![]() |
Citiraj:
|
jako lijepo, ali premala podloga bode u oči :D
|
Citiraj:
Hvala,već godinama si sam sve slažem :) Koristim dosta komp za obradu fotki, koji video i tu o tamo neka igra :Machineg::DualWiel::CoolRamb: Monitore sam čisto slučajno kupio,bili na nekoj akciji pa reko daj dva odma :) Prije sam imao neki Benq koji sam prodao...inače ovo kućište je Fractal Design R5, cca 900 kn.. unutrašnjoj je prejebena...modularna i da se fino složiti otraga kablovi.. https://c4.staticflickr.com/1/618/31...d4144226_z.jpgIMG_0305 by Boris, on Flickr Napajanje mi je ostalo od prijašnje konfe tako da sam ga samo preselio u novu... Citiraj:
Citiraj:
Sjećam se da me frend pito kad je bio kod mene kakve to male frižidere imam ispod stola :lol2: Citiraj:
premala podloga mi je postala tako da sam baš u potrazi za nečim malo većim... |
Evo i moje. Ništa posebno. Phanteks evolv itx, xeon e3 1231v3, rx 480, noctua nhd15 i lord Vader. Naručil i cablemods kablove ali nikak da dođu.
http://imgur.com/a/5WfOt |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Narucio si direktno od njih kablove? Ja se jos dvoumim za te kablove...dosta su skupi. Postaj pic kad dodu.. Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
3 privitaka
|
Citiraj:
http://www.ebay.com/itm/30cm-8-pin-E...AAAOSwoydWmY2L i dva ova http://www.ebay.com/itm/131986497812...%3AMEBIDX%3AIT |
šteta je što evga powerlink ne paše jer je konektor okrenut naopako. (a i skup je).
|
@mierdadeltorro
koji je to case? i jel ona stvarčica na kojoj piše HIS kao "podupirač" grafe? to si dobio sa grafom ili |
Evo moj budući komp... u izradi.. Još cpu, memorija, hard disk trebam kupiti :(
p.s. grafička je sa strane gtx 1060 6gb https://s28.postimg.org/61cc6018p/viber_image.jpg |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
Tako sam i ja, 4-5 mjeseci, sve po malo kupovao.
|
Citiraj:
da to je podupirač, naručio na ebayu, podesiva visina može i na sli. nije baš nužan jer su obe vide za grafu zavidane, al nije ni višak. |
Super je kučište, samo je minus protok zraka iz gore/dolje. Meni brine koliko taj oklop može skinuti da bi došlo do čiščenje filtera.
Otički čitač- na zadnjoj strani sjajno. Čak i mehanički disk. Veliki minus na bočno pri dnu prekidači. |
protok zraka od dolje nije problem, ima mjesta za 2x140mm ventove. sav oklop se može skinuti i gornji i prednji pokrov. a imam i samoljepljive filtere prašine.
ma tko više koristi optički pogon. |
Citiraj:
2 x usb ladice, jedno 6 x stickova, svaki je bootabilan sa random alatima i adio đaci. |
Ne koristim ni ja optički pogon :) Ali nekad sjetiš da treba ubacit,i a ono kad skužiš da nema.
@syss Izbacio sam iz 2010 i sve ide preko bootabilnog sticka. Također adio đaci. |
Citiraj:
Usb opticki :-) Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
Koja je poanta GTX970 i GTX1070 odjednom? Jedino ako majnaš? :)
Ili ti je GTX970 za physx? :D Btw kakva je ta Aero sa temperaturama i glasnoćom? :) Jesam te izbombardirao pitanjima xD |
Koja je poanta ovog venta dolje? Upuhuje ili ispuhuje?
|
pa vidiš da upuhuje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A Aero, pa nije glasna, ali bogami se grije... jucer sam probao igrat overwatch malo na njoj, dosla je do nekih 75-80, ne sjecam se tocno. Ali pri renderu temp su bolje.. vjerojatno jer se upali i donji ventilator u kucistu. Nisam jos sve stigao istestirati :) A vent dole upuhuje hladni zrak unutra, ali imam i 2 front intake venta takodjer :) |
Citiraj:
Po meni pregradu malu napraviti i ovaj dolje ventilator sa pregradom direkt uperiti u grafičku tada ćeš postići puno veći efekt hlađenja od ovoga. Jednostavno grafa druga je preblizu napajanju i zrak od ventilatora se vraća na grafu u manjem ili većem obimu. Bit ventilatora je da makne topao zrak dalje od komponente... 2 grafe - SLI znaju raditi puno problema oko temperature zbog gužve... |
Citiraj:
Problem optičkih pogona je po meni druge prirode - trajnost DVD-a , Blue ray diskova... :( Koliko to znači prednosti imao sam slučajeva sa kompovima od prijatelja (gdje su pokupili viruse ) i jednostavno virusi prešli na USB do znanaca koji su pokupili viruse koji su namjenjeni za industrijsko-korporacijsku špijunažu (neću imena firmi :D da se ne priča...) ... E to je onda veselje kada ti neki dobar program tipa Kaspersky izbaci što sve virus može raditi , ti uvidio da se nešto čudno dešava sa računalima i uredno ih reinstaliraš sa zaraženih stickova i sve ide po starom... |
Nije da ne možeš postavit write protection na USB Flash drive. Ovo odradi posao sasvim pristojno.
|
Citiraj:
Nije to tako jednostavno, sve što se softverski štiti može se i probiti, a tu je i firmware USB-a... Postoje virusici i pravi virusi koji se koriste u svijetu hacka, industrijske, korporacijske a da ne pričam o državnim špijunažama...😉 Vratimo se mi na temu... |
Citiraj:
možda je do kuta slikanja ali ova strix malo nakrivo stoji |
Digli paniku oko donje noctue :)
1) pretpostavljam da uvlaci preko filtera 2) pospjesuje positive pressure u caseu da ne vuce prasinu kroz sve otvore, istovremeno prednji ventovi mogu radit na manje okretaja da zadrzi case positive p. / Komp tisi. 3)topli zrak na izlazu grafe usmjeri prema exhaustu (a dio venta puse ispod grafe svejedno) Sent from my Xperia Z3 |
Moj komp. Vrlo sam zadovoljan :)
Čekam Zen, a ploča nadam se Sabertooth ponovno. http://imgur.com/a/TU73G |
Kako rjesavas prasinu? :)
|
Iznenadio sam se što nema trunka prašine na ventovima grafe, a na radu ne vidim, jer su iza i još nisam provjeravao. Kejs sam kupio prije nekoliko mjeseci. Ploču imam novu par godina.
Vjerojatno je vent na napajanju također kao suza, ali ne vidim prašinu jer se konstantno vrti :D |
Fora komp!
Super mi izgleda ovako grafa stavljena sa PCIE extenderima :) I neizbježan Markus, naravno :D |
Je, hvala! :)
Već jako dugo prekopavam, tj. od kada sam kupio ploču mnogo love sam uložio i mjenjao komponente i okružje da bih završio komplet setup. Živim u Irskoj, pa sam čak poslao cijeli komp iz Hrvatske poštom dok je još bio dio Phanteks Enthoo pro kućišta i nažalost stigao je malo oštećen kejs, pa je sjeo i ovaj Thermaltake i nova grafa. Napokon sam zadovoljan! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Slao iz Hrvatske u Irsku komp , koliko te koštalo... Irska ... dovraga što si uradismo (ma ne vrijedi ni pričati , sami kao narodi na ovim prostorima smo si krivi...) - sretno i zaradi... |
Citiraj:
Citiraj:
Za sada vidim samo prašinu na top stranici napajanja kako je montirano. Poslao sam komp Eurosenderom i jedna kutija košta oko 25 eura. Slanje iz Irske je duplo skuplje. Hvala. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:10. |