![]() |
Jos nista. :(
|
Baš te htio pitati šta se dešava ?
HRT vrti svašta nešto da popuni rupu. EDIT: Evo da odgovorim sam sebi Večerašnja hokejaška utakmica u pulskoj Areni između zagrebačkog Medveščaka i ljubljanske Olimpije odgođena je s 21 sat na 23 sata, a možda bude i otkazana. Razlog odgode su problemi s ledom na igralištu, koji su doveli u pitanje održavanje cijele manifestacije, a upitna su i sutrašnja događanja na ledu. Posljednje službene vijesti su da će igrači Medveščaka i Olimpije izaći na zagrijavanje na ledenu plohu Arene u 22.15 sati, a u 22.30 sati na led će doći predstavnici klubova i delegat ove utakmice EBEL lige koji će odlučiti hoće li se utakmica odigrati ili odgoditi za subotu, iako je čak upitno hoće li se led osposobiti do sutra, a prema svemu sudeći besplatno klizanje za Puljane u potpunosti otpada. Glasnogovornik Medvjeda Ranko Vučinić kaže da će se u 22.45 odlučiti hoće li se igrati utakmica, a prema njegovim riječima osposobljavanje ledenog terena za sada ide u dobrom smjeru. |
Ne vjerujem da ce se odigrati, led je u qrcu. :D
Edit: Ipak se igra! :D |
Valjda nebu vaterpolo utakmica nakon par minuta :D
|
Isusek, zar je moguce da je Mico Dusanovic upravo rekao 'pak' umjesto 'plocica'? :D
Dafuq, napokon. :D |
2:0:suicide:
|
|
Ak je fakat istina...jedva čekam....vidjet neke istinske legende NHL u ZG-u...:chears:
|
Dobra tekma:chears:
|
Trenutno Innsbruck-Medvjedi 0:3 na pol tekme su.
Gledam strim Linz-Red bull 5:4 za sad, dobra tekma. Bilo je 5:0 za Linz. :D Edit: Medvjedi dobili 5:2. |
Konacno tekma u Ledenoj. Pao je Linz.
:)3:1 za medvjede, pogledao sam tek zadnjih 15 min. |
Bravo Medvjedi!!!!!
|
ja ne vidim razlog zašto Medvjedi danas ne bi dobili Graz 99.
Tu su kladionice krivo postavile favorite. U najgorem slučaju će uzet bod. |
|
Citiraj:
|
Da najskupljeg igraca u Europi..
Luda trecina.. |
Ajd, barem bod:)
|
Ojj.
Jel ima kakav stream? |
I ja tražim,0 bodova :)
|
Medvjede je pojacao NHL napadač Pittsburgh Penguinsa Dustin Jeffrey . :)
Danas mu je premiera u Ledenoj, dolazi Znojmo, tekma je u 19,15. |
Citiraj:
Valjda će nas sad i penali krenuti. :) |
bit će to zanimljivo danas
|
Prijenos je na Sportklubu!
2 gola u 2 minute. :D 2:0! |
Dobro je bilo danas, 2:1:)
|
|
Medvjedi vode 3:0 :)
|
Stream negdje?
|
Nigdje.
Navodno završilo 5:0 za medvjede |
Ja gled'o na TVu, neki austrijski kanal, pitaj boga kak se to zove
uglavnom je, završilo je 5:0 za medvjede |
Citiraj:
Da se pripremim za idući put. |
Citiraj:
nisam bio doma gledao, al' šta ne piše negdje na stranicama lige di bi se to moglo gledati ? |
Linz - Medvjedi 0:1 za sada, 1. trecina, stream nisam nasao. :(
Ako netko zna nek posta. |
Vec fest pizdim zbog nedostatka hokeja na televiziji. Na vijestima ih spomenu svake prestupne i ne znam koji im je k. Proslih godina to nije bilo tak i vec u ovo doba se hokej redovno gledo.
|
Sto je najgore, niti streamova nema. Samo jedan na Laola.tv, VsV vs. KAC danas. :(
Domace tekme daje Sportklub, a htv2 u nedelju sa VsV.om. Edit: Nemogu vjerovat, vodimo 5:1 u 2. trecini. (0:1, 1:4) :D Edit: Zavrsilo 5:1 za medvjede. http://www.24sata.hr/hokej/medvescak...-u-nizu-287103 |
Cini mi se da je momcad konacno pocela igrati onako kako je MR zamislio, jucer 3. linija dobila utakmicu. Dosad nam je jedino 1. igrala onako kako bi trebala. Jos da proradi linija sa Zanoskim, prilicno sam siguran u jako visok plasman ove sezone.
Jedino sto me ubija je to sto nema prijenosa, HRT je mogao uzeti sve prijenose da makar malo poprave imidz ali nista od toga. Sport klub prenosi domace, ali sad zadnju tekmu npr su stavili na SK+ pa nisam mogao gledati. Bas je red kopati streamove po internetu... |
Zanoškog još nije krenulo ove sezone. Marty je dosta miksao lajne, pa ga možda to malo jebe.
Pa kaj nije prijenos domaćih tekmi riješen, pola prenosi HRT, pola SK? Koliko vidim, sutrašnja tekma je na HRT-u. BTW, Kinasewich dobio pedalu u Red Bullu. |
Pa ne znam sta je sa SK-om, zadnju protiv Albe su prenosili na SK+, dok su na SK i SK prime prenosili tenis i Olimpiju. Meni na Bnetu je SK+ u sportskom paketu.
Kina dobio pedalu, iako je bio jedan od efikasnijih u RBS. Ne iznenadjuje me to pretjerano, nije on igrac za RBS gdje se igra brzi hokej i na tijelo. Ali on me ne zanima pretjerano, nek mu je sa srecom! Samo cekam da jos Tomica proigra, ali i da Leavitt pokaze zasto ima takve brojke dosad i da zavrijedi ostanak prije kraja tryouta Sutra VSV, nadam se pobjedi, najefikasnija momcad lige su, ali dosta primaju. Medvescak najmanje prima, a i u dobrom nizu smo. Samo pobjeda igra, zig zag! |
Odlicna tekma u ledenoj. Pauza prije 3. trecine i vodimo 2:1.
Vidi se da igraju 1. i 3. na tablici. :D Edit: B.Buck 3:1, a nakon toga za 50 sec., sa igracem manje, Buck dize na 4:1. Fantazija od igre. :D Edit: Dok sam ovo gore pisao, 5:1, NHL gol JEFFREY Dustin. Trpanje! Tpranje! Trpanje! |
Suci naočigled sude protiv nas, ali su ih medvjedi razvalili. :D
|
14.11. je Arena ICE Fever, stizem. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:04. |