![]() |
kaj cemo na kraju igrati coduo ili cod2 ???
|
Citiraj:
|
BAS is FUN :D, pogotovo kad imate Sputnika pored sebe :cool:
Mozemo oboje sto se mene tice, i UO i CoD2... |
NE !!
nemogu pokrenuti cod2 sa gf2 :( :mad: :grrr: |
Kaj se mene tiče može već i u 18:00 sati.
Isti serever kao i jučer, 195.29.221.245:28960. COD2 |
Pa dobro di ste ? Tamo neki mlakonje igraju S&D, a nema zderonja i slicnih kreatura :(
|
Citiraj:
|
Ma s&d je bezveze, veći gušt je t.deathmatch
Onda se igra kasnije? |
Kaj onda jel se igra il ne, doza je prazna pa bi mogli lagani krenut na posao
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Netko ti je dozu zaključao
|
Doza je pod šifrom...
Ovako je to bilo u Moskvi, mislim da znate s čim sam igrao tj. pucao :burn: http://img402.imageshack.us/img402/4791/cod3ql.th.jpg Brecourt sam ostao bez snipea, tako da sam igrao sa Karpom, ali nije mi išlo loše :) http://img343.imageshack.us/img343/9315/cod23ax.th.jpg Carentan su me jučer prošupili ko kantu, danas malo bolje... http://img343.imageshack.us/img343/9611/cod33hf.th.jpg Nadam se da budemo se kasnije svi skupili... i treba nam server, doza je zaključana |
80.65.162.110
- tu se trenutno igra! |
|
gdje ste svi nestali?
|
Citiraj:
|
atha, ako ti je dosadno, upadaj na ovaj server
212.13.23.2.173:28969 i uključi autodownloading, jer imaju super mod... |
|
Citiraj:
EDIT: Skontao sam,ide 212.13.232.173 |
Citiraj:
Ja sam sad na bihnet S&D. Dajte neki server da se skupimo?? |
Citiraj:
I di cemo igrat? |
80.65.162.110:28960
Ja sam tu nije baš gužva |
I ja sam "uskocio"... Takoder noob na polju multiplayer FPS-a... Di se igra trenutno?
|
Citiraj:
|
ja ne mogu upisat nijedan IP. stisnem tildu i kad napišem negdje do pola to mi se obriše samo od sebe.šta mi je činiti?
|
Piši s brojkama iznad slova a ne s numeričkim djelom desno.
|
Citiraj:
Ajd da sam i ja napokon bio prvi:D al opet su nas ostali PCekspertovci zgazili |
Ja sam ostao jos igrat ali sad je 2 na 3 pa sam odustao (nakon sta smo ih isprasili :p )...ipak to nije to
|
ja sam bio cak drugi za svabe, ali tek kad su roller i catkiller otishli. :D
|
onog scarasa, dapper dona i xenex-a sam mlatio do yaya, ti su izgleda neki novi, scarasa sam sniper 4 put zaredom u tikvu skinuo i dok nije skuzio da tuda vishe ne smije. :D
|
Glavno da je skužio da se tuda neide. Gledao sam E.T. je na krovu ležao i sa puškom lijepo nišanio izlaz iz jedne kuće i samo skidao, jedno 7,8njih dok nisu odustali od toga izlaza. :D
|
on na krovicu, a ja u kuci cekam sa puskom da mu ne bi tko dosao do prozora, samo je jedan pokushao i neslavno zavrshio. :D
|
Izadjite na megdan miševi, ne spavajte po krovovima i sličnim mjestima :D .
Jučer kad smo igrali Leningrad, cim sam vidio da igram sa Vekijem i Rollerom znao sam da će to biti razbijačina (i bila je :D ), na kraju sam bio drugi kod nas .. hihii play of the day, uletavam u kuću i killing spree od 7 švaba, 2 dolje, 2 na stepenicama i 3 na katu. :smoke: :gringo: hihihi :D |
Citiraj:
|
Dal itko zna kako se zove onaj mod koji se vrti na serveru koji sam par postova prije spomenuo. Sad više servera nema, a sinoć me nije htio spojit.
O čemu se radi? Neprijatelj vrišti, urla, viče kad ga pogodiš, a krv je dodana u realnim količinama. Nije to vrištanje koje izaziva nasilje, nego parodično jaukanje koje izaziva suze radosnice:D Headshot odvaljuje glavu i šljem koji se otkotrljaju par metara. |
Ahahahah .. ovo za glavu je LOL :D . Možda neki "realism" mod :confused:
|
Citiraj:
Najbolji mod je kada vrijeđaš neprijatelja,ono baciš bombu i vičeš evo jedna s tvojim imenom švabo i sl. |
BJUSTREAL REALISM VERSION 2.0
FOR CALL OF DUTY 2 Budem večeras podigao na wlanu da vidim reakciju ekipe. A igrao sam i ovaj drugi mod: Here's one for you Johnny... A imaju ga i na bihnetu na starom cod-u na rifle only serveru. |
Jel ima šta večeras? Na kojem serveru. Ajde pa da se svi dogovorimo da dođemo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:10. |