![]() |
Samo dizi lvl svog playera, nemoj trosit stardust i slicno na lvlanje, jer ces poslije nac base pokemone sa velikim cpom.
I samo vaporeona ganjajte jer je trenutno uz snorlaxa najjaci pokemon. ja imam Vaporeona cp 1200 i nema gyma koji nemozes skinuti, jer je sjeban sistem borbe i racunanja dmga. |
Lvl 13. Neke dobio, ali večinu evoluirao.
Malo sam se posla primio. 😁 http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...eacf59260b.jpg http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...3c3d0a89e3.jpg Lenovo P70-A |
Da, ja sam isto čitao da se ne isplati uopće ulagati loptice i stardust u levelanje. Sve ćeš to kasnije dobiti.
|
ne isplati se evoluirati poslije lvl10 bez lucky egga, jednostavno propustis previse lvla. ja sve evolucije cuvam dok ne skupim jedno 40ak komada, i onda udarim lucky egg i 4-5 lvla bez jebemti dobijem.
i sad na 16 mi se pokazuju pokemoni koji su jaki, samo me jebe kaj zivim u vukojebini pa neam lopti bas :D |
A šta s ovim sunce mu majčino... Osta sam bez loptica.. :(
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...da838521ef.jpg Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Skuhat ili ispeć.
|
Powerbank spreman, baterija puna, danas lovim po Lepoglavi pokemone :D
|
Citiraj:
Jedite govna :D Ovo su moji za sad, snorlax sabija jace od sebe http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...a6197b0a6b.png |
Da, snorlaxaa se drzi, slobodno ga boostaj, ili ak ulovis jaceg, ove ostale se apsolutno ne isplati, i vaporeona isto ak ulovis / evolvas prek 1000cp, boostaj. ostalo je nebitno za borbe nazalost trenuto :(
|
Ma imam Eeveea milijardu, cekam jos da ulovim nekog bas jakog pa da ga evolvam u vaporeona
Snorlaxa sam boosto kolko mogu,3x, vise neam candya |
Citiraj:
Al čekam ovo 10 km jaje da mi jakog snorlaxa podari. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
ovisi o tome kad si pokupio jaje. U trenutku kad pokupiš jaje je određen CP tog pokemona, pa ako si mali level neće ni snorlax bit jak. Ali imaš šanse dobiti 30+ candya. ja sam dobio snorlaxa rano na 550 i došao je na 1400, nema više candya
Vaporeon evoluira s koeficijentom 2.7, flareon sa 2.5 i jolteon s 2. Znači da eevee 400 daje vaporeona i flareona 1000cp. cca |
IMHO najbolje je čekat sa evolucijama pravim tamo do 20+ lvla. Inače bacate candy koji zna nekad bit teško za nabavit. Do tad samo skupljanje pokemona, nikako ne trošiti Stardust i evoluiranje pidgeya i sličnih da se boosta XP dok je aktivan lucky egg.
|
Vidim po osijeku nick redclawzzz - dragonite 2600, vileplume, victreebel, rhydon... 1600+
Tebe sam brodjo vidjao po gornjem gradu i centru al te nema više po gymovima? |
Pitanje, o čemu ovisi količina pokemona?
Jučer sam prošetao 4km po Lepoglavi, znam, nije baš najveći gradić, ali nije bilo ni jednog pokemona, samo par pokestopova. Zašto? Npr. kad sam kod žene, puno manje mjesto, pokemona ko blata. |
Mislim da o igri prije, Ingress, ta baza se navodno koristila za pokemone :(
|
Ali onda bi trebalo biti dosta pokemona u Lepoglavi. Imam par frendova koji su to igrali, i dosta je Lepoglava poznata po znamenitostima, pa tako i portalima.
Ako u užem centru ima oko 10 pokestopova u krugu od 1km, a niti jedan pokemon. |
Ekipica
|
Citiraj:
|
Ali znam dosta playera Ignresa koji su bili baš u Lepoglavi zbog igre.
|
Ili ti je app zapeo ili se logiraš preko pokemon trainer cluba a on malo malo padne ili nešto slično. Restartaj app, ako se normalno ulogiraš vjerojatno će bit pokemona
|
Di ste Mr.Mime uhvatili ?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
U eggu
|
Već treći put bug sa jajom.Trebalo se izleć ali je samo nestalo i niti XPa niti pokemona.
BTW jel tko probao ovo. https://play.google.com/store/apps/d....pokemonfinder Smrdi mi na perma ban accounta. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Ne znam za ovu s linka, ali ova radi normalno.
Napraviš throwaway account samo za to i miran si. |
Kakvi ste vi igraci :D
Ne mogu se oteti dojmu da se preeeevise ljudi (ne ovdje, nego opcenito) javno raspituje, trazi i preporuca gps spoof i alate iz sive zone. Sreca pa igra nema timski ili strateski karakter :) |
Baš tak, ovo nije ni blizu onoj kompetitivnosti iz nintendovih igara, kad smo posuđivali kabel od frendovog rođaka iz Njemačke da se trejdamo za pokemone.
Jedini exploiti su bili oni koje su nintedovci namjerno ostavili u igri (uloviti Mew-a u red/blue/yellow preko glitcha). Spoofing je čisti cheating, a korištenje ovih tablica od strane svih koji nisu investirali vrijeme učeći kako igra radi jednostavno ubija volju za igranjem. Tim rečeno, igru sam obrisao već u početku, par dodatnih razloga za to: serveri su padali i padali, kad god sam htio malo pogledati okolicu nakon prvih par dana serveri nisu radili kolegica iz kuće trokatnice u prizemlju ulovi 50 Pokemona, bez da se makne iz kauča, odem van i u radijusu od 5 km ne nađem 10 pokemona, a nisam u ruralnom kraju nema borbe; dva napada po pokemonu; ak dobiješ jakog pokemona s "lošim" napadom bit će lošiji od osrednjeg pokemona s jakim napadom. Srećom imam doslovce godinama kao standardni paket na mobitelu GBC A.D. i romove od meni dvije najdraže verzije: yellow i crystal. Pa se i pogira povremeno :) |
Citiraj:
A što misliš zašto postoje alati slični pokevisionu. Zato što je developer je usrao Nearby do bola. Da ga poprave koristio bih Nearby a ne alate poput pokevisiona. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Sve pet, iako nisam povlacio taj zakljucak zbog rasprava ovdje. Na kraju krajeva, znam kako vam je jer ni intel mapa u ingressu nije nikad bila dovoljno iskoristena pa se dan-danas koriste alternative (kao da je sluzbena mapa namjerno okrljastena)...
Btw, nisam mogao odoljeti :D Radi ok, ali je neupotrebljivo i bagovito ko win ME: http://imgur.com/OHOLTPB |
|
Vrhunac novinarstva! :D
|
Citiraj:
GPS spoof mi je skroz besmislen, a i ovo sam pogledao i vidio da nema više novijih pokemona. Tako da sam sad izgubio volju- pošto sad samo mogu hvatati iste koje odmah sameljem u candy da bih napredovao i hvatao iste te s višim levelom u istu svrhu. Sumnjam da bi i ingame tracker pomogao. No, moram priznati da igra sad normalno radi- rijetko kad zablokira. Ali mi više nije zabavna- no, možda se vratim emulatoru pa opet na ovo kad uvedu borbe trenera i tradeanje :D |
Ne znam meni je malo iritantno što stalno ispadaju isti pokemoni više manje.
Na stranu to nego koja je ono dvorana tj. tim bio preporučen - plavi ? |
Citiraj:
Trebaju to ispeglat da se izjednači svo troje.Neko ograničenje bi bilo super. Nego ima ovde kod mene dosta spoofera. http://imgur.com/a/xu8PY Provjereno spoofaju. Dva puta sam testirao. EDIT Server pao Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Kaj fakat smartfonovi s intelom nisu podrzani? Kak da lovim pokemone sa lenovo s90
|
Frendovi,a i ja sam morao probati,pokemon go na pc preko nox app playera,samo treba imati dobar procesor,spoofa lokaciju di god hoćeš,samo se nemojte prijavljivati barem 12h na hr lokaciju i broji kilometre i nema bannova.
Eto,ako netko živi u pripizdini,a hvatao bi pokemone :D Poslano sa mog Le 1 Pro koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
al ono di je zabava?
|
Citiraj:
Sad neka radi tko sta hoće,ja sam rekao način,zabava je u tome što prijeđem dnevno 15 km i punim 4 puta,a igra mi jedva hatcha jedno jaje od 5 km ili dobijem na istome pokestopu 10 puta try again later kad zavrtim. Poslano sa mog Le 1 Pro koristeći Tapatalk |
Citiraj:
I onako 90% ljudi sad koristi pokevision tako da je granica između "poštenog" igranja i varanja mutna. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:44. |