![]() |
Kimijev Ferrari jako blizu Rosbergovom Mercedesu na FP1. Ail mislim da Mercedes nije stisnuo do kraja odmah na pocetku vikenda.
A Hamilton je imao mini kvar. McLaren sad kasni samo 2.9 sekundi :D |
Citiraj:
|
Broadcast live streaming video on Ustream Jos jedan kvalitetan SkyF1 stream. http://www.reddit.com/r/formula1/com...ussion/cpteeln |
Yee haw! :D
Vettlo dovezao Ferkija iza Hamiltona sa minimalnim zaostatkom. :D Nadam se dobrom rejsu sutra. Mislim da je u ovom trenutku najgore Alonsu :D |
Citiraj:
Zanimljivo ce sutra bit. EDIT: ![]() |
Ako bude mokro bit ce dobra utrka. Ako bude suho, Mercedes će se igrati sa gridom..
Vettel odličan danas. |
Ne veselite se previše...Hamilton nije odvezao drugi brzi krug jer mu je promet smetao (iako je prvi sektor bio najbrži) tako da Ferrari nije toliko blizu.
Druga činjenica je da Mercedes ima manji top speed i više downforcea što će im puno pomoći ukoliko padne kiša, a i na suhom su brži. |
Gdje gledate rezultate i ostalo? Za ovu sezonu su promijenili F1.com i apsolutno ništa ne mogu pronaći na stranici.
|
autosport.com i skysports.com/f1
U kvalama mi je zao Kimija jedino jer je jako dobra vremena imao u treninzima i mogao je biti negdje pri vrhu :( |
posto sam prvu utrku preskocio jer mi se bas nije dalo gledati, sutra u 09:00 SLO 2 :). da, do sada ju nisam imao sve ove godine ponajvise zbog antene, ali sada se ima i adekvatan receiver i adekvatan antenski sistem :).
nema veze za jezik, gledanje na TV-u bez puknuca streama ce cini mi se biti gust. samo da utrka bude dobra :chears:. |
Citiraj:
Ovo je proslo ispod radara zasad :D nista bez begija i ekipe :D :D |
Citiraj:
|
Vettel ima sanse samo ako se mercedesi skucaju ili neki veci udes.
Ima mercedes najmanje 0.3 prednosi ispred svih. Mozda i vise. Suho i mokro. |
1 privitaka
Na mobu sam pa nece ubaciti u edit.
Jedna prigodna ;) |
Poceo je Vettel srat. A BTJ.
EDIT: Uopce nisu dobro prisli sve sta naide isprid njih. Still stronk AMG. |
Vrijedilo se ustati, napokon dobra utrka. Nerado priznajem, ali navijam za Ferrari, dosta više ovih...bar da sezona počne kako treba.
|
Ferkan ima strasan bolid za ovu sezonu. Mozda je do visokih temperatura staze, ali ocito imaju najveci napredak u odnosu na proslu sezonu. James Allison je izgleda popravio sve na bolidu, a motor je takodjer dobio najveci boost za ovu sezonu.
Ne znam kako je Alonso bio tako neinformiran o napretku bolida za ovu sezonu... EDIT: Haha, uspio sam sve cetiri recenice zavrsit na 'sezonu' :D |
Mislim da je svima bilo u interesu da ode, ima momak godina.
Po meni Kimi je super vozač, ali kada ga usporediš s mladom gardom, star je i to je tako, Vettel ga šije u istom bolidu (je da Kimi nema sreće na početku ove sezone) i to solidno. Dolaze mlađi i luđi...nadam se odličnoj sezoni, i priključku Williamsa...ili bilo koga trećeg... |
Haha Vettel slalomizira u finish :D
|
:stoopid:
cudno vidjeti konjica na prvom mjestu, cudno vidjeti drugog konjica tako visoko, na cetvrtom mjestu...... ide ferrari, barem zasada, odlicno. taktika im je valjda isto dobila drugacije odluke, bolje :). iako ne volim vettela, volim ferrari. go ferrari, ali isto tako go mclaren :beer:. |
Ferrari je blizu ali je Mercedes još uvijek prejak. Danas su presudile gume. Vidjet ćemo dalje što će biti. Ukoliko gume zadrže ovu kvalitetu sve je moguće.
Jaaooo što je Hamilton isfrustriran. Haahhaa.. Vettel je danas bio fenomenalan. |
Cestitke Ferrariu, odlicna strategija i vrlo dobar napredak. Dakako treba vidit kaka ce biti graining na hladnijim stazama ali bar se Merc ima za zamislit :).
McLaren i njihova taktika su meni urenbes iz utrke u utrku (i inace ne samo sad). Imaju detuniran motor koji ond amoraju "stedit" takd a mi niej janso cime uspiju toliko brzo poderat gume kad su sporiji od svih ? A i ta stednja motora mi je nejasna. Pa kakve rezultate mozes postici ako smanjis brzinu/konjazu motora i penziniras se po stazi ? Pa jeb... odvrnite ga do kraja pa nek izgori za 15 krugova, Bar ce vidit di je problem. Ovako ne izdrzi cijelu utrku a uvjerljivo je najsporiji/slabiji - kolko su ti podaci mjerodavni za ista mi neide u glavu :(. Ako nemaju pare (Honda) za jos motora sta su uopce ulazili u F1 ponovo? N aSkyu se vrte konstatno Honda reklame i sve to a tu "stede" motor ? Za koga ga stede da mi je znat :). |
Ovi mladi vozači su jako ugodno iznenadili. Još malo će voziti sa 15g uz dozvolu roditelja. Toro roso bolji od RB, ili su neke igre oko prodaje Renaultu. RB pao u odnosu na prošlu sezonu, prešao ih debelo Ferari, koji je pokazao (Rajkonen sa zadnjeg na 4. poz), da je uz rame sa Mercedesom. Vetel blista od sreće, ili kmeči kako drug kaže, ostavio Rikija za cijeli krug. Ovi iz Merca nisu ga trebali ostavljati prvoga, jer sam najbolje vozi. Po meni jako zanimljiva utrka sa mnogo preticanja.
|
Đe je sada Brkati da popljuje Fetla :D
|
Vettel je profitirao na strateškoj grešci Mercedesa.
To im je boljka koja je i lani nekoliko puta izašla na vidjelo. Čestitke navijačima Ferrarija, ali Mercedes je i dalje brži. :D |
Konačno stvari sjedaju na svoje mjesto i ekipa koja cijelu povjest automobilizma radi supersportske aute pobjeđuje.
A ne konzerve energetskog pića. Konačno opet sviraju Njemačka i Talijanska himna na kraju utrke. Suza mi iz oka kanula... :care: |
Prvi put da mi je drago da Vettel pobijedi. :D Dobro ne bas drago, ali draze nego da Merc dominira.
|
Mislio sam da cu se naviknuti na Vettela u Ferrariju kad pocne pobjedjivati. Nisam bio u pravu, jos uvijek me iritira.
|
Brko, sve stoji kaj si napisao.
Ali Kmetl ima ono kaj je imao i Šumi, konstantnost i germansku predanost. Frajer đira među mehaničarima, surađuje, razgovara, predlaže... Sve ono što Alonso baš i nije radio, iako je u nekim situacijama brži vozač. U stvari mi je Vettel postao puno simpatičniji kad je pokazao emociju prema legendi, a to je Ferrari više od svih... |
Citiraj:
Odmah je pao i spomen Šumija :) |
Citiraj:
Ne mogu ga smislit kad krene vrištat iz bolida i sad još ima par talijanskih fraza koje siluje. Uvlači se fanovima, naravno, ali na meni ljigav način. Onda još monolog na postolju... Fale mi Kimijeve pobjede i njegove proslave. Kratko, jasno, brzo i ajmo doma pit. |
Mercedes je daleko brzi to stoji. Ali Mercedes ne može po ovakvim temp i ovim gumama pratiti ferrari. Nije to problem strategije već im bolid puno žešće troši gume..
Pirelli će ove godine riješiti prvaka.. Vidjet ćemo kome će se Bernie nakloniti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja ni danas nisam gledao utrku :D Jednostavno se ne mogu natjerati da gledam ove usisavace i da cekam kome ce grejning/ruljenje™ guma biti glavna prepreka/stepenica do pobjede.
Drago mi je zbog pobjede Ferrarija. Vettel se uvukao u supak mehanicarima i emotivnim pičokama od navijaca, ali meni sa par talijanizama nece :D U svakom slucaju dobro je vidjeti da je netko bar malo zabiberio Mercedesima. Alonso mislim da udara glavom o zid. Jbg. sam je kriv, iako ga razumijem. Pet sezona s Ferrarijem i na kraju kita. @Brko, MotoGP je vrhunski. Tamo se kolju ko i u ovim nizim serijama sto se voze paraleno s usisavacima. Jedino je problem sto nemam uvijek vremena za pogledati moto gp :( |
Citiraj:
Nisan stiga prije jer iman neku situaciju a na mobitelu je teska patnja to odradit. Rino input :) |
Citiraj:
Sezona počne za mjesec dana :) |
Ako se ne varam rade ti prijenose na jubito kanalu povremeno. Uostalom, nabavi satelit i gledaj k'o gospodin čovek
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:22. |