![]() |
ja ne kužim taj vip... znači imam savršenu koja nije ugovorno obvezna, ako sada hoću recimo novi mob, potpisat ugovor na 24 i zadržati sve flat sa 2gb, što bi bilo bez granica l, to je 30-40kn skuplje od savršene BEZ mobitela uključenog.
sa recimo g2 mjesečno bi bilo 240kn... di još nemam multi sim (25kn) i lte (30kn)... dakle 300kn za fakin phone bill u doba kada ljudi raskidaju ugovore kapom i šakom. |
Meni ništa nije jasno :D
"Vip mobilnim pretplatnicima i Homebox i Officebox pretplatnicima Sukladno članku 42a, stavak 8 i 10. Zakona o elektroničkim komunikacijama korisnici imaju pravo raskida ugovora od 11.6-10.7.2014." Moj internet stick spada u mobilne pretplatnike? Imam pravo na raskid ugovora? |
Revolucija i savrsena su prejeftine tarife, moraju nekako naplatit uredjaj.
|
Nakon što sam ženi uzimao savršenu i skužio da ako želim mobitel moram platit opcije koje su inače već sadržane u tarifi, više me ništa ne čudi kod njih :)
|
Pa da, savrsena je super ako netrebas aparat, bilo je i opcija ko moja step3 sa trajnim popustom 125kn ali sms samo prema vipu. Tu si mogao i aparat nesto povoljnije dobit.
Jos ako iskombiniras sa njihovim netom i tvom onda je stvarno bogovski bilo ;) Ja sam uzeo dosta bolju uslugu od bnetove za iste novce i s4mini za par kuna. |
Citiraj:
|
Ma sve ok, ali iz principa ne želim platit nešto dva puta, tipa opciju za 1GB full-speed prometa, šta već imam u 150 kuna koje plaćam. Mislim, ko im je to smislio? Kao da im nije bilo u interesu da se obvežem na još 24 miseca. Uostalom, zbog takvog genijalnog modela i raskidam svoj ugovor i bježim kod konkurencije.
|
Citiraj:
pitam ja frajera za pultom i koju opciju da uzmem na savršenu, pa to nema smisla... veli ovaj pa da baš i nema :D |
Ekipa, opet trebam savjet...
znaci ima pretplatu u vip-a, i sad se gledam prebaciti na nesto drugo...ali ne zelim izgubiti broj, pa trebam savjet ; - dali prvo trazim raskid u vipa, pa tek onda idem kod nekog drugog ugovarati prebacivanje broja... - ili prvo idem kod drugog, kazem zelim preci kod vas i prebaciti broj...a tek onda idem kod vip i trazim raskid ? kako to funkcionira ? hvala |
Moze na koji god nacin zelis.
Prvi bi bio brzi rekao bi. Moguce da na drugi nacin ti odgode prijenos broja. HT je ljudima masovno odgodio s pocetka mjeseca na kraj mjeseca. |
Citiraj:
|
Znaci sad se moze raskinut ugovor, imam onu sve za mene tarifu.
|
Da. Do 30.6. to mozes napravit bez penala.
|
Ako raskinem ugovor (internet stick 1gb) da li mogu nastaviti koristiti i plaćati?
U 9.mjesecu bih prešao kod tele2, ali bih koristio vip preko ljeta? |
Daj malo više informacija...
Jel stiko plaćen u kešu (pretpostavljam 9 kuna) ili ga otplaćuješ Vipu na rate? 1. Ako... Ako je keširan ondak samo uradiš raskid, staviš unjega SIM na bonove i pičiš brez briganja! 2. Ako... Ako želiš nastaviti s preplatom samsi napraviš neue ugovor bez UO (možeš ih kao FO na sebi imati četiri, a nakon tri plaćena računa čak sedam) i pičiš iz mjeseca u mjesec po sistemu JN! 3. Ako... Ako uzmeš Samba tarifu (2 gige za 85 kn/mj) imaš NOĆNU OPCIJU (SVE UNLIMITED OD 12:01 AM DO 07:59 AM za dodatnih 50 kn/mj) i peglaona buraz, pičiš ko zver! P.S. NOĆNA OPCIJA je nešto najbolje ikad! ♥ =) |
U VIP webshopu popust od 1000kn na mobitele, ali ne sve...
http://webshop.vipnet.hr/private/Mob...iscountTN=true |
Citiraj:
Kupio Nokiu Lumiu 925 za 50ak kn (sa otplatom svaki mjesec na 24 mjeseca izađe 1300kn) što mislim da je super cijena. A i sama tarifa mi se isplati. Ince na savrsenoj mi je sve bilo ok samo ja jako puno interneta potrosim i redovno bi izlazio iz tarife i za 40 kn nadoplacivao. Sada za ukupno 222 kn (otplata moba uracunata) dobijem sve kao na savrsenoj samo umjesto 1gb imam 4gb neta (posto imam taman ispod 28 g :D) Sve u svemu ja sam zadovoljan. A što se tiče usluge, bio sam u tele2 par godina i nikad više. |
dobio update za moj.vip danas, pokazuje potrosnju zakon tarife.
|
Evo ima akcija sad opet za prijelaz iz druge mreze. Dobije se 60kn popusta na tarifu, tako je barem za L
|
Ima svega samo su u totalnom kurcu. Hoću novi ugovor, 925 i popust prek webshopa a meni kad sam se regao i upucao na kraju OIB, javlja da se logiram sa accom od postojeće pretplate i OIBa. A ja već 2 mj nemam pretplatu na vipu niti išta drugo plus ako je i bio neki stari web store acc ovi u tehničkoj to mogu vidjeti i ubiti ako stvara problem. Ali ne. Jebu me već 3 dana iz korisničke (uključujući tehnikalije) i na kraju ću popizdit i uzet mob na rate u dućanu i zbogom vip zauvijek. S njima samo drame oko stvari koje bi morale ići glatko. Uz to popust na tarife je do 31.7.
|
Zvali me neki dan za "novu savršenu" 110kn + namet
došo mi tip doma sa ugovorom da potpišem kako sad mogu kad je pola ljudi otišlo iz vipa sve zbavit a ne ko prije šetat te ko majmuna. sad nema problema, smradovi |
Sad je akcija za prijenos broja na zakon tarifi. Ko prenese broj dobije 1500 MB sljedecih 12 mjeseci
|
Citiraj:
|
|
Super! Vise neg odlicno!
|
Poziv sa +385917713
Danas me zvalo sa ovog broja (inače koristim tele2). Naravno, nisam se javila jer se nikad ne javljam na nepoznate brojeve.
No odmah mi je zapela za oko sumnjiva kratkoća broja. Nečiji broj mobitela sa 091 mreže nemre bit jer je prekratak. Palo mi je na pamet da je možda neki službeni/interni broj od vip-a (npr. SZK/nekakva njihova propaganda koja bi me mamila da prijeđem na njihovu mrežu) ali ni to mi nije baš imalo logike, jer odakle im moj broj uopće? Naposlijetku ni google nije našao ništa, da ima ikakve službene veze sa vipovcima onda bi valjda izbacilo neki rezultat... :D Pa mislim ono, koji je to vrag? Nekako mi izgleda maliciozno... Je li još netko dobio takav poziv? :wtf2: |
Citiraj:
|
Ili još bolje, kad te već toliko zanima tko je to - javiš se na poziv pa fino čuješ tko te zove i zašto.
|
To ti je vipnetov odjel prodaje. Htjeli ti nesto uvaliti :D
|
|
Citiraj:
Ali dobro, kako vi kažete. Glavno da nisu one mućke iz somalije i slično. Jedno vrijeme sa čudnih brojeva su navlačili ljude da vrate poruku/poziv, a kad bi to žrtva uradila onda su fino isparile sve pare s računa. Zato opreza nikad dosta.. |
Nema, ali vidiš uzorak.
Ako počinje s 385, onda sigurno nije somalija. |
VIP-ove razne službe imaju te 091/7xxx brojeve.
|
Ja da se nejavljam na nepoznate brojeve na mobitelu, nebi skoro niti imao sa kime pričati. :)
Nema brige za javljanje nepoznatim brojevima, i iz Obale Bjelokosti ako treba, ne mogu ti naplatiti. Problem je kada traže da ti njih nazoveš. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Probaj stavit neku vrstu gumene zaštite preko slušalice ili cilog komunikacijskog uređaja da se ne zaraziš, za svaki slučaj. Srića da ja nisam moderator, zalipija bi ti odma ban uz prigodne čestitke (je ponija me testosteron) |
Ane, ovo mi je sjelo odlično nakon one borbe za privatnost na internetima.
Drvoje :))))))))) |
Citiraj:
|
Ajme, ovo trollanje nije usporedivo ni sa forumhaerom. :D
Zanimalo me šta je posrijedi, dobila odgovor i problema nema. Možete sad jezičine ostaviti na tarabi i ići radit svoj poso. :D :D |
Vidim da je na vipu uz bonove moguće uzeti mobitel s novcima na računu, e sad, ima li gdje kakva tablica da se vidi kako ti novci sjedaju na račun, čisto sumnjam da na računu već ima primjerice 1000kn.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:36. |