![]() |
Citiraj:
A sjećam se kako sam srao kad je metro 2033 izlazio i kad su devsi govorili da za završit igru treba 7-8 sati a ja kao ljut, da zašto onda košta 50$ kad je tako kratka ovo ono. A danas molim boga da je igra razumno duga tj kratka. Povukao bih tu neku paralelu sa filmovima, i onaj ko voli gledat filmove teško mu možeš "spoilat" neki film kad uzmeš u obzir da koliko je filmova pogledao u životu i kojih sve raspleta, plot twista se nagledao - teško ga više što može u filmu iznenadit - tako i igre. Svega smo se nagledali i više to nije toliko zanimljivo toliko kad je danas više manje sve što devovi zamisle i moguće napraviti, postoji i hardver i softver koji to može vrtit. A prije je, u začecima gejmanja, je svaka igra donosila nešto novo, nešto neviđeno... Svašta nešto cool... Jebiga, 40 godina u guzici i 20-ak i nešto igranja - i malo ima toga što nisi vidio... |
35-40 je idealno.
Npr persona 4/5 i 100h gameplaya je malo too much. Zavisi i kojom brzinom se igra. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Ja sam w3 stao na cca 50h gameplaya. Kad imam ograničeno vrijeme za igranje koje je u principu 2-3 puta tjedna, i onda još odeš recimo na GO negdje pa ne upališ igru mjesec dana, teško je biti u toku sa svim što se događa i čovjek lako odustane.
Vjerujem da bi više uživao dok sam mogao 6 sati igrati u jednom sjedenju po par dana zaredom. Zato su mi linearne igre fora u zadnje vrijeme, jednostavnije kontrole, nije ogroman inventory i nemaš previše lutanja okolo. Više je kao film u kojem sudjeluješ. |
Citiraj:
Ajd W3 je velika igra, ali tako je i za kraće SP igre. Inače ja kad god sam prelazio te velike igre (tipa oblivion, skyrim, fallout 3, witcher 1 i 2, sad planescape itd.) uvijek sam imao bar jednu ogromnu pauzu od nekoliko mjeseci, pa nastavio bez ikakvih problema |
|
Citiraj:
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Imate inače i knjigu o igri, tj upoznavanje svijeta i tehnologije.
Izgleda fora, nije mi se dalo čitati, samo sam brzinski ''prolistao''...digitalno izdanje. https://i.ebayimg.com/images/g/RwEAA...t8s/s-l300.jpg |
Znači na isti dan izlazi PS5 i Cyberpunk, ne bi ni sam to bolje režirao. :D
Pala su oba preordera, sada još treba srediti godišnji da bude produženi vikend :D |
Samo ti neće biti verzija ništa bolja nego ona za PS4 Pro, poboljšane next gen verzije s ray tracingom i time dolaze 2021.
|
ekipa di uzeti preorder?
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
|
Ova igra će bit ili nešto najbolesnije ili totalni fail :D
|
Čini mi se s obzirom koliki je hype da će ko igra bit promašaj ali kao film bi bilo top :D
|
Meni se čini da će biti nešto najbolje još od Witchera 3 i ekspanzija. jebiga...
|
Citiraj:
|
Dugo nisam bio zagrijan za neku igru kao za ovu.
Tako sam bio zagrijan za GTAV pa čim je došao u budle-u sa PS3 sam ga uzeo. Jedva čekam da vidim što ekipa kaže pa ako će bit dobra budem ju uzeo... Preordere ne pušim :D |
|
Ma to je joke, jelda?
EDIT; Stvarno nije, lol. |
ubisoft platio da se valhala igra duze?
|
haha ovo je stvarno smiješno već, i neozbiljno, objavljuješ tu neke ''gold faza'' igre i slično, i delayaš svako malo, svakim delayom sam sve dalje od igre, ako i zaigram uopće
|
Izgleda da su CD PROJEKT i nVidia uskladili menge :D
|
sve mi se čini da ću cancelat preorder i odigrat demo verziju, čist jer je malo kretenski odgodit igru koja je GOLD fazu već debelo mjesec dana.
|
Mislim, ok ali ono... Sad već zajebavaju.
|
Ma nek idu sad stvarno više u guzicu. Mogli su lijepo na proljeće reć odma da odgađaju na godinu dana i lijepo ju lansirati na proljeće 2021., a ne ovako zajebavati ljude svaka tri mjeseca.
|
Ovo sad već postaje neozbiljno...
|
Meni odgovara. Valhalla u studenom, CP u prosincu.
Taman dobro da su odlučili Valhallu tjedan dana ranije izdati.:) A poslije W3, CDPR ima dovoljno kredita kod mene da još 10 puta odgodi CP. |
Kompanije jednostavno prerano objave datum izlaska. To treba okvirno - kraj 2020, početak 2021, pa onda kad bude blizu objaviti točan datum.
Uglavnom nek su odgodili, bolje odgoditi 10 puta nego izbaciti polu-dovršeno govno kao većina studija |
Baš to.
Ako vide da će im biti knap, neka daju 3 mjeseca kasnije rok, nego odgađaju. Korona je idealan izgovor za to sve zajedno i svi to opravdavaju. |
Nisam baš nešto ni nabrijan na to pa me ni ne briga previše. Nisam ni znao kad izlazi lol
|
Uz novu ekspanziju WOW-a i PS5, ovo je jedina stvar koja me zanima od ove godine. :)
|
Mislim odigrat će se, to uopće nije upitno, ali da to čekam kao npr. novi Horizon ili GoW.. ne baš.
|
Da je neozbiljno, pogotovo za deva kojeg dobar dio (PC) gamera smatra sinonimom za respect prema njima samima, jest. Ali nije da me nešto posebno pogađa. U biti, još mi je bolje jer ionako prvo planiram riješiti AC: Valhalla. A odgoda ionako nema utjecaja na to kakva je igra. Ako je fail, onda je fail s odgodom ili bez. Ako je dobra, onda nek odgode još nekoliko puta, meni svejedno.
|
Bojim se da ćemo dobiti poprilično bugovit proizvod, nešto u rangu vanille obliviona ili skyrima :D
|
Meni RPG bez bugova nije RPG :D
|
Delayedopunk /gta v
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Odgodjeno je ofkors zbog konzola i vjerovatno Stadie
|
|
Citiraj:
PS: zna li se koliko su para izgubili na marketing da igra izlazi 19.11.? mora da su nekakve masne pare :D |
Citiraj:
|
Jako puno ljudi sa raznim psihičkim problemima ima pristup internetu, pa piše pizdarije. Dovoljno ti je samo pogledati komentare po "našim" portalima, fejsbuku i sl. Ovakve stvari su nažalost očekivane otkad je interneta.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:04. |