![]() |
Kako dosadna utrka, ne vjerujem.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
em dosadna, em moramo slusati ovog klauna novaka sa svojim hejtanjem hamiltona
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Citiraj:
Dosadna utrka, da je bar bio neki SC da malo poremeti sve Šteta za Kimija što je dobio onu kaznu |
ma nema veceg gusta nego kad ovaj rasista novak cmizdri. i opet ce...
imo sa velika oečkivanja od utrke al na kraju ništa dosada, rosberg pobjego i nismo ga vidli dok nije došao zadnji krug, par pretjecanja al sve iza u poretku i gotovo u sekundi niti malo borbe :baad:
|
Ocjena 1/10. Najgora utrka sezone.
Citiraj:
|
I ja sam bio na rubu sna. Nego sve se nadam bice sudar i SC, ono sipak.
Sve mi se čini da će ovaj svemoćni i najbolji vozač svih vremena Hamilton izgubiti prvenstvo od mrtvog Rosberga.. :)
|
Utrku nisam gledao pa necu nista komentirati.
Ali ovo https://web.facebook.com/DieHardF1Fa...type=3&theater :eek: |
Citiraj:
|
Brži su današnji bolidi nego svi prije. Ovo je brzina sa svim ograničenjima. Kada bi pustili potrošnju goriva, bolidi bi išli 400 na ovakvim stazama. :)
O zvuku, vibracijama i svemu ostalom možemo raspravljati.. |
|
Umro sam od smijeha. Dobrano se čulo. :)
|
kako dosadna trka ajme, bas sam se nadao necem novom, steta sto nije kisetina pala, mislim da bi to bio totalni raspad sistema onda.
ovo je valjda prva trka sezone bez safety cara. navodno je GP2 bio krs i lom u baku dan prije, idem gledati |
2288397a21c4933d2359f19f54daa4101e297a48
3500kbps; ab226ed6eaaf04d5a564753246495d12bef7e495 |
Kako to da nema komentara na relativno zanimljive kvalifikacije jucer, a i honda je na 3. mjestu :D
|
Acestreams:
77da845bf392e5f621017392e16246e8c1c7c396 - 6000kbps cfee6e1fdadd280bdbd43114f44edccca7f27b4b - 3000kbps 6847b9f882cd7f612f60ac782f83df91070b3e90 - 1200kbps Citiraj:
|
Kako su ovo zalijepili Rosbergov ovjes? Izgleda ko izolir trakom :D
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ovo je strašno s Ferrarijem, strategije ne da su im loše nego su kriminalne.
Navijao sam za njih ove sezone, da bar malo zanomljivije bude, ali ovo je katastrofalno. Što reći osim "brljavo" i loše...bilo je jasno šta treba raditi čim je Rosberg napravio prvi krug nakon izmjene guma. U igri gdje su svi vrhunski, kocka na duge staze donosi samo ovo, poraz, jad i ruganje. Sretno vam bilo... Mercedes će i ove godine laganini do naslova. Nadam se samo da će se RB popraviti. |
Ja sam se rugao McLarenu da nakon Hakkinena naslov nece osvojiti ko ni Ferrari dok Schumi nije dosao.
Hamilton ga je donio nakon 9 godina. Ferrari ce mozda nakon 10. Iako mislim da bi mogli opet postiti godinama... Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Dobra utrka na kraju...;)
|
Mercedes se mora rijesiti Rosberga iduce sezone.
|
Ovaj Hamilton se pretvara u smrada. Dobrano je izviždan na podiju. Nesportski totalno. A i od ovog Toto Wolfa mi se s..... :)
|
Citiraj:
Koga vidiš kao nasljednika? Ja mislim da bi mogli u vatru baciti Wehrleina. Dečko je mlad, sigurno je da će biti brz pa bi možda moglo opet biti nemira. Nekakvog dobrog veterana ne mogu dovesti kad je u F1 baby boom. Možda Massu :D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Izgleda da nismo gledali istu utrku ako je tebi Hamilton kriv za ovaj sudar. BTW Rosberg je imao problem sa kocnicama vec malo prije i Niki Lauda je izjavio da je Rosberg kriv za sudar sto je i logicno pogotovo sto je znao/osjetio problem s kocnicama. |
Rosberg je kriv.
Ali iste stvari je radio Hamilton i zao mi je samo sto nije obrnuto zavrsilo najvise zbog komentatora na Skysportu. Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
https://www.youtube.com/watch?v=1LlO...utu.be&t=1m41s
Ista situacija , drugi rezultat :) Danas je Ted bio nepodnošljiv |
Bitno da smo imali dobru utrku. :D
Jeb*** Baku i slicne staze, ovo je prava F1 staza. |
Citiraj:
Steta sto nije proslo ovo Rosbergu. Mozda vise srece slijedeci tjedan. Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
Citiraj:
Već par puta je bila slična situacija i Rosberg bi popustio, ako bude opet (a vjeroratno hoće) mislim da neće više popuštat :) |
jadni rosberg ne moze podnijeti da je klasu slabiji vozac.
Iako je za ovaj sudar ROS kriv 100 % malo mi ga je zao. Odvozio je odlicnu utrku, i onako u doslovno zadnjem krugu ostati bez kocnica je veliki peh.
Doslovno samo je turn 2 trebao izaci ispred HAM i nema sanse da bi ga HAM vise mogao preci do kraja kruga. Sto se tice samog sudara, mogao je HAM pustiti i "undercut" napraviti ali svejedno imao je pravo na prostor jer je bio malo ispred iako na vanjskoj strani. Sad da li je ROS otisao u njega jer kocnice nisu lovile ili ne cinjenica je da se sudar dogodio daleko od trkace linije. Ali jadni ROS uvijek izvuce deblji kraj u ovakvim situacijama, jednostavno nije dovoljno dobar u takvim situacijama i frustracija je ocita. Nesto slicno je bilo u Austinu ali tada je HAM mogao se opravdati ili barem pokusati opravdati da je bilo mokro, prvi zavoj nakon starta i da je imao veliki understear. ROS nije ni pokusao skrenuti... uglavnom razocaravajuci zavrsetak inace solidne utrke. Bojim se da ROS polako puca i gubi prvenstvo. |
Citiraj:
|
Tko brise postove?
|
Rosberg ili Amilton.
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja mislim da Slavica to radi. |
Citiraj:
vidi se iz aviona da Hamilton ima povlasteni tretman u timu. Kad Hamilton ovako nesto napravi, nikom nista, a ocigledno je da je izgurao rosberga, i to bez problema sa kocnicama kao sto je imao rosberg. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:39. |