![]() |
Citiraj:
ili sam trebao najprije ugasiti 2 prekidaca Brainscorchera pa onda na vrata (tada me uputi da potrazim sifru) ili sam trebao najprije ugasiti one sve prekidace u glavnom Brainscorcheru (na onoj mapi koju sam napisao da mi radi probleme sa pucanjem tekstura i da mi se neda nazad jer ne vidim ni pola sto se dogadja ispred i ne znam kud trebam ici od tog damn pucanja tekstura) zanimljivo u mapama iza nje mi se vise to ne dogadja (pucanje tekstura), samo u njoj i Yantar mapi |
Kaj nije fora da neda ukucat šifru iako je znaš, prije nego ju "pokupiš" sa krknutog znanstvenika?
|
Citiraj:
|
Na kraju, jel te igra pati ili grafika?
|
Citiraj:
|
Zippo, ja bi reko da te zeznula instalacija, ili ti nekaj ne stima z downloadanim fileovima. cudno da te samo dvije mape jebu. Si probal reinstalirat na drugu lokaciju (ne default folder) ili na drugi komp?
Ja uspio pobjeci gamadi u labu x-16, nakon valjda 500 pokusaja :D Sad u tunelu ne uspijevam doci do sklonista prije blow outa :D |
Citiraj:
sad da li je ovo posljedica pacheva ...01 i 013 ne znam. Inače igra normalno radi, ne rusi se, unatoc tih bljeskova bjeline ali u tom labu ne vidim nis Citiraj:
|
Trebaju ti one žuto zelene injekcije:D mislim da je to nekih 8000keša:D obavezno u Yantaru pa onda dalje.....
Dobar ulog za budučnost:) Razgovarao sam s Hermitom pa treba naći neki ulaz u podzemlje kako to naći sad se nalazim u nekom dugačkom kanalu i sa ispustnim cijevima ima ih 4kom, a prije sam bio na početku i ulaz je urušen pa moram naći drugi jbg. |
Citiraj:
|
roka danas cio dan i nemogu vise ono trcanje od vesa pa x lab nazad donesi ovo donesi ono ;( a darscape kao izgled mape je bolesno dobar sa onim kao kuglama,odasiljacima sta vire iz zemlje samo su trebali malo vise napucit mutantima ..sutra yantar :)
|
kupujte baterije
trebače vam ih jako puno |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
A to, kaj ne velite :D Nije mi do sad trebalo, skupio sam kroz igru 4 komada, i htio prodat jer su skupe, dobro da nisam :D Jerdni sam dobio od znanstvenika, jednu za obavljenu misiju, a dvije sam našao u stashevima :D Citiraj:
|
To mi i je čudno je obićno quest bude oznaćen i strelica pokazuje na mjesto ali bitno da znam da je u blizini rupe da netumaram po onolikom prostoru:D
Hvala:chears: |
Baš ne napredujem kao vi jer imam jako malo slobodnog vremena, a na mobu ne mogu pičiti :D
Eto, sad sam u Dark Valleyu i moram naći Bandit suit. Pa nije valjda da moram do Bara natrag po to odjelo, jel ima negdje bliže? Fakat mi na živce ide stalno "vamo-tamo". Inače krajolik je wow. I Bar su odlično napravili, ogromne su mape. |
Bogme Druže morat ćeš prošetati do Bar-a:D nema ništa bliže:roller:
šetaj samo to je dobro za liniju i kondiciju da vidiš ostale Stalkere kost i koža od šetanja i trčanja više ni psi nenapadaju jer nemaju što gristi:D |
Druze brko, imas bandit suit u pecini u dark valley, cini mi se da je ulaz u pecinu na sjevernom dijelu dark valleya, blizu onog zelenog vagona.
Evo, iskopao sam s moba neki video na jubitou: http://m.youtube.com/watch?v=74AEk3rRxnc Inace, jos nisi nis vidio, kolike su mape i kolko ih ima, a jos vise kolko ces setat :D Izuzev cordona koji mi je prekrcan, ostalo je manje vise jako dobro st se krajolika tice :) I meni fali vremena, igram uglavnom navecer po vuru vremena kad zena zaspi, i ako ja ne zaspim prije :D |
Čisto tehnička stvar - ionako se više s time bavim, a kad stignem igram, pa i nisam daleko dospio. U postavkama videa pod Advanced kod 'Ambient occlusion' postavke (ako je uključeno) za Nvidia grafičke je HBAO, a za Ati HDAO. Kod drugačijih postavki mogućnost negativnih pojava.
|
Kaj je sa onim kompom u X18? Našao sam dokumente, našao sam PDA di je password i i dalje mi piše "wrong password"?
|
moraš imati kod sebe zeleni usb stisc i desni klik "use" i na njega snimiš što treba sa kompa, ako se dobro sjećam.:)
|
Imam, ali password 9231 koji je na PDA ne reagira. Piše wrong password.
For fuck sake... koji kretenizam. Password je top_secret. Ali mi se otvorio server (piše na čirilici). PC dolje u podrumu gdje je bio bloodsucker i PC gore odma do ulaza. Downloadao sam 4 fajla, ali nijedan nije onaj o mutantima. E sada, na koji faking komp ide pass 9231??? edit: riješeno. 3 su kompa. Prva 2 su serveri, a treći komp ima fajl sa mutantima. Nije bitan redosljed, bitna su 3 kompa i 5 dokumenata. To je to. Trenutno sam riješio X18, izašao u 23:00 van, u strahu pretrčao onu šumu i došao nenapadnut do one baze bandita u Dark Valleyu. Tamo srećom nema nikoga jer su svi pokojni :D uzeo svoju vojnu ladu nivu i otpeljao se do farme di su frendovi. Tamo ću prespavati i ranom zorom u Darkscape onom Velesu iz Sina odnijeti podatke :D Što me tamo čeka :D ? Mislim ono, reći ću liku da su Bloodsuckeri njegovi frendovi i suborci :D |
Znate sta znaci da puknes od stalkera/surfam lagano netom trazim neke stvari preletim neku stranicu i ocu se vratit nazad na tu stranicu i pocnem pritiskat F9 na tipkovnici QUICKLOAD ?!? http://i.imgur.com/ZRMeE.gif
|
Obracun s Monolithovcima na radaru, pred ulaz u lab x10, predobro :)
Prvo sam se ponoci usuljao i skinuo cetvoricu strazara u tisini. Otiso odspavat sa straznje strane ograde i ujutro su me culi kad sam se vracao prema ulazu, pa su izlijetali van a ja ih tamanio. Onda mi dosadilo i uletio unutra pa krs i lom s preostalima. Oruzje - pistolj s prigusivacem i gp37 :D Najzabavniji dio do sad :D |
Upogonio sam i ja. Dojmovi su za sada odlični, pa nova igra za mene! :)
Pati mi se komp na max postavkama :/. Ugl., jako zadovoljan :D :D, idem pucat nisam jos nikoga "riješio". |
Al svaka čast tim monolitovcima. Oćeš oružje, oćeš municija, oćeš razni itemi... krcati su :) GP37 je pun klinac i 800 para kod ovih kaj prodaju, a kod monitnih je đabe :)
Koji je ono crni lik pred barom? Samo stoji i trepće? Nisam ga ubio jer na mene nije potezao oružje. Kako je skenjao ona 2 Dutyjevca, mislio sam da je Darth faking Vader u igri :) Sad lagano do Rostock factory... fala bogu na vozilima :) |
Citiraj:
Navodno je netko iz dezovog tima napisao da su ti mracnjaci bitni kasnije u igri pa ne znam ni sam. Nisam zbog tog killa imao problema s Velesom za sad, all su mi iritantni :D Monolithovci su puni ko brod, digo sam si weight na 120 da ponesem malo tog veselja :D |
Sa Sinovcim se suosjećam. Ipak moraš popizdit kad na tebi i tvojima rade eksperimente i od njih bloodsuckere. :)
Nisam ga koknuo, ali da lik izgleda opako - izgleda. Btw, nakon Rostock Factroy dokumenata, jel ima još misija za Sinovce i Velesa ili se ne moram više vraćat u Darkscape? Već me nove bole :) |
Trebam odraditi misiju za onog nekog deformiranog stalkera Nomad (naći njegov stash, pobio one Monolite ali kud dalje) a nemogu nikako naći put ili se mora nekud kroz podzemlje:fuming:
|
Citiraj:
Kolko se sjecam, kad mu to vratis nemas nekaj s njima tak skoro, ali sad sam tek kod laba x10, pretpostavljan da ce ih bit jos. Citiraj:
Ak se dobro sjecam, taj nomad je pricao da se ulazi kroz neku anomaliju, a u stashu dobis zastitu za anomaliju. Sad kad se sjetim, ima u bazi monolithovaca, u prvoj zgrafi na lijevo neka anomalija, mozda je to to... EDIT: nije, treba ić okolo i preskakat ogradu, da dođeš do stasha, nema tu laba x10 :D :D |
Citiraj:
http://s8.postimg.org/yj8t9oygx/Nomad.jpg |
Uspjeo sam to riješiti ali sam ja preskako preko ograde i išo poprijeko:D sad mogu skakati kao oni s motkom:D kolega Bakica malo poboljšo performanse pa sad trćim kao Bolt a skaćem kao Blanka:D
Ušao u labX10 i sad gasim neke security sisteme kom2.... |
Delete
|
I ja na kraju preskakao ogradu :D
Sad moram to nateag nomadu odnijet pa onda valjda x10 :D |
Citiraj:
|
update mali
Citiraj:
Citiraj:
|
Kasnim malo vidim, svi su vec modali i pretrčavaju mapu :D .
Ugl., tko je onaj mali zeleni miđet u kučici kaj se grije uz plamenik?Nema nikakvog opisa, samo je jako ljut kad mu priđeš :). (lokacija je odmah uz prugu, kod prolaza sa anomalijama na samom početku). Edit: Ma on je nitko i ništa, ali cool je lik skroz :D. Bacio sam zadnji load i nisam ga ubio, nek se grije čovjek . |
Tog govnara sam roknuo u X18 kad me fest iscimao. Koji je to klinac?
BTW, obavio X10. Nivo je kopija zadnjeg dijela u CNPP iz Vanilla igre. Kao i što je X18 skoro pa isti X8 iz Call of Pripyat igre. Veles iz Sina mi mnogo zahvalan. Super je bio dio teksta, it was quite of a jurney... Bome je bilo. Sad sam opet stao kod frendova u Dark Valley i spremam se na dug put u Yantar. :) za danas dosta. Nastavak drugi vikend :( ali, barem sam se vratio u žižu :D |
I ja pokušavam otvoriti vrata ali kodovi neodgovaraju za lab X10:fuming: probao oba ali nerade, a opet treba pogasiti neke p****rije:fuming:
|
Sam malo, kaj nije X10 ovaj u Rostocku di treba pobit bloodsuckere i uzet dokumente i pda za Velesa?
Meni je tu 5426 pass bio čini mi se, a učitao sam ga sa PDA od crknutog eggheada iz usputne sobe. |
Citiraj:
U x10 je password 5271, greška je uigri je rkad dobivaš pas sa PDA od poginulog znanstvenika, jedan pass piše, a drugi se čita s PDas naglas :) E sad zajeb, odradio sve u x10, trebam k Voronjinu, vrata zaključana, kak van? :D EDIT: A jebemu, sad se sjetio, vjerojatno moram ono vatreno sranje ubit, ko i u stalkeru regular :D :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:56. |