PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Hearthstone (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=245892)

KixzoR 15.12.2013. 12:08

Kako iskoristit pare koje imam na blizzard računu u igri?jer svaki put kada kupim arenu skida mi s paypala?

Budjosa 15.12.2013. 18:58

Stvarno bih volio da mi neko da hearthstone betakey ako ima vise havala unapred svima :)

brodjo 15.12.2013. 19:29

Stvarno bi bilo lijepo da se nisi regao na forum samo zbog toga :)

MeanBoss 16.12.2013. 15:12

moj key otisao clanu dinos3...;)

dinos3 16.12.2013. 15:26

Citiraj:

Autor MeanBoss (Post 2512607)
moj key otisao clanu dinos3...;)

Da, hvala kolega ;)

rap_4_life 17.12.2013. 10:22

Ako ko ima key PM me Thx

De5tr0yer 17.12.2013. 12:58

Dajte više prestanite s tim moljakanjem keya. Ako će netko htjet podijelit bude stavio.

--

Igra radi bez problema na 7 godina (pra)starom X60s s integriranom GMA945 grafikom :D

rap_4_life 18.12.2013. 23:13

Rjesio key prvi put se susrecem s ovakvim tipom igre bumo videli sutra jel valja.Wish me luck
Svaki savjet dobrodošao :D

ivan77 19.12.2013. 09:04

jel se meni čini ili je ova igra TOTALNO "pay 2 win"?

Snowrider 19.12.2013. 09:18

Navedi razlog zasto bi bila pay2win?

BTW. Jutros palim battle.net app i poče mi skidat update za Hearthstone...od 1 Gb... A samo su fixali par problema i promijenili mana cost na nekim kartama :eek:

ivan77 19.12.2013. 10:29

pa zato jer, ako nisam krivo shvatio, jače dekove karata (pyroblast kod mage, etc..)
dobiješ jedino craftanjem koje skupo i do prašine se dolazi na jedvite jade, ili pak da kupi deckove karata=

Bartuc 19.12.2013. 10:33

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2514070)
jel se meni čini ili je ova igra TOTALNO "pay 2 win"?

Nije baš P2W, ali je definitivno pay 2 have fun...

Ja sam zato odustao, ako ne lupaš novce, postane jednostavno pre dosadan grind za goldom (Diablo 3 sindrom xD). Dosade jedno te iste karte i nije gušt s njima igrati hrpu rundi i onda otvoriti pack sa 5 duplića.

Možeš naravno klati i sa tim "basic deckom" pošto sve ovisi o sreći, ali prava zabava je u specijaliziranim deckovima, sinergijama, comboima itd. koje nemaš bez da ulupaš suludu svotu novaca.

Sve klase su mi L10+, dve skoro L30, odigrao 5-6 arena i otvorio par desetaka packova, dobio samo jedan legendary i ostalo praktički sve krš karte koje nemaju kaj raditi u nekom decku.

Zapravo je jedino Arena zabavna, ali ne i grind da bi sudjelovao, pa makar imam cca 90+% win ratio u constructedu...

the_ghost 19.12.2013. 10:39

imas daily questove, skupljaj zlato, igraj arenu, budi dobar u areni i neces nikada nista morati kupiti. Ja jos nisam portosio nista para, imam pok deckove, ali za zapravo uopce ne igram puno

Bartuc 19.12.2013. 12:54

Zadnja 2 tjedna što sam igrao jedino i jesam rješavao questove pošto mi je grind dosadio. U areni skupiš taman dovoljno da ti fali par sati dodatnog grindanja za novu arenu. Praktički nikad ne gubim u constructedu, ali kaj kad gotovo svi likovi oduže turnove dok im ne počne odbrojavati pa runde traju besmisleno dugo. Čitam da ljudi odmah predaju rundu kad krenu igrati protiv tih što odugovlače, ali to nije to, neću biti šupak samo da bi brže grindo :D

Bilo bi bolje da imaš po 3 questa dnevno i definitivno da nisu pobjedi sa žnj klasom koja te ne zanima n puta. U Diablu grindaš da potrošiš golde na novi item, ovdje grindaš da potrošiš golde na novu Arenu :D Obje igre nemaju nešto što bi te dugoročno zadržalo pošto se progress vrlo brzo izgubi ako ne želiš trošiti prave novce.

the_ghost 19.12.2013. 13:57

Citiraj:

Autor Bartuc (Post 2514167)
Zadnja 2 tjedna što sam igrao jedino i jesam rješavao questove pošto mi je grind dosadio. U areni skupiš taman dovoljno da ti fali par sati dodatnog grindanja za novu arenu. Praktički nikad ne gubim u constructedu, ali kaj kad gotovo svi likovi oduže turnove dok im ne počne odbrojavati pa runde traju besmisleno dugo. Čitam da ljudi odmah predaju rundu kad krenu igrati protiv tih što odugovlače, ali to nije to, neću biti šupak samo da bi brže grindo :D

Ubaci Nozdormua u deck ;)

Citiraj:

Autor Bartuc (Post 2514167)
Bilo bi bolje da imaš po 3 questa dnevno i definitivno da nisu pobjedi sa žnj klasom koja te ne zanima n puta. U Diablu grindaš da potrošiš golde na novi item, ovdje grindaš da potrošiš golde na novu Arenu :D Obje igre nemaju nešto što bi te dugoročno zadržalo pošto se progress vrlo brzo izgubi ako ne želiš trošiti prave novce.

Mislim da sam negdje (battle.net mozda) citao da ce promjeniti nagrade za igranje constructeda, da ce biti bolje, to bi trebalo biti u nekom buducem patchu.

robert7 19.12.2013. 14:20

Do Nozdormua je game vec pri kraju :)

Ima onih kaj pimplaju al eto :D

rap_4_life 19.12.2013. 18:07

Odradija shamana do lvl 10 i krenia s njim igrat odradija i prvi qest "Complete a game in Play mode" Pala Legendary karta "Ysera"

robert7 19.12.2013. 18:36

Eto, odma mozes odigrati lotto :D

Hellhound 19.12.2013. 19:01

WTF!!!:hitthewal:

Skoro pa uopce nemogu igrat. Svaku drugu igru mi se smrzne usred partije.:nono:

Jucer 2 freeza i onda ove igre kad nije freezalo dobijem samo spellove(igrao ko priest) tak da ono insta loss. Doslovno ko da sam birao samo spellove(a pristovi su vecina buffovi a ja nemam minione).

Danas igram..prva igra unisti me rogue, ok sve je islo glatko. Mislim idem jos radi.
Igram drugu mirror priest. Sve ide ok i igra i moj meč. Taman trebam pobijedit. Doslovno od 3 card comboa igra freeza na zadnjoj karti koja bi mi donijela pobijedu.

Izgubio sam jedno 3 ranka na rankedu.

Arenu ni ne pomisljam.

Faking nevjerojatno:fuming:

Je tko jos ima ovakvih problema???:stoopid:

Mommistake 19.12.2013. 19:28

Ja ne.

ehohr 21.12.2013. 02:51

Ne razumijem sto je tako cudno da se igra s karticama placa, nijednu kartasku igru nemozes igrat bez "kapitala" ili te moras kupit packove ili deckove.

Igra je trenutno besplatna, ako nitko ne ulaže u igru zato bi se ocekivao bilo kakav napredak s igrom, ne razumijem taj hrvatski sindrom, svima je zao platit igru ili kupit si skin u LoLu/doti/honu a sve besplatne igre i svi bi igrali a da nista ne placaju.

Igra kao igra je dosadna ako se ne igra arena, premalo je kartica, svi deckovi su gotovo opce poznata stvar, sve kartice su svima na uvid pa nema elementa iznenadenja, fali bolji comabt sistem ovaj je prejednostavan tj nema nikakve interakcije nego priprema i izvedba.

Hellhound 22.12.2013. 18:13

Open beta odgodena za prvi kvartal 2014.

Ali svi koji se prijave za closed betu do 07.01.2014. automatski dobijaju key.
Ako se ne prijavite do 07.01. zatvaraju se prijave za closed betu i morate cekat open.

robert7 22.12.2013. 18:45

Ajde ranked mi nije uvijek napet, digao sam se sa 20 na 13 u sat vremena :D

Igrao bi s nekim ko imalo ima volje testirat nove fore i deckove :

nuke#2649

Javite se za gejm koji, jedino sto igram je s PhiberCoreom :)

Bartuc 30.12.2013. 17:50

Vratio se ipak ovoj igri u nadi da ću curu navući pa da s njom kartam :D Odigrao Arenu 10:3, nisam znao da su digli max sa 9. Taman izvukao love za novu arenu, rollam Druida, za sada je 3:1, draft mi je katastrofalan, niti jedan jedini Taunt od 8/8 nemam i prvu partiju igram protiv druida koji mi ih 2 izbaci pred kraj igre i jednostavno sam odustao :D

Arena mi je VGG baš zato što su random karte. Čak razmišljam da zarollam deck u constructedu samo preko PC preporuka, brijem da je to random pa bi isto bilo fora :D

Evo 2 SS-a sa deckom koji je doveo do 10:3 i nagrada na kraju...

http://i.imgur.com/mRJQ0nn.jpg
http://i.imgur.com/bzQGp8U.jpg

EDIT: Jebiga, sad vidim da se ne vide sve karte :( :( :( Imao sam još 2 Fen Creepera, Onaj veliki 7/7 što buffa ostale minione, neku žemsku što enragea oružje za +2 i ne sjećam se kaj još...

bg_4_l 30.12.2013. 18:01

Ako netko hoće tradeati Diablo 3 account za Hearthstone neka se javi na PM. Nisam nešto previše ni igrao, riješio one questove, probao arenu jednom i 20ak matcheva protiv drugih igrača. Jedino HS je na tom accountu tako da zainteresirana osoba dobije cijeli acc.

Snowrider 30.12.2013. 18:12

Citiraj:

Autor bg_4_l (Post 2519544)
Ako netko hoće tradeati Diablo 3 account za Hearthstone neka se javi na PM. Nisam nešto previše ni igrao, riješio one questove, probao arenu jednom i 20ak matcheva protiv drugih igrača. Jedino HS je na tom accountu tako da zainteresirana osoba dobije cijeli acc.

Wtf ? Jesi ti normalan...pa tko će ti dati D3 acc vrijedan ~50€ , a Hearthstone vrijedi sad 3€. Hahahahah ja ne vjerujem kakvih sve ljudi ima :D

xGAME 30.12.2013. 18:40

Citiraj:

:roller:

Nece ti to proci za rukom.

bg_4_l 30.12.2013. 18:47

Citiraj:

Autor Daky007 (Post 2519551)
Wtf ? Jesi ti normalan...pa tko će ti dati D3 acc vrijedan ~50€ , a Hearthstone vrijedi sad 3€. Hahahahah ja ne vjerujem kakvih sve ljudi ima :D

a) ima hrpa ljudi koji su kupili diablo i bili razočarani pa ga nisu puno ni igrali. Stoga account kao takav sigurno ne vrijedi 50€. CDkey za diablo košta 25 eura. Ne očekujem da mi netko tradea account na kojem ima gear koji vrijedi još xy eura nego samo key da mogu igrati.

b) ne tjeram nikog nožem na tu zamjenu nego imam account viška jer mi se igra ne sviđa i nudim nekom tko možda želi igrati u zamjenu za igru koja se meni sviđa.

c) nisam pratio vrijednosti ni jednog ni drugog nego sam se sjetio da bi rado probao malo diablo i stavio post na forum.

Ni ja ne vjerujem kakvih sve 12godišnjih wtflolzordomg specijalaca ima.

Snowrider 30.12.2013. 20:51

Citiraj:

Autor bg_4_l (Post 2519577)
a) ima hrpa ljudi koji su kupili diablo i bili razočarani pa ga nisu puno ni igrali. Stoga account kao takav sigurno ne vrijedi 50€. CDkey za diablo košta 25 eura. Ne očekujem da mi netko tradea account na kojem ima gear koji vrijedi još xy eura nego samo key da mogu igrati.

b) ne tjeram nikog nožem na tu zamjenu nego imam account viška jer mi se igra ne sviđa i nudim nekom tko možda želi igrati u zamjenu za igru koja se meni sviđa.

c) nisam pratio vrijednosti ni jednog ni drugog nego sam se sjetio da bi rado probao malo diablo i stavio post na forum.

Ni ja ne vjerujem kakvih sve 12godišnjih wtflolzordomg specijalaca ima.

Opet ću ponovit , i da D3 dođe 25€ (iako ja tu cijenu nigdje nisam vidio) , Hearthstone vrijedi 3€ , slovima : tri . Postoji free verzija diabla do Skeleton kinga,skini i probaj :)

Mommistake 31.12.2013. 10:54

Citiraj:

Malo smijeha za dobro jutro nikad ne škodi.
:lol2:

Snowrider 31.12.2013. 11:08

Haha :D eto prvi troje ljudi su se nasmijali na to...a ti se otresaš na mene kad sam ti lijepo napisao da je to suludo.

ehohr 02.01.2014. 00:37

Da li se netko sa foruma zove crowolf i igra magea? :)

De5tr0yer 12.01.2014. 17:13

Igra li netko warriora? Pokušavam složiti neki viable build al nema šanse, s osnovnim kartama. Čini mi se da mogu pobijediti samo ako imam sreće da netko ima loše posložen deck ili ako imam sreće i full charge build.

Ovo ostalo nikako dobiti. Trenutno sam od zadnjih 10 partija izgubio svaku... A baš želim sad vidjet dal netko igra s njim :D

robert7 13.01.2014. 00:23

A cuj, warrior paladin i druid traze skupe karte, Warrior moze control ili OTK, ostalo ti je onak, non viable.

S osnovnim kartama ces slabo dogurati, trebaju ti bar basic rare i common minioni

De5tr0yer 13.01.2014. 00:37

Šta ti misliš da sam neki pr0, daj kratice mi nemoj lupat, šta je OTK, on te kurči? :D

:D

xGAME 13.01.2014. 00:57

OTK = One Turn Kill

Znači da možeš u jednom krugu odigrat svoj combo i uništit protivnika.

De5tr0yer 13.01.2014. 00:59

Misliš, čekaš čekaš dok ne dobiješ dobre karte i onda odigraš sve odjednom?

robert7 13.01.2014. 01:22

A moze i on te kurči :D :D

Da, kolega je reko, znaci warrior ima par OTK-a, Alexstraza + Charge + Gorehowl, Giants + Minion sto daje charge + pandaren brewmasteri, raging worgeni + inner blood + chargeovi.

ajmo rec najeftiniji je sa worgenima, ali to nije toliko jak otk ko ostali, igra se bazira da imas puno removala, puno drawa, i skupljas karte i removas za otk.

De5tr0yer 13.01.2014. 01:52

Hmmm, zgodno zvuči, evo uspio sam nekakav build složit da mogu ipak koju partiju dobit bez tih kerefeka za koje nemam karte baš :)

Snowrider 16.01.2014. 11:50

Pao je Patch novi....nerfali Warriora,Warlocka i Mage-a. Napokon Pyroblast je povećan s 8 na 10 mana cost.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:57.