacka za pripreme do Petka :)
https://www.facebook.com/ClassByClas...type=2&theater

Manuel Calavera 15.06.2016. 14:08

Kako neće zvati nanija, nisu oni ništa posebno reprezentacija. Ima tu masu prosječnih igrača, nemaju oni neki kadar, nani je još tu doktor. Liga im je jaka, ali tu ima masa stranih igrača

Guls 15.06.2016. 14:09

And soooo it begins ... :)

Naravno da nije realno očekivati da će Albanci postati prvaci svemira, ali definitivno bi bio poraz da onakva beskrvna Italija digne pokal. Premda ne bi bilo prvi puta... Italija je po meni zadnji lijep nogomet igrala za vrijeme Baggia. Sve ovo nakon toga nije nogomet, već samo teorija/taktika.

p.s. pod nogomet sam mislio onako srčano, atraktivno, jako, ne znam kako to opisati, ali kad vidiš da dečki trgaju sve da pobijede.

Asus30 15.06.2016. 15:53

Ruski izbornik na aparatima:D mora hitno trgnut votku:D
Ruska obrana katastrofa,pogotovo prvi gol,plivanje one dvojice,lijepo ih je okrenuo,lijepi golovi slovaka

Mileni 15.06.2016. 16:02

Koja golcina Hamsika... :)

Brko 15.06.2016. 16:24

Citiraj:

Autor Asus30 (Post 2936095)
Ruski izbornik na aparatima:D mora hitno trgnut votku:D
Ruska obrana katastrofa,pogotovo prvi gol,plivanje one dvojice,lijepo ih je okrenuo,lijepi golovi slovaka

Hahahaha :D da na aparatima... na generatorima :D

Nije Slovačka baš cicin dim :)

Kraljevi :D ajmo sad Rumunija :)

duggi 15.06.2016. 17:21

nema rusija klasu od igraca...uvoz stranaca u ligu donio svoje....
A Slovacka ima Hamsika i to je to...plus ona dva branica Rusije za koje je Carli Olic.....

1v@n 15.06.2016. 17:43

Ja ne znam jesmo li mi toliko nepismen ili glup narod, da prvenstveno mediji, a onda ovce koje ih prate jednostavno nisu uspjele pročitati o čemu se radi nego siluju društvene mreže s mutavim heštegovima.

Ako se netko nađe uvrijeđen, nek nauči čitati u što se upušta i na koji način.

https://www.orangesponsorsyou.com/ro...-your-colours/

Prva i jedina rečenica kaže
Citiraj:

We’ll be listening for the fans showing the most passion online and, every match night, the fans of the most supported country playing that day, will see their team’s colours light up The Eiffel Tower.

vorda22 15.06.2016. 17:53

u pitanju ti se krije odgovor :)

dh41400 15.06.2016. 18:11

Kakva samopromocija francuza putem fejsbljuk, ptičica i instakilogram ovaca diljem svijeta, koju iskorištavaju naši domaći muljatori za vlastiti marketing i skupljanje lajkova - neće da može. #JOZOUGASISVITLO :D

Što se tiče Rusa i njihove tekme ... dosad su njihovi navijači razbijali jug, a sada imaju izgovor za nerede i na sjeveru Francuske, a Lens je tako blizu :D

Brko 15.06.2016. 18:17

Daaaaaaaaaaaa 1:0 vodi Rumunjska protiv Kosova.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

robert7 15.06.2016. 20:00

Samovojska i Vlaovic su isto protiv Ronalda, mora da su i oni hejteri i navijaci islanda :D

Stvarno im je kompletan team of the round bezveze.... :D

Asus30 15.06.2016. 21:21

šta se tiče hrvatske,mogla bi se povijest ponovno ponovit,kao 98. da nas opet naguze francuzi a rasturimo tamo njemce kao redovne mušterije...francuzi nas najviše guze pogotovo u rukometu
a trenutno je reprezentacija jako dobra i jaka,igrači su svi većinom zreli,dobro igraju,svi su već zaradili dovoljno da imaju i za unuke tako da realno bi mogli daleko

Mileni 15.06.2016. 21:27

Francuzi stvarno lose izgledaju. Jako lose. Uzasno.
Albanci bolji ovih prvih 25min, a moram im priznati i da su se jako hrabro postavili. Kad imaju loptu nema napucavanja, igra se jako lijepo s njihove strane. Cim istu izgube, odmah pritisak na francuze.

Svaka cast.

robert7 15.06.2016. 21:50

Jebes mi mater jedini gori napadac od Seferovica je Giroud :D

Pa ta dvojica nemogu zabit ni Tini Katanić

Mileni 15.06.2016. 21:58

Citiraj:

Autor robert7 (Post 2936203)
Pa ta dvojica nemogu zabit ni Tini Katanić

Nadodaj im Mandzukica i njih trojica ce to sigurno moci :zdero:

robert7 15.06.2016. 21:59

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2936208)
Nadodaj im Mandzukica i njih trojica ce to sigurno moci :zdero:

Za Mandzu me tjesi jedino kaj on ne ulazi u toliko sansi, nije recimo isti tip napadaca, al ova dvojica uredno po tekmi zapucaju 2-3 zicera :D

Mileni 15.06.2016. 22:13

Citiraj:

Autor robert7 (Post 2936209)
Za Mandzu me tjesi jedino kaj on ne ulazi u toliko sansi, nije recimo isti tip napadaca, al ova dvojica uredno po tekmi zapucaju 2-3 zicera :D

Zapucaju oni, jer se barem znaju naci u sansi. Mandzo ne zna. Ali zna gubiti lopte i lose dodavati. Ono sto ne zna je stopati loptu. Mozda su nijanse u pitanju, ali ja bi radije trubu Girouda nego ovog naseg mamlaza :(

Brko 15.06.2016. 22:16

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2936192)
Francuzi stvarno lose izgledaju. Jako lose. Uzasno.
Albanci bolji ovih prvih 25min, a moram im priznati i da su se jako hrabro postavili. Kad imaju loptu nema napucavanja, igra se jako lijepo s njihove strane. Cim istu izgube, odmah pritisak na francuze.

Svaka cast.

Bome su loši. Šteta kaj su izvukli pobjedu protiv Rumunja. Bilo bi dobro da ovdje ostane 0:0, a da ih Švicarska dobije :D

robert7 15.06.2016. 22:24

I jos jednom, veliki golgeter, Giroud, tzv topnik :D :D

dh41400 15.06.2016. 22:45

Pa ti nemoj zvat Benzemu :)

Paje-Panije stalno na lopti, ali ne može sam. Hollande na aparatima, a Sušec junior stalno miješa Pogbu/Matuidia/Sagnu ... svi su mu isti. #NoToRacism :D

EDIT:
Trebao sam prije napisat ... ućerali ga teškom mukom, na suho kako bi se reklo :)

robert7 15.06.2016. 22:47

krumpiri jebeni

Mileni 15.06.2016. 22:48

Imam solidne novce na vrancuzima. I opet mi zao ko psu sto su zabili.
Uzasno inace igraju. Uzasno.

Brko 15.06.2016. 22:51

I eto ti 6 bodova... strašno kakav krompirluk. Ljutit idem spavat. Puj!

Perki 15.06.2016. 22:53

Eto, da nebi prošlo bez Payeta

vorda22 15.06.2016. 22:54

zabili su nakon isteka vremena....

Mileni 15.06.2016. 22:56

Bio je prekid u prekidu, onaj sudar glavama.

Inace, najdosadnija utakmica na prvenstvu. A sad se tek vidi da rumunji nisu bili slucajnost. Francuzi su jednostavno losi. Ili ce dici formu, i to ne malo, vec jako puno, ili ce ih prva ozbiljnija ekipa izbaciti.

No moram napomenuti jednu stvar koju nitko ne spominje - suce.
I nije ni cudo sto se ne spominju. Naravno da ima pogresaka, uvijek ce ih biti. Ali se ne sjecam kad je bilo bolje sudjenje na nekom prvenstvu. Samo neka tako i nastave.

mamutarka 16.06.2016. 00:13

https://streamable.com/timj

:D

Brko 16.06.2016. 07:14

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2936250)
Bio je prekid u prekidu, onaj sudar glavama.

Inace, najdosadnija utakmica na prvenstvu. A sad se tek vidi da rumunji nisu bili slucajnost. Francuzi su jednostavno losi. Ili ce dici formu, i to ne malo, vec jako puno, ili ce ih prva ozbiljnija ekipa izbaciti.

No moram napomenuti jednu stvar koju nitko ne spominje - suce.
I nije ni cudo sto se ne spominju. Naravno da ima pogresaka, uvijek ce ih biti. Ali se ne sjecam kad je bilo bolje sudjenje na nekom prvenstvu. Samo neka tako i nastave.

Suci su uglavnom dobri. Ali, nije da se igra agresivno. Samo su se Turci tukli. Ostali igraju korektno. I Erikson je bio najlošiji sudac do sada.

Roberto 16.06.2016. 08:05

Je, suđenje je uglavnom ok.

Zanimljivo, iako je bilo lošeg nogometa, i iako ima pikzibnera na proširenom Euru, nitko od njih u prvom kolu nije rasturen.

Ovaj payet nije normalan. Gledao sma malo WH ove sezone i znao da je dobar, ali da će ovako podivljat... Bez njega Fra bi imala dva boda max, jadi i bijeda od repke za sad.

Sutra navodono Pjaca i Vrsaljko in, Badelj i Strinić out. Ova tekma će biti bolje mjerilo vrijednosti.

ivan77 16.06.2016. 09:03

Danas da englezi dobiju Wales i sutra naši Čehe, i počinje festa :D malo sam se zabrinuo da cu ljosnut na francuzima, al na sreću: D

Brko 16.06.2016. 09:47

Danas navijamo za Wales, Ukrajinu i Njemačku :)

Roso 16.06.2016. 09:50

Za Wales svakako!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:21.