![]() |
ima neka ocekivana cijena standalone igrea kad bude izlazila? oce bilo tko moc sudjelovat u alphi? razmisljao sam uzet arma2 samo radi ovoga, ali ako ce ubrzo standalone izac, radije cu njega pricekat.
|
Citiraj:
Igrač će prvo morati prepoznati bolest prema simptomima pa tek ona tražiti odgovarajući antibiotik. Bit će određene kompleksnosti. Također je Rocket stavio nekim mušicu u uho o bolestima kao oružju. Ništa drugo nije rekao. Ono što sam ja izvukao iz toga je luk i zarazna strijela? Melee combat sa zaraženim oružjem? Svakako zanimljivo. No moram priznati da je meni mod u stanju u kojem je trenutno - savršen, tako da uopće nisam toliko željan standalonea. Više iščekujem da Sumrak apdejta Namalsk mapu na 0.70 verziju - bijeli ghillie suit, bijeli warm clothes, snejžne mećave i ekšual padanje snjega, dosta novih oružja, također nekakva izbijanja kod Object A1, valjda nešto kao blowout u S.T.A.L.K.E.R.u Valjda će kroz par dana biti pušten update. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Takva je službena obavijest. Ja neznam koliko košta Minecraft niti koliko je košta pri izlasku, ali ne vjerujem da će standalone biti više od 20€. |
Novi Frankiev video. :)
|
Može meni noobu netko objasnit,dali je bug igrice u jednom videu na youtubu, dvojica smještaju zasjedu nekome u šumi, a oko njih 3-4 zombija koja skaču po njima,al oni ništa ne reagiraju...Nego samo čekaju tog nekog da se pojavi?Ako se razumijemo:D
|
Citiraj:
Razumijem te ;) Walkeri u igri nisu problem, problem su igrači. Lako je pobječi od walkera, oni npr ne mogu trčati u zgradama i kućama. Također ako staneš u nisku krošnju drveta ili veliki grm oni ti ne mogu ništa - bug u modu, tako da se možeš bezbrižno sakriti u krošnju i čekati nekoga. Jedino što walkeri tada još pokušavaju udariti po tebi, makar ne uspijevaju, e sad, ako ja vidim da walker mlati po grmu znam da tamo ima nekoga, pa se situacija drastično mjenja, tad lovac u grmu postaje moja lovina :) |
Frankie spominje optužbe u novom videu, mislim da se digla prevelika prašina oko tog, ne vidim zašto bi čovjek varao. Zaista uživam u njegovim videima.:goood:
|
Citiraj:
Upravo tako:=) Glupi bug,valjda će ga ispraviti. |
Citiraj:
|
Ko nije još probao i slučajno i dalje igra na public hiveu, obavezno trk na MYDAYZ, registrirat se i whitelistat. Serveri rade odlično, cheatera nema i zabava je na visokoj razini. :chears:
Počeli su samo s Chernarus mapom i s 1-2 servera a sad su već dodane i Namalsk, Taviana i Celle te Chernarus 2.0 s rModom tako da svatko može nać nekaj za sebe. Vidimo se na serverima :) |
Taman jucer se registrirao moj 'klan', veceras vas punim olovom sve iz enfielda :lol2:
|
Bilo bi to super da im radi ono SMS whitelistanje, vec 3 dana muku mučim sa tim... cak mi ni oni preko TSa nisu uspjeli pomoci.
Probao sam na t-mobile i bonbon mrežu, na kojoj si ti? |
Srećom ja sam izbjego tu potencijalnu muku s whitelistanjem preko SMS-a jer sam se registrirao davno još na samom početku dok tih stvari nije bilo. :D
|
Prije više od mjesec dana sam se pokušao registrirati na MyDayZ, ali također mi sms whitelistanje nije uspjevalo tako da sam odustao od njihovih servera.
Što je najgore igrao sam na njihovom mydayz#1 serveru par dana, i u međuvremenu su uveli sms registraciju koju sam kao novo registrirani morao proći... |
Peglam sa squadom vec par dana samo mapu Panthera. A1, odlicna mapa, zanimljiv raspored, kad umres si brzo u akciji opet... Par mjesta koja su dosadna i to, ali sve u svemu GRO zabave. 3 airporta, brdo vozila, helica i aviona.
Od scena danas - sudar helic avion je bio predobar, svi poginuli (3 iz mog squada i 3 iz aviona). Squad vs. squad okrsaj gdje je moj squadmate ubio drugog slucajno jer su lose iskoordinirali pozicije :D ali sam ja polomio ostalu trojicu iz protivnickog :D :goood: Mk48 je godly za close combat. Zatim smo naletili na tipa koji je slijetao i polijetao s helicem - krenuo na nas, ja ga prebio sa M14, srusio helic, helic direktno pao na mog squadmatea i ubio ga, smijali se jedno 10 min :D :roller: Nesto kasnije, dosli na neki airfield sa SUV-om, skuzimo tipa na sredini piste, na njega, ja izidjem sa enfieldom, krenem pucat, tip mi se priblizio sa sjekirom preblizu... bjezim od njega (mrzim enfield), moji u autu za tipom i zgaze ga na kraju :roller: I onda rafalna paljba sa okolnog brda po nama, trk u auto i magla... pa se vratili po planinama, naflankali papke sa 2 strane i ucmekali ih (trojicu). Uglavnom, sve te jebene gaming momente useru samo prokleti bugovi... 2x pao sa stepenica, pa onda nas DVOJICA udjemo u crkvu, prati nas 3 zombija, mi naoruzani do zuba - i poginemo tako sto si polomimo noge okrecuci se medju klupama... Ili mene zombie u jednom šusu nokautira, raskrvari, slomi nogu i ostanem u nesvjesti 2+ minuta i iskrvarim ko pas. Bo, mi dodje da kriglom polomim monitor od bugovitosti. Cekam taj standalone ko ozebli sunce. |
Slažem se sa gore navedenim, koliko sam ja samo puta poginuo jer sam slomio noge kad sam ušao u kuću i iskrvario :). Ili još bolje izlazim iz auta imam dmr, ghilli suit, pun bp opreme i izlazeći iz auta slomim nogu i pošto sam imao malo krvi umrem skroz gore na sjeveru kod pobeda dam a server restart za 15 min :D.
Samo se nadam će standalone ima istu atmosferu kao dayz, jednom sam se šuljao kroz nwa po noći(i kod mene doma je bila noć i u igri), i onako sve lijepo i mirno ja pokupio neke puškice i samo me netko sa dmr-om kresne :). Poskočio sam od straha, miš mi je izletio iz ruke :). Takvu atmosferu se nesmije mijenjati. |
To su sve čari moda. :)
Kolko sam puta bezveze sllomio nogu i sam se onesvjestio vratima u barakam, i uopće mi nije neki problem. Ali zato kad mod pogodi onaj savršeni "trenutak" gdje sve sjedne na mjesto kako treba, osječaj postignuča je veći nego što ijedna druga igra može dati. Ja sam sad sa Namalska malo prešao na Tavianu. Čak smo i naš server prebacili na Tavianu. Sinoć je bilo fajtanja na sve strane na serveru. Taviana je preogromna, pa smo na server ubacili skoro 250 auta i 10 helia. Ono što mi se ne sviđa kod defaultne Taviane je to da na cijeloj mapi imaju samo 3 barake, i to na istom mjestu usred ničega, a na tolikoj mapi je to stvarno ništa. Tako smo ja i frend co-admin ubacili još 16 baraka po mapi, na svaki airfield po 2-3, i još po gradovima pokoju, također dosta medical i military tentova. |
U sljedecem patchu ostaju botovi nakon disconnecta u combatu, a i sami zombiji ce aktivirati combat. Bude jaukanja kad ljudi vise ne budu mogli pobjeci od zombija jeftinim taktikama :D
Iskreno ne svidjaju mi se ti serveri sa 1000 vozila i 45 letjelica. Jos samo maknuti zombije i ostaje cista ARMA :) |
Citiraj:
Drifter mod ima i pse čak :D Citiraj:
Ja ju sigurno nebi igrao bez vozila. Mi smo stavili večinom ova crappy vozila, Volhe, stare Škode, GAZ itd. Tek nekoliko Urala, V3Sa, Land Rovera i 2 SUV-a. A i zamisli koliko bi tek tisuća napuštenih vozila bilo kad bi prava zombi apokalipsa izbila, DayZ definitivno ima premalo vozila. :) |
Citiraj:
Citiraj:
Morat cu probat Tavianu. Ono malo sto sam prckao po editoru nije mi izgledalo vece od Chernarusa. |
Citiraj:
Nije baš da svaki igrač ima svoje vozilo, al squad po squad natrpani u staroj Škodi i piče po autocesti, dok im drugi squad pokušava ambush prirediti... :) Citiraj:
~650 km2 ukupno. :) |
Citiraj:
Ja sam skroz bio pomjesao tavianu i celle.:D Ugl. taviana je bas po gustu mapa. |
Ne treba se whitelistati.
Za sve smo napravili backupe. Screenshot mape sa vozilima :) http://i.imgur.com/0vUSel.jpg (klik za zoom, neznam zašto mi i drugi monitor screenshota :D ) Server IP: 5.153.13.115:3136 Mapa je Taviana, verzija DAYZTAVIANA.COM (skinuti sa DayZCommandera) Postoji još i verzija DAYZLAND.EU, na kojoj smo bili prije, ali je server host promjenio sve Taviane na ovu .com |
http://t.co/CG9JRtrF
Konačno! DayZ Namalsk 0.72. Sad trebamo samo čekati da server provideri updateaju. Changelog: http://bit.ly/UmRplD Sumrak se stvarno potrudio. Bloodsuckeri, EVR sequence, nova oružja, i napokon - loot tables su konačno u rukama admina preko običnog database, a ne kao prije preko server.pbo filea. |
Mod je stvarno postao fenomenalan.I još bi bilo savršeno da prebacite vaš server na Namalsk.:D
|
Nisam bio siguran ako je ovo pravo mjesto za spomen Wastelanda, ali vjerujem da će za ovaj mod/misiju/survival sandbox najviše biti zainteresirani igrači DayZ-a Neznam kako više da to zovem jer se ne radi o pravome modu pošto nije potrebno ništa instalirati. Potrebno je samo disableati modove u Arma 2 OA-u.
Moram reći da nakom igranja Wastelanda se ne mogu vratiti klasičnom DayZ-u. Toliko je više akcije, zabave, a onaj element potrebe za opstankom iz DayZ-a mi je postao pre naporan i previše mi je vremena oduzimao. Wasteland ima jednu veliku prednost nad DayZ-em jer postoje misije tj. objectives. Npr. ammocrate za koji se morate boriti sa drugom frakcijom ili ako ste "Independent" sa obije frakcije i ostalim "neovisnim" igračima. Jedini nedostatak (može se gledati i kao prednost jer jedna frakcija ne može postati prejaka) je što Wasteland nije "persistant" tj nakom restarta servera, koji se obično dešava nakon 6-12 sati, sve se restrira i borba kreće od nule. Ako ste igrali koji je vaš utisak? :chears: |
Ma Wasteland je za one koji nemaju strpljenja za DayZ.
Fora je što je odmah akcija na ogromnoj mapi, ali mi nekako nema osječaja straha, gubitka svega i adrenalina. Umreš i nema veze, odmah nađeš neki dobar gear. Super je Wasteland za odmor od arkadi, ali je DayZ perfektan. :) |
ako tko prima nove membere u squad nek me pm-a imam oko 450-500h dayz-a,aktivan igrac,org cd-key :D
|
Di si bio prije? :D
|
Citiraj:
|
Javim ti se kasnije, možeš probati sa nama, igramo Tavianu, Namalsk i Chernarus.
Moj server sinoć DDoS-an, te je down već 16-ak sati :fuming: Nadam se da će ga popraviti do kraja dana. A igrači se fino počeli skupljati, svi hvale server kako je dobro modan. Zasad 20+ stalnih mušterija i 10ak sa strane. Sinoć na glavnom trgu u Sabini bio takav firefight da to skoro nisam vidio. Od zasjede, prevare i izdaje, sveukupno 15ak mrtvih full gear-anih igrača i 2 SUV-a puna oružja, što Lapua Magnuma, DMR-a, Mk12 SPR, M107 i L85 Holo GL. Prejako je bilo :) Sam sam vlastoručno riješio 4 bandita u SUV-u (za koje sam kasnije skužio da su bili super likovi), pa mi je bilo žao), ostao na jedno 2k blooda, i taman kad sam popravio SUV da krenem, sleđa mi priđe neki freshspawn sa Enfieldom i riješi me. 10 minuta nakon toga server down, DDoS :fuming: |
Ljudi htio bi ovo isprobati, znači trebam samo kupit običnu verziju igre ArmA 2 na steam-u za 9 € i onda skinut ovaj free mod?
|
Arma 2 i expanziju OA, ali nemoj kupovati jer ce za mjesec dana izaci standalone.
|
Tnx, znaš li možda koliko će koštati na steamu?
|
Sumnjam da će biti nekih popusta. Ja sam uzeo kad je bio popust 15€. Inace je 20, ali nisam siguran.
|
nesto su govorili da ce bit kao minecraft sta se tice cijene.a ako zelis uzet igru moras skinut sa neta arma 2 free i kupiti arma 2Oa.
|
Citiraj:
|
Svi koji su uzimali ARMA 2 free i kupili OA su požalili.
Nije do grafike toliko koliko do očajnih tekstura i boja, krošnje drveća bijele, grmovi također itd... Sad se više ne isplati uzimati igru jer je krivulja učenja užasno strma i dok pohvata neke osnove standalone će izaći. Inače moj server sinoć popravljen, malo smo još napravili tweakova u modu i odmah se napunio server. Bome je bilo dobrih firefightova na Taviana mostu. Još jedino moramo nekako složiti kill messages da prikazuju tko je ubio koga i sa čime, te eventualno debug monitor ukodirati i to je to. |
Jeli znate možda release date standalone editiona?
Ne mogu nigdje na netu naći.. |
Najavljivali su za 12. mjesec prosle godine pa je odgodeno za polovicu 1. ili 2. ove.
|
Citiraj:
Po njegovim postovima i stavu prema svemu se da skuzit da tip zeli kvalitetnu igru, te da nece pozurivat da ne bi razocarao gamere/fanove. Podsjeca me na Blizzard malo, s iznimkom Diabla3 koji su ocito pozurili, htio ja to priznat ili ne... Ak se mene pita, najbolje ako standalone izlazi "When It's Done (TM)". :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:21. |