![]() |
Citiraj:
A sad (polu)šalu na stranu... MU ce biti desetljeće bez naslova,to ti je valjda jasno. Jer kolko mi se čini...top klase lagano su već počele izbjegavati Old Trafford u nedostatku Europe. Ako ne izbore bar kup UEFE ove godine mogao bi to biti i konačan pad. Nije ovo francuska pa da kupiš Pastorea i Mottu pa dignes naslov il bar udjes u LP. |
Citiraj:
Uostalom protiv seville su pokazali da im nitko ništa ne može i kad igraju na 50%! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zato budu u utorak kroos i modrinjo otraga. |
Nemoj se nadati da bu to pozadi dugoročno bolje sa Kroosom :)
|
Sutra Burnley - Chelsea. Nadam se da se CFC neće osramotiti. :)
|
Citiraj:
|
U Engleskoj je uvijek veselo. :) Nema tu dva kluba koji mogu osvojiti prvenstvo. ;)
|
Citiraj:
Iako je još rano za procjeniti prvaka. Prva tekma ne znači ništa, bilo kakva pobjeda ili poraz ne uzimam za ozbiljno. Ne zamaraj se ako Bluesi osramote. :D |
Citiraj:
Znaš što kažu za gospođu nadu.. :D Valjda neće biti sranja pa da zajebu nešto, ali to je Chelsea, sve je moguće |
Kad se sjetim koliko je Hammdo prosvjedovao protiv dovođenja Fabregasa, a danas bi mu vjerojatno digao spomenik :D
|
Asistencija za Schürrlea je bila dobra. Ono iz kornera je čista greška orane Burnleya. :)
Njihov prvi gol je najs. :D Šteta kaj Didi nije zabio. :) Glavno da su dobili prvu. :) Bravo. ;) |
veceras kvale. ima interesantnih tekmi. ovim putem pozivam Varana da podijeli s nama svoje prognoze i opservacije, blizi mi se neka svadba uskoro pa da budem baja :D:D
|
Citiraj:
nego uf danas tekma za 2h :D.. ma samo nek sudac bude dobar pa šta bude :) nek pobjedi nogomet :D |
Ima neki dobar link za stream :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čisto dajem repliku na ono što je blomsky napisao, a to i dalje stoji, nisam ga gledao sad samo na 7 utakmica na SPu i 1 u Realu, gledao sam dovoljno Kroosovih utakmica da znam da ako ćete igrat sa njim kao zadnjim veznim, neće se Realu dobro pisat ;) |
Mandžo misli da za Barcu igra. Ovakvo teatralno previjanje nije baš tipično za Atletico.
Prvi put kad Kroos odluči ne pucati po golu...gol :D Da, da, da, da. 1:1 |
Citiraj:
|
Ili ne. :) Ima gotovo identičnih dodavanja kao što je Cesc sada napravio. Cesc mora još jako puno napraviti za CFC da bi ga stavio blizu Lamparda.
|
|
Stižu pojačanja:)
U nedjelju gostovanje kod Sunderlanda. |
|
Citiraj:
Glupo je nakon SAFa sad mjenjati trenere svake sezone, bolje da se ostavilo Moyesa pa nek si stvori momčad kroz neki period, ovako će LVG bit tu možda dvije tri godine, pa će se vjerojatno Pep nakenjat nakon njega itd. Nije to United :) |
Danas ništa od onih tipa real rutinski ili haha madrid ili sa pola snage demolirao prvaka...
A jeste neki :D |
Hala Madrid :D
|
Citiraj:
Dobrodošli u realnost, bit ćete sretni ako zadržite menadžera po 4-5 godina |
Citiraj:
bila je tekma tak tak.. vidjet ćemo tko će dobit drugu pa šta bude :) |
Izletila su neka nova imena za reprezentaciju. Baš me zanimaju komentari :D
Citiraj:
Crvenima bih ja rekao hvala i zbogom. |
Sve 5, ali Jelavić... Tragedija...
|
a di je Sammir?
|
Citiraj:
Možda samo u ove dvije tekme, ali imam osjećaj da ih se nećemo ni kasnije nagledati ako ovi klinci daju sve od sebe. http://sportski.net.hr/nogomet/repre...znatih-razloga |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Mamićev podanik koji dozvoljava Jozaku da mu bira igrače, veća nula čak i od Igora Štimca, a to nije lako biti :baad: |
Hebate, Balonja na putu za Liverpool! :D
|
Svaka čast, to su navijači. :goood:
Baš mi je drago, neka i izgube, ali sigurno će odigrati uzvrat protiv Dnjipra sa srcem pred prepunim tribinama. Danas se gleda Dinamo i naravno Sarajevo protiv Borussije M. uz lude i urnebesne komentare Marjana Mijajlovića. :D |
Dinamo vodi 1-2. Odlično,
bit će odličan koef. na Petrolul u uzvratu :D ohoho 1-3 , dobro će se prodat uzvrat u Maksimiru |
Citiraj:
|
Zabio izvrstan gol.
Gledao sam tekmu u izravnom prijenosu na FaceHD-u . Tko nije, neka nađe na youtube trenutak kad je Sarajevo izjednačilo na 2-2. samo je nebo granica.... :D:D Hazard će biti dobar igrač, kao i njegov brat. Danas se gleda otvaranje Bundeslige... Panda505, Bayern sigurno dobiva Wolfsburg? |
Ma kakvi,bit će to X...Bayern živi kao favorit na staroj slavi.
Nije Wolfsburg toliko slab. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:01. |