![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni fino radi ono odoh ja malo nabacit most wanted 2gige su 2gige:D
|
Sad bu još i nvidia kriva. Iskreno boli me ku*** . Prestajem igrat ''igrice '' . Drugo ime ne zaslužuju dok se počne sa optimizacijam... :smoke:
|
Citiraj:
|
na mojem kompu sve uredno radi na 1024x768, sve do yaya osim AA jer mi se onda isključi motion blur...
vrti se u 40-50fps, samo ponekad zna trznut pa padne na 20-25 |
Danas reinstalirao XP, MW opet istooooo :(
|
Jebeš mi sve čovjek si kupi 7800GT da može uživat u igrama i onda ga izjebu na ovaj način,koje smeće
|
I kaj ste na kraju ustanovili......je igra šrot ili driveri ili sve po prek?
Sniper, a si zinstaliral i onaj patch za NFSMW? |
Citiraj:
|
A vrla im je onda i igra i patch.
Žalosno... |
Ahh evo nakon 2 reinstalacije XPa mogu vam priopćiti da MW radi!!!:D :D
ni sam neznam kako, proradio je :D samo kada su na max postavkama onda crasha inače na onim predzadnjim ne ;) zahvaljujem se Athi, Fleksu i Skyu na idejama bez kojih nebi uspio... :) |
Pa kakva je to grafa kada nemožeš vrtit igru na max postavkama :D
glavno da radi,ja napravio reinstal win a nisam snimio save g pa sad moram sve ispočetka,gušti su gušti |
dobra grafika
1600 x 1200 @ 22' mon sve je do kraja ide fino :D |
Ma naravno da bi GTica to potegnula bez beda na maxu....ali problem je do softwarea :(
|
da a i meni fino leti al baš ga zeza na nvidia karticama valjda će uskoro neki patch
|
Da, i igra je alergična na OCing (isto ruši)
na 16% sam i vozim ovu Supru ;) :D http://img446.imageshack.us/img446/2...rd011vu.th.jpg |
Aleluja... da vidimo i to čudo :)
to je ono što ja tražim: http://img376.imageshack.us/img376/2...led12qh.th.jpg http://nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html |
Stvar hoda fino :)
na 22% igre sam i još uvijek vozim supru, imam 540, 250 beountija :D |
Šta u igri nema Skylinea :(?
|
Citiraj:
Meni recimo fali jedan Ferrari 575M ili Enzo :rambo: No sva sreća da su ubacili Aston Martina, ljubav na prvi pogled :p |
...
Citiraj:
pa kakav bi widebody isao na njega^^ |
Citiraj:
|
Citiraj:
boljih, jer ima super držanje i popriličnu masu koja je potrebna za probijanje onih policijskih zasjeda, pogotovo kad postave SUVove. |
Svatko svoga konja hvali:beer:
|
Evo vec neko vrijeme igram, i definitivno "The Auto" je Renault Clio Sport.
Ima duplo bolji handling od ostalih (da, i od carrere gt), jedino nije tako brz, iako je to dosta relativan pojam. Ima bolja medjuubrzanja i definitivno bolji potencijalni lap time od bilo kojeg drugog auta. Vozio sam skoro sve aute (ukljucujuci sve iz "top" klase, ali ih clio dere kao beba zvecku :)) |
...
al felge su ti jebeno ruzne...
aj probaj stavit neke sa malo vise praznog prostora pa da vidis kaj je D Auto... Ja inace patim na felge i nervira me kaj tu nema loewenhart LSR kojih ima u NFSU2... |
Vidim da patis na felge :)
Ovo sam stavio zbog toga jer je cili auto nekako "bucmast", kratak i sa wide body kitom malo debeljuskast. A i ima sam love, pa sam kupio najskuplje felge :) Inace su mi najlijepse WRC Tarmac (Enkei)? |
"malo ali covjeka veseli"
|
Ma auto je carrera gt...Za 10 sekundi je na 300 sa nitrom :D
|
kako naredit igru i/ili mrezu da se mogu spojiti dva crossover kompa i da igra radi, nikako se oba dva nemozemo spojit na server. kada na jednom kreiram drugi se nemoze spojit
|
murija je malo dosadna, to mogu rec...
u garazi imam dva auta, s jednim su me uhvatoli 3 puta tako da ga vise nemogu voziti, kako da se rijesim toga... thanks |
Evo jučer ja prešao igru. E sad meni nije jasno zašto ste dizali toliku frku da je igra teška i koristili šifre da ju prođete,mislim stvarno igra nije teška sam treba imat malo bolje reflekse i treba koristit onu stvar za usporavanje vremena,dosta pomogne!
|
Citiraj:
|
Evo iskopah direktno od EA: ;)
"EA je nakon zalbi da i na P4 3,0 ,x800XT, 1GBDDR igra radi u prosjeku na 30-tak fps-a potvrdio da je nikako NISU uspjeli optimizirati...takoder patch na kojem se navodno radilo je odbacen kao neuspio!" ---prenosi PC play Da bude jos gore i tzv. next-gen verzija za XBOX360 je kako i sam EA priznaje neoptimizirana do bola sa povremenim trzanjem... Eto ti kad idu raditi 3 igre u dvije godine za 4 platforme...no EA je samo profit na pameti... :mad: |
evo im srednjak.
|
Citiraj:
|
malo manje trza sa giga rama, i igrivo je, tako je bilo i prije mjesec kad sam vidio kod tebe, znash da je radilo na 20ak fraemova i cak padalo na ispod 20. ali sa 512mb, trzanja su preucestala i totalno se gubi volja za igranjem.
vidio sam da i drugi imaju istih problem, evo cak i sniper sa 7800gt kartushom, ali ono gore je bili cisto iz ocaja. :( |
and yes. neka netko kome igra radi, a da ima slucnu konfiguraciju kao ja, ili e.t. svejedno, neka napishe koje drivere koristi, i dali je mozda mijenjao sta u postavkama graficke da bi to proradilo bez usporavanja. ili zaista treba 4giga rama, jer kako smo citali, imali su problema cak i sa 2giga rama. :eek:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:45. |