![]() |
Ah sad, problem je kaj nema nekih pouzdanijih informacija i usporedbe, stari vs novi firmware.. Il pricekat sluzbeni izlazak..
Al opet pomak je na bolje, mada nema straha, rjesit ce oni to.. Naravno, ne ocekujem cuda po pitanju kamere na desetki, al bit ce to sve dobro na kraju.. Taman za odabir i dileme, koji mob uzet:D Naravno, 10:) |
Citiraj:
|
errr....... ok.... :fiju: |
Ne kuzim to bacanje, kad tad ce puknut, nekad iz prvog puta nekad iz desetog, ali neminovno svi pucaju. Samo kakve si srece od kakvu podlogu i kojim kutem padne.
|
Umm. Da... Staklo.
Staklo puca. |
Citiraj:
|
Gabre, nemoj moralizirati, niti je vrijeme niti je mjesto.
Ovakvi clipovi su korisni. Nisu korisni oni sa mikrovalnim pećnicama i oni sa mikserima ili čekićima. Drop test je nadasve poželjan. |
Samo čabe i to ako se i pokaže relativno izdržljiv, padne li krivo nema spasa. Dva frenda, ip6 , padovi s visine struka i niže. Jedan na tepih, drugi na parket - paukova mreža :D
A gledao sam neki drop test gdje je bio i ip6 , i preživio je svašta, pa eto. Jedini test koji mi je fora gledati je za Motorolu droid turbo 2 ili kako se već zove. Taj bih trebao i nabaviti, j ** ove nježne :D |
Citiraj:
Daj me prosvijetli, posto ce ekran puknut i case se izgrebati garantirano nekad iz prve nekad iz treceg puta, a nijedan test se ne odvija u identicnim studijskim uvjetima, vec se slobodnom procjenom bacaju i onda je cista slucajnost sto neki pukne prije neki poslje. To je ko da bacas pikado, nekad iz prve pogodis bull, a nekad iz desetog pokusaja, kad tad ces pogodit. A tvoj frend dodje i pogodi iz drugog puta. Da li ga to stvara boljim od tebe ili samo sa vise srece. Drop testovi su debilizam na kvadrat. |
Ajmo ovako, ja ću ih razmotriti a tim im piši ovo što si napisao ovdje. I sve 5 te smo si i dalje dobri... ;)
|
HTC 10 return to glory for the camera, endurance, charging test
http://www.mobile01.com/topicdetail....922_1461251597 Sad je pitanje koje su fotke iz ruke a koje sa tripoda... |
Citiraj:
Sa softverom na njemu nema nikakvih problema, sve radi glatko. Tu mi je HTC sa Sensom uvijek bio ispred svih ostalih. Na držanje u ruci i veličinu mobitela se ne žali uopće. Mobitel je dobrog dizajna ko i većina HTC-ova i super leži u ruci. Iz T-coma je, rootan, otključan bootloader, S-off. Nikakvih problema. Romova ko u priči na XDA. Stavio sam joj Viper rom i oduševljena je razinom customizacije i nekim dodatnim opcijama koje ROM nudi (Venom Pie, slideanje soft tipki...). |
Onda sam mirna. Zajimljivo kako na kraju ispada da samo Sony uređaje operateri shebu.
Sent from my LT15i using Tapatalk |
A ne bih rekao, imam Z3 koji je također rootan, iz T-coma :D
|
Rootan, ali bootloader mu se ne može otključati.
Sent from my LT15i using Tapatalk |
Pa to ni nije od presudne važnosti, ali mislim da ne ovisi o T-comu već o modelu. čekiraj sony temu, neki ovdje imaju otključan bootloader. I moj se može otključati.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I prvi pit sam cuo da ne snima 1080@60, ali me razveselilo cuti da je audio recording vrhunski sto je nesto sto je u zadnje vrijeme ocajno kod mase novih mobitela. I da je ois nenametljiv |
OIS mi izgleda kao da je nepostojeći, ne nenametljiv.
Ostatak mi se čini OK, nije takav flop kakav sam mislio da je. |
Bolje da je OIS slab nego da stvara jello efekt. Stabilizaciju ionako lako dodaš u postu.
Ali onaj glare je još prisutan, izgleda da je to ipak do kvalitete leća, ne njihove prljavosti :( Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
Ovaj je (Pocketnow) imao 1.20, a novi je 1.30.. Znači sad samo može bit još bolje, a s tim da do izlaska je ostalo kojih 10tak dana.. EDIT: https://twitter.com/urbanstrata/stat...646718976?s=09 |
Citiraj:
(lik ima svoju knjigu o amaterskom fotografiranju sa mobitelima na amazonu) a posebno audio uredjaji (koji su mu specijalnost inace u zivotu)... Citiraj:
Citiraj:
|
budem svakako malo popratio tog Juana. ima on neki svoj kanal, ili?
meni osobno OIS nikad nije bio drag, uvijek su snimke, ljuljave, neprirodne, draze mi je da mi se mob strese kad ga stresem nego da mi cijelo vrijeme pluta ko da na vodi stoji. a osobno mi se pokazalo da mi je sa ois-om teze na brzinu nesto okinuti, jer uvijek ta leca pluta i cesto su slike mutne/van fokusa zbog toga. pre soft. znao bi po noci sa stativa slikati, i bas vidis kako slika "dise", umjesto da je dead still. |
Drago mi je da razvijaju na toj kameri i da će nadam se to sredit kako su obećali.
Nedavno sam dobio M8 sa servisa i opet mi se javlja isti problem. Mijenjali su mi matičnu i bateriju. Dali netko zna kako HTC postupa pri čestom kvaru nekog mobitela? Izgubio sam povjerenje u svoj mobitel, pa eto gledam ako postoji mogućnost da daju drugi mobitel. |
Citiraj:
To disanje slike sam i ja primjetija sa G4 montiranim na tripodu... |
Juan je odličan, baš ima detaljne i argumentirane testove baš kamere i audia i pokrije ama baš sve. Koga zanima prvenstveno kamera na mobilnima (@Zvonac :D ) taj prvo čeka njegov video pa onda ide odluka o kupnji :D
|
Ma lik je car :D!
Al salu na stranu - covjek je objektivan i nepristran te ima jednu kvalitetu koja fali kod puno "vecih i poznatih" reviewera.. A da zna o cemu govori, to ne triba ni spominjati - dovoljno je pogledati njegov jubito kanal.. |
Mene je iskreno iznenadilo sto se dotakao audio snimke i stabilizacije, jer to drugi jebivjetri niti ih je briga niti imaju pojma o tome niti ce pisati.
|
Desetka bi trebala doc kod nas, prvi tjedan u petom mjesecu..
|
Tko smo "mi"?
Sent from my mobile using Tapatalk |
Misli čovjek na Hrvatistan
|
Citiraj:
|
U Hrvatistan..
U SD dolazi za 3-4 tjedna, cijena ce bit 5999kn. |
Citiraj:
|
Očekivano, toliko je i M9 bio lani.
|
Kad padne za duplo onda ćemo razmišljati o njemu :D
|
Za 2-3 mjeseca bude u rasponu 3000-3500 tako da treba samo se malo strpiti, a ne raditi preordere i sve ok :)
|
Citiraj:
EDIT: HTC Hrvatska mi je odgovorila na fejsu. Rekli su mi da se javim Agramu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:01. |