![]() |
Ako ti se ne da grindati i nestrpljiv si s otključavanjem onda se isplati. Ali ako si tek počeo preporučio bih ti da si ništa za sad ne uzimaš. Kad malo bolje upoznaš cijelu igru i njezin gameplay onda si uzimaj.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Proces ponavljajućeg i najčešće dosadnog gameplaya da bi se otključao u ovom slučaju neki avion ili tenk tj. ako ti ne da odigrati x broj savršenih partija bez premiuma da bi otključao npr. neki jet.
|
Htio bi se uključiti ali me zanima par stvari. Prvo uglavnom bi igrao tenkove. Jel moram kupiti neki starter pack da bi igrao WT Ground forces betu ili ima još neki način..Invite?
Jel se isplati uzeti Guards starter pack (T34 1941) ili da krenem od početka s free verzijom igre? |
Citiraj:
Preporuka za igru, izgleda odlično za free to play igru. |
Citiraj:
Igra je fenomenalna i puno mi je bolji sistem od WOTa....relativno se brzo otvaraju novi tenkovi (ako se igra pametno)...premium acc je potreban samo ako se želi sve brže dobiti ali po meni nepotrebno... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego, skužio sam da ne mogusam birat koji tenk da researcha već mi sam researcha na način da kreće redom prvo sve tenkove, flakove i TD-e od prvo tiera pa onda dalje... |
Ja sam tenkove malo probao, ali avioni me drže još uvijek do te mjere da mi se tenkovi ni ne probavaju dalje :D
|
Ja cekam da otvorim sve avinjone (manje vise) pa da cu onda oprat po tenkovima,cak sam uzeo jedan primium tenk, da mi lakse krene :D
Eeeee, ne znam kako je vama jucer bilo, ali nikad od kad igram WT nije mi islo tako lose, od cca 15-16 partija u RB modu samo sa dva puta ziv doceka kraj partije (pobjede/gubitatci 50/50 %), mozda 2 killa, masu asista, ali nekog ono bas skinit neeeeiiiiiiddddeeee, svi killovi su bili tipa, ja ga ostetim, a on se zaljepi u zemlju izbjegavajuci me ili ga neko drugi opere do kraja. Ko da mi je neko pomaka nišan za par ceni ili da je za svaku partiju drukcije kalibririan nišan , sta god da sam vozija (top u nosu ili u krilima, njemci, britanci, rusi tier od 1 do 4) nisam moga pošteno pogodit neprijatelja. Prvo sam mislija da je ping, ali nije od pinga 20 do 220 isto, pa da nije miš, nije bome, setapiran (dpi) ko i uvijek, i da stvar bude luđa nisam bio ni preumoran ni nenaspavan. Cak sam iša drapat samo AI avione (Yak-1 BR 2.0 tier 1) da vidim koji je vrag i sta mislite kako mi je islo :hitthewal: Jedan od onih dana u mjesecu, rekli bi smo :D Probat cu malo veceras pošto ću bit i umoran i neispavan :lol2: |
Hm, ja bacim oko na ping dole lijevo, i onda prema njemu sam kalibriram koliko ispred one projekcije trebam gađati :D
|
Citiraj:
Tako da se držim tenkova. |
Kad je ping velik, dal gađat vise ispred ili izad?
Zdrava seljacka logika kaze ispred (za veliki ping), ali ni logika nije uvijek u pravu :D Vidim pegla se pepa pig :goood: |
Citiraj:
Ma meni je ovo taman. Hardcore simulacije mi znaju biti dosadnjikave, ovo je taman po mom omjeru arkade/simulacije. A i izgleda mi sve fenomenalno, zaista je lijepa igra, a ja baš volim gledat te aviončiće :D Citiraj:
Hahha, ma mali sinčić mi stalno gleda Peppu pig, pa sam se već familizirao sa daddy pigom :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tiger H je u researchu hehe...nego, volio bi da imamo realistic mod bez ikona...ili da setingsi budu server side tako da imamo brdo opcija i kombinacija...Možda i bez aviona..Da avioni budu solo i tenkovi solo...Ovako mi se čini da su avioni malo prenabrijani, puno su arkadniji od tenkova...rokam se sa ekipom u tenkovim 20 minuta i onda dođe jedan avion i s jednom bombom raznese cijelu moju ekipu...ko da je pala atomska...Nije loša ideja da se kombiniraju avioni i tenkovi ali onda bi trebalo te avione dovesti na razinu tenkova u smislu tuniranja hitting powera, FM i DM....ovako mi se čini da jedan avion može roknut kaj hoće i koliko hoće. Pretjerano. Znam da igra nije simulacija ali ako su tenkove doveli do maltene simulacije onda nema smisla da se natječu s avionima koji su arkada živa (i u realistic modu). Pa ako baš hoćete u RL jedna štuka G (tank buster) nije samo tako skidala npr T34 tenkove a kamoli bombarderi koji u igri lete 500 na sat. Avioni su na razini vica u odnosu na tenkove u igri. Šteta. Doduše čuo sam da simulation mod nema avione....To mi je i najbolji dio igre ali bi volio da imam i 3d person tamo. JEr tamo nema ni onih blesavih ikona di vidiš 2km neprijatelja samo prema glupoj ikoni.
|
Citiraj:
Ja sam otključao Canberru, prvog jet bombera i to je hebeni spaceship naspram ovih turboproppeler bombera. Čudo. Rokaš sam 850Km/h i samo bježiš od ekipe :D Sviđa mi se :D |
Citiraj:
Hm, znači Tigar je blizu, ipak je pao neki premium :D |
Citiraj:
Nego jel ima neko ovdje ko igra samo ili uglavnom tenkove da ga dodam na friend listu.. |
Citiraj:
Za sve koji igraju nick mi je "iprodano", pa me možete dodati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za one koji igraju tenkove očekuje se uskoro i uvođenje USA jedinica.
http://warthunder.com/en/news/2639-n...ed-vehicles-en |
Citiraj:
Sad igram tier 4 sa Tigerom 2 i tier 3 sa Tigerom H....samo SB naravno, tamo je prava zabava...Amere planiram igrati jer tko želi propustiti Pattona ili njihove TD-e kad dođu (Hellcat, Firefly itd)....M103 da se konačno mogu obračunati sa posljeratnim ruskim tenkovima u tier-u 5...Novi patch bi trebao donijeti i TOW funkciju (vuču tenkova koji su se prevrnuli) i navodno će se moći sudjelovati u popravku susjednog tenka. Također dolazi nova mapa sa ogromnim gradom - Moskvom.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nema druge morat cu pocet igrat tenkove.
Probao sam par puta kad su dosli a onda se vratio avinjonima :D Moze par preporuka oko posade, kojeg lika iz posade vise a kojeg manje bildat sa poenima (vozac, punjac, vođa....) narocito u pocetku. Jer za razliku od aviona cini mi se da je sveki clan bitan, a kod aviacije i nije toliko bitan mitraljezac ako vozis lovca (osim ako preko njega zelis dignit jeftino ukupne bodove posade da mozes dodat/kupit ekstra poene). Mislim prvo peglat arcade mode, pa RB, pa mozda i SM kad dojde vrijeme za to. :chears: |
Ode mi i Antiša :D
Dammit, morat ću i ja probat malo tenkove, ja sam tek sad s avionima "svoj na svome" :D Jetove peglam kao veliki :D |
Citiraj:
Citiraj:
Tenkovi su IMHO puno realniji u SB nego avioni u bilo kom modu. To kažem jer sam ipak igrao realističnije simulacije tipa IL2 46, Cliffs of Dover, Rise of flight itd...čak i ARMA 3 sada ima realističnije avione i heliće od WTa. OK nije svakom to bitno, neko bi se "samo napucavao". Tenkovi su druga priča iako i tu ima dosta toga za srediti. A sve su popularniji i bit će još kad dođu ameri. Za posadu....bitne su ti repairovi, vitality (kolko se brzo oporave od ranjavanja) i skill (specifičan za svakog člana posade...recimo kod loadera je brzina loadanja itd itd). Ako koristiš golden eaglse najviše se isplati kupovati XP za posadu i bildati. Za ostalo se samo baca lova jer se relativno brzo sve izgrinda (tenkovi, modifikacije) ako se igra redovito na prem accu. KOD WT ground forces mi se sviđa što osim taktike ima i akcije prave (simulatorske u SB modu), grafika i efekti su odlični....ne kužim kako to uspoređuju sa WOT-om koji nema veze s ovom igrom osim što su isto tenkovi... |
|
Citiraj:
|
Stigli nam ameri i fixevi...tow, friendly repair, 3 nove mape...Ja ću s amerima pričekat malo dok ne uvedu sva vozila...navodno 2-3 u par dana će bit ritam....Za sada ostajem na Tigeru II i Jagdpantheru....
http://devblog.warthunder.com/2014/1...te-1-45/?hl=en |
Citiraj:
Izgleda ništa od igranja danas. Sutra više sreće... |
znači nisam jedini kojeg pati download, to mi se svaki put dešava, brzina je potpuno blesava, stalno skače, onda nekad potpuno stane itd.
ali evo napokon sam uspio skinuti patch |
Pa meni ide sad 1 MBs.....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:21. |