![]() |
Citiraj:
|
Ma dobiva city do kraja tekme. ;)
Barem se nadam! :D Unti 2:1 za liverpool. :D Vrhunski krumpir suareza. :p |
Vratio se City, ali Suarez nanišanio vrhunski iz slobodnog,i 2:1 :D Odlična utakmica.
|
Kaj je nanišanio? :D Obrambenog u živom zidu ili vratinicu? :D Ili je to ciljao (oboje). :D Krumpir! :D
|
Nanišanio je gol,to je dovoljno :D
|
Evo ga 2:2 :D
AJMO CITY JOŠ JEDAN! :D JOJ džeko dijamante što promaši.... :( I gotovo... 2:2 :) Šteta. :) |
podjela bodova, s obzirom na igru ovo je najpoštenije.
|
Nije ni cudo sto barca gubi u ovako pederskim dresovima :D
|
Sad vode, ali su dresovi i dalje gadni. :D
|
Nisam gledao, kak su igrali?
Jel to više liči igri sa realom ili barci od pepa? |
Tek sad vidim dres Barce,sviđa mi se,u stilu miami heat:D
|
Da budem iskren gledao sam samo dio utakmice. Alt-tab-ao sam čim bi počela beskrajna dodavanja.
I ove sezone su najbolji u skrivanju lopte, dodavanju u zadnjoj liniji i iznuđivanju prekršaja. Nema šta, divna stvar za gledati. :no2drug: |
Getafe - Real za sada 1:1...ma divno. :D
|
Ima Getafe i 2:1 :D
|
Baš gledam i ne vjerujem. :D :D :D
|
Gotovo.
Lijepa razlika od 5 bodova nakon 2 kola. :) |
Koja banda nesposobnih konjina! :D :D
Mislim nije se ni barca nekaj proslavila...pobjednički gol su dali u 80. minuti. ;) |
Je, Messi ih je spasio. Već je na 4 gola iz 2 tekme dok je Kristina izgleda na godišnjem. :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Bome danas odlican dan za kladionice, vidim da se osim reala, i milan usrecio :D: Citiraj:
Stvarno "ko bi doli sad je gori". Od igraca po kojem je pljuvalo 80% ljudi do devetke u Bayernu...Hebote |
Napokon :)
|
Ne znam baš kaj će im Lukica pomoći... možda ga motivira miris love.
|
|
a konacno
barem ce sada prestati portali s tracevima, vec mi ih je bilo preko glave inace Milan i Real su rutinski krenuli u sezonu :D |
Sad će CR grijat klupu:roller:
|
Ajde fala bogu više! :D
|
A MuriNJo se jučer prekjučer tako fino pravio glup da neželi pričati o Modriću jer je on igrač Totenama :D .
Aaajde više da sam to skinuo, sad ću prestat refleksno ići na sportnet :) . |
LOLz :D
Dali su Sahina na posudbu koji je izmislio nogomet za Modrića i u apsolutno je svakom segmentu za koju klasu bolji. Ništa super, fala Realu, iduče sezone Liverpool otkupljuje Sahina za 14 mil (ako je istina da postoji ta klauzula). Kud češ bolje! :) Možda i da kupe Defoea za 50 mil a nama daju Higuaina na posudbu :) |
Citiraj:
Ti si zaposlenik nekog kluba ili pričaš o hrvatskoj repki? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sahin je doktorirao nogomet, istina, ali jebes igraca koji je od 365 dana godisnje, 350 ozljeden...
Flop of the day. A luka ce biti glavni maestro u realu, sto je jako dobro, jer ce se ponovo nabrijat i motivirat i repka ce s time samo profitirati |
Citiraj:
Neznam tko je bio najbolji igrač do prije godinu dana bio u prvacima Bundeslige. :rolleyes: Citiraj:
|
Modrić: ovo je najjača liga, najjači klub:D Samo se nadam da se ti nečeš posrat:roller:
|
Citiraj:
|
ja isto mislim da je 5 mil, puna placa i pravo bez otkupa, jer da nije bilo tako bi zavrsio u arsenalu
|
Ozljedio se jos u Dortmundu, a ne u Realu, dobro im ga bvb uvalio, nesto poput Metzeldera :D
Ali ako se vrati u staru formu, bit ce pravo pojacanje za Liverpool |
Citiraj:
Drago mi je za Modrica za razliku od nekih. Nadam se da ce oduseviti i osvajati pehare,i da se nece s njim desiti ista situacija kao s Kaka-om. |
Cujem da tor upravo otvara novi podforum vezan samo za Lukicin transfer :D:D
Evo nesto prikladno: http://www.njuz.net/luka-modric-pres...elasku-u-real/ :D:lol2: |
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...58776590_n.jpg
Odnosi se na one koji vole tika-taka pas igru. :D Nije da Rooney nikad nije pao i iznudio faul/penal, al nikad se nije bez razloga valjao u agoniji po terenu. |
Drago mi zbog Modrića. Došao u vrhunski klub, jednog od najuspiješnih trenera na svijetu, a na kraju krajeva ako su Švabe uspijeli od Mandže napravit vrlo dobrog golgetera onda će i od Modrića Španjoli napravit klasnog veznjaka.
A ovaj Tottenham mi ide na jetru. Kranjčara su uništili, dok je bio na vrhuncu karijere sjedio je na klupi, a nisu ga htjeli pustit za "siću"... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:25. |