![]() |
Dobivamo 3:0 ili čak 4:0 .Dvostruki hendikep uplaćen!
|
Re: Kvalifikacije za SP 2014 (Brazil)
Slazem se i bit ce tesko zabit gol, inace imamo problema sa bunker igrom.
Najjace su mi ove procjene >3 gola :D nda |
Citiraj:
Hrvatske i brdo love.:chears: Još će bit par ovakvih sutra! Bunker će postavit .... tko? Jel si vidio sastav HR reprezentacije , ovo će im bit trening. 5 komada! |
Zadnje tekme
v. Švicarska 2:4 v. Makedonija 1:0 v. Belgija 1:1 v. Makedonija 2:1 v. Wales 2:0 v. J. Koreja (prijateljska) 4:0 Ja bi bio zadovoljan i sa 1:0, ali oke dvostruki hednikep, može i to :D. |
Ma ili će punkuti 3-4:0 ili će biti usrano do 90+. Nema tu treće opcije.
:D iskreno, ali iskreno se nadam da ćemo u prvih 15 min dati gol, onda je prva opcija sigurna kao smrt sendviča pred Žakom :D Ajmo Manđo!! Ajmo Ola trpaj :D |
ma trpanje:D
Manđo-Eudardo-Olić-Jelavić-Modrić ...1,2,3,4,5..:0 stroj spreman , nema tolikih hendikepa u ponudi koji bi vrijedilo probat:D |
Citiraj:
|
Pazi se Varane,nije ovo klupski nogomet. Postoji PCE 100+ kg demolition squad. Ako fulaš prognozu ,kuća/stan bi ti mogao izgledati OVAKO :D :D :D :D
|
Citiraj:
:) |
ma nemate frke, pa dajte Srbija je kao San Marino :D
|
Varaudinci, kaj gleda tko tekmu danas u bircu? Ako da daj mi se javite na pm. U varazdinu sam pa da se malo druzimo uz pivicu i tekmu.
|
kovacic od prve umjesto vukojevica,hrabro...
|
Ajmo Hrvatska!!!
|
Ho ho ho. :D
|
I to bi bilo-to.
Šteta kaj im nismo utrpali i treći u prvom kad su bili zreli za to:) |
Čini mi se da je Štimac naredio da se povučemo. Šteta. :D
|
Nema boda bez Slavonskog Broda :D Eto cijelim putem sam slusao tekmu na radiju i stignem na zadnjih 10 min :( , bit ce red pogledat reprizu :)
|
Ima netko link za Bosnu?
|
Džekoooo....
|
Evot ba: Bosna strim
|
Grci popili već dva komada:D
|
Citiraj:
|
Džekoooo....
|
:D:D
http://www.njuz.net/direktan-prenos-...#ixzz2OIb8DYkf Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
onaj kolarov je tolika panjina da je to neopisivo :roller:
|
Ajme. Gledali na otvorenom uz sjeverac na donjodragskom trgu uz roštilj ičobanac na terasi kraj šogorovog frenda zakupljene lokalne birtije.
Ma jbt mjehur se natopio više neg kozarčevi mrtvi kapitali u par desetljeća. :D |
čestitke dečkima za veliku pobjedu, respect :chears:
|
Citiraj:
2. poluvreme apsolutno negledljivo. Srbi su ukupno 28 prekršaja napravili, lomili igru (sudac dopuštao) i još nas u 2. poluvremenu stiskali na našu polovicu. Sva sreća pa ovaj panj ne zna zabit, a Plete car na golu. Modrić daleko najbolji, pa poslije Mandžukić i Olić, i potez dana Rakitić. Ovo ostalo i nisam baš nešto zadovoljan kao ekipa iz studija :stoopid:, posebno obranom. Odličan rasplet situacije je za nas, ako dobijemo (a moramo) Wales, praktički više nijedna reprezentacija nema šanse ni u dodatne kvalifikacije ući pa neće imat motiva, trebalo bi bit lakše ali utakmica desetljeća (povijesna :D) će ipak bit ona protiv Belgijaca. |
to je to! :D
|
Citiraj:
|
Dobro odrađena tekma, ništa posebno. Za protivnika te snage u leru lagana pobjeda. Sad treba dobiti Wales i onda će biti lakše. Ne kažem pri tome da će Wales lako pasti, ali uvjeren sam u pobjedu.
Svi su odigrali super, mali Kovačić je sigurno budućnost, to se vidi s mjeseca :D Panjuđukić je mrcina :D svaka mu čast kao i igraču za velike utakmice, Ivici Oliću :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dojam s tribine je da Strinić nema kaj tu tražiti, uprskao je samo tako dvije tri dobre situacije naprijed s isto toliko gadnih grešaka otraga. Sreća pa su Srbi preloši :D Nije mi ni Pranjić rješenje za beka, bolje da ga onda igra Vida ili Šimunić, s Lovrenom na stoperu. I za Kranjčara se slažem. Kovačić je odigrao jako dobro obzirom na težinu utakmice i na debi. Kad se malo opustio u drugom poluvremenu par puta je dobro povukao, fali mu samo malo snage i čvrstine u duelima i može igrati stalno na toj poziciji. Modrić vrhunski, trenutno je u formi. Baš gledam - jedan jedini gol u kvalifikacijama smo postigli kroz igru :D (Jelavić doma protiv Makedonije), sve ostalo prekidi ili greške protivničke obrane pod pritiskom Mandžukića i Olića, dečki stvarno igraju fantastičnu obranu i zabijaju iz malo prilika makar nisu klasični napadači. Danas će biti teža utakmica nego protiv Srba, ali nadam se pobjedi :) Belgijanci nikak da kiksaju :D |
Rusi uzeli Brazilce pa se igrali :D
|
Citiraj:
|
Je istina i mene strah Lovrena,ako neko bude kiksao to ce biti on.
Mislim da je on tu samo zbog brzine. A volio bih da Sammir danas odigra fenomenalno. Mislim da ce biti 0:3! |
Mene je strah STRINIĆA,pa taj meni nebi igrao ni u drugoligaškom klubu... :)
|
Da me bar demantira al cuger Damir mi ne bi igro.
|
Citiraj:
Nevjerovatna je izjava štimca,da je prošli put napuhao više...da napreduje:hitthewal: |
Citiraj:
Imam isto mišljenje... protiv Srbije je bilo kao da imamo igrača manje... Strinića nigdje :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:34. |