![]() |
ma kad pogledam US store i naš store ko dva različita svijeta, tamo čudesa, popusti, i općenito niže cijene, a kod nas ko da smo šeici.
|
Samo su cijene ko da smo sejci...ostalo je ko da smo u qurcu.
Jbg, US store je stariji par mj. od EU. Samo ne kuzim kak ista igra moze njima jeftinije, a nama budalama skuplje. |
a isto ko i ostalo, plejka tamo 399 dolara, kod nas eura
ko da je isti tečaj, i tako za svu elektroniku općenito |
Ma ajd za elektroniku, to se i.kod nas razlikuje od drzave do drzave, ali da je kod njih standard 60$ a kod nas 90$...mislim bezveze. Al ajd mozes kod njih kupit pa ko igra digitalije nije zgoreg, samo moras imat onda dva acc.
|
Da malo podignem temu..
Dal ima kakve razlike hdready lcd tv vs fhd, u pogledu kvalitete slike na ps4? Pošto sam čuo da su razlike drastične.. Ispada da za potpuni doživljaj gejmanja, poželjno je imat tv fhd... |
Nisu drastične razlike, PS4 ima podršku za 1080p/i pa naravno da je najbolje igrat na toj rezi...makar igral sam i na 720p i sad da je nebo i zemlja, nije, čak ni prosječan igrač ne bi ni skužil razliku ako su oba TV-a kvalitetna!
|
Citiraj:
Čitam malo i pojedinci uzvišuju taj 1080 i ispada da je sve ispod te reze ekrana grijeh igrat... Pa zato me zanimalo, dal je drastična razlika, ma znal sam da ps4 fanatici malo preuveličavaju sve to:D Nekaj sam mislil da bi možda nabavil ps4, al prvo me zanimalo kolko gubim igrajući na 720 rezi.. |
Ma velim ti da ja igram na 108p, a frend na 720 i sve je to isti vrag sa par m udaljenosti.
Meni je bitnije da su boje nastelane i da nema duhova.... Tak da ne brini ;) |
Citiraj:
Ma to te ja pitam.. Sve ostalo je cjepidlacenje i rasclanjivanje do srzi tj atoma:amen: |
@Mamut
I kak je završila trakavica sa podvaljivanjem plejki u santa domenici? Na rebotu čitam topice vezane za PS4 ali nigdje ne nalazim... Planiram ubost četvorku ali čekam da izađe GTA 5 pa mi se ne žuri, di si ju ti uzeo? si uzeo dodatnu garanciju? |
uzeo sam ovdje http://www.centro.hr/detalji_proizvo...n-9268475.aspx
200kn je ejftinija od santa domenice, a uvoznik je santa domenica, pa eto jeftinije uzet drugdje nego kod uvoznika :D ja sa svojom nemam problema, došla je nova sve 5. nisam uzeo dodatnu garanciju, jer ta dodatna garancija je sranje to jest ak ti se nakon prve godine nešto desi, nećeš dobit novu nego će popravljat itd. a to je drek i nedam 300-400kn kolko već. |
Citiraj:
Ste se pretplatili na PSN+? Nadam se da se necu trebati pretplatiti ako hocu sa frendom bacit koji GTA 5 online.... Edit:sad sam malo bacio oko i nece trebati my ass......pih nabijem ih....mislim da cu ostati na PS3 i dalje prati GTA 5 :P |
za bilo kakav online play ti je poptreban PS+
a što se garancije tiče, puno sam se informirao o tome, i ta dodatna garancija je sranje, ništa ti neće pokrit, uglavnom, naguglao sam se i odlučio bez |
Citiraj:
Fala sinko :chears: |
Citiraj:
Šteta šta nije i gamepad, ali glavno da je konzola. Svakako nije sranje kao šta ti kažeš. |
Pokriva, ali nakon prve godine neces dobit novu ako se pokvari, kao sto bi u prvoj godini dobio.
|
Citiraj:
Nova konzola ili popravljena, svejedno, bitno je da obavlja svoj posa. |
Evo sad ce uskoro godina dana od izlaska konzole kod nas pa cemo vidjeti kako su zadovoljni s reklamacijama ovi sto imaju produzeno
|
Ako ces gledat samo u negativnom tonu, ima ih nezadovoljnih i u prvoj godini garantnog roka, svugdje na planeti, bilo kakvog uređaja, a ne samo PS4. Tako su mi govorili da sam cudan sta svaki tv koji kupim, uzmem sa produzenim jamstvom. Isplatilo mi se, svakako. I za PS4 i za Vitu sam uzeo produzeno jamstvo, zlu ne trebalo ;)
|
Sony PlayStation 4
Ja sam takoder odlucio uzet to, međutim malo se raspitivao i odustao. Sad se mogu nadat da ce plejka izdrzat par godina. Ako se opecem znat cu za ubuduce :D
A sto se kvarova tice, znam da ih ima naravno, ali santa domenica se nije iskazala podvaljivanjem pokvarenih konzola, bucnih itd. Recimo ja reklamiram ps4 radi buke, pregrijavanja, daju mi novi, a taj moj reklamirani ide u prodaju tebi recimo. Ljudi su zapisivali serijske brojeve i dobivali konzole od ljudi s foruma, ima na rebootu :D |
Izdrzat ce valjda ;) Sa Sonyem imam dobra iskustva, neka tako i ostane! ;)
|
Editirao sam post prije, nadajmo se sreci :D
|
Bio sam prije par dana u Areni u Santa Domenici i pitao sam za to produženo jamstvo....i veli lik dapače kune se da u tom periodu nakon godine dana, kad nastupa produženo jamstvo da ako se ustanovi kvar nema popravka već samo zamjena za novu konzolu....Ja ga pitam da li je to nova ili refurbished...on naglasi nova.....to bih još trebao negdje provjeriti da bude 100 % ali definitvno lajkam....:D
|
Pročitaju se uvjeti tog produženog jamstva, to je dovoljno.
Ovo sve što kaže zaposlenik je rekla kazala i može ostati na tome. Jedino se papiru vjeruje. |
nadam se da si upucen u rad santa domenica, evo mali dio nezadovoljnih https://www.facebook.com/pages/Sanct...366?sk=reviews
što su radili znaju i vrapci na grani, ima čitav topic na rebootu i moj post tu http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=300 ja zato zaobišao njih, neda mi se razmišljat za 3300kn hoće li me *ebat poslije u *upak :D |
Citiraj:
Jer tu garanciju daje sony a ne shop tako da je svejedno di se uzme...... |
Ja sam uzeo, mirnije spavam :)
|
Citiraj:
|
znači propaganda je? pih....:D
@virty daj plz poslikaj to dodatno jamstvo ako je na jednoj strani....nemrem naci nigdje na webu da pročitam uvjete... |
Citiraj:
Ja sam kupio PS4 i dodatno jamstvo od 3 godine (1+3 godine) u TechnoMarketu. Prodavač je uredno objasnio da dodatno jamstvo vrijedi na kompletnu konzolu, ali ne i na gamepad. |
Citiraj:
|
ekipa kaj igrate na ps4?
kak ste zadovoljni sa ps+ pretplatom? ja sam ju uzeo na 12mj pa nisam bas odusevljen, nema obecanog drivecluba, a i ova 3 naslova su pušiona žešća... jel se moze ocekivat u narednim mjesecima da dođu neki kvalitetniji naslovi? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kak nema dobrih naslova, ili ocekujete cuda ili vam se ne igra pa samo drobite da nema niceg.
Igram vec tjedan dva TLOU i odusevljen sam, ne samo igrom nego i pricom...prije toga sam igral WD i fifu14, inf ss, killzone, cod...pa imas igara kolko te volja...ne kuzim o cemu se tu prica. A i sad su vani par novih...samo treba para ostalo je na izbor. |
Mislio je na ove sto se dobije besplatno sa pretplatom :)
|
Citiraj:
odigrao sam i ja TLOU prije tjedan dana, šta reć, nešto najbolje što sam u životu cuo/vidio/igrao i prodao jucer :D fifu 15 sam dobio u paketu sa konzolom, pa nju nekad odigram, isto odlicno zgleda i gameplay je super. samo eto, imao 50$ i mislim si dal da kupim neku igru il uzmem pretplatu, i ja uzeo pretplatu, i trazim driveclub a ono štanga, normalno kasnije vidio po forumima da nista od toga... idiot... trebo sam odma provjerit na netu a ne srljat :D tješim se da ce tokom mjeseci ubacit neki dobar naslov u te ps+ igre :) |
Citiraj:
Da ps+ jos uvjek ceka bolje dane....mozda za Bozic poklone nesto XD |
Taman i ja započeo pustolovinu u The Last of Us :)
|
igram ju zbilja već dva ako ne i tri tjedna, gušt mi je odigrat tih 1-2 sata dnevno ili u par dana jer ne stignem više, ali zbilja gušt. Al čini mi se da igri nikad kraja...vidim trofeje za prolaz po svim težinama, ma nema šanse da bi to mogo dva ili više put odigrat :) Zato sam si stavio na jednu težu razinu od normal i piči polako do kraja ;) Igra zbilja vrijedna svake kune.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |