![]() |
Citiraj:
P.S. Što se ne registruješ na PC AXE? Odličan je forum i deluje bliže tebi pa ti tamo mogu bolje pomoći kad pazariš hardver. |
Citiraj:
Hvala na savetu, nisam znao za taj forum. Volim da posecujem razne forume i citam komentare, uvek se nadje nesto novo za cuti i nauciti. Ja cu tebi preporuciti benchmark.rs....odlican sajt i forum sa puni kvalitetnih clanaka i obradjenih tema na forumima. Inace, kupio sam k800, jedino sto sam je ja u BGD platio 80 EUR sto je ovde super cena, s obzirom da je u vecini trgovina 100 EUR. Prvi utisci su mi sjajni, pravo je zadovoljstvo raditi na njoj. Nadam se da ce kvalitetom opravdati Logitech brend |
valja li štogod CoolerMaster Devastator kombinacija
ono 229kn miš i tipkovnica?? |
naručio i danas mi je stigla ms sidewinder x6, pa da pitam - dali je normalno da nema naših znakova? dobio sam klasičan engleski layout, bez naših printova preko, na niti jednoj tipki. znam napamet sve šta češće koristim, iako brkam znakove na brojevima.
i napokon široki enter :D nema više žžžžžž-ova na kraju rečenice. ps - kupljena u technomarketu, koje su šanse da je bio izložbeni ili refurbished model? kutija je bila otvorena i bile su packe od prstiju po njoj, iako čini se nova, i niti jedna tipka nije glasna, tj ne škripi. |
Citiraj:
Citiraj:
...dotičnu ZALMAN ZM-K400G sam kupio prije nekoliko mjeseci, nakon 2min korištenja išla je ravno na njuškalo. Uspio sam ju prodati poznaniku za 200 kn te mu je nakon tjedan dana korištenja - riknula! Uz ovu, imao sam SPEEDLINK darksky od studenog 2011.g. do neki dan... i ta 5 puta intezivnije svijetli (vidi se i po danu) te je jednostavno bolja/kvalitetnija od ZM-K400G, ali nema HR layout nažalost... Nju sam neki dan prodao za 200 kn. *ovo je moje iskustvo, to ne znači da nitko neće biti zadovoljan sa ZM-K400G, ali pretpostavljam da oni zahtjevniji bi ju zaobišli itekako. |
bogme je ružan taj zalman :D
|
|
Gledao sam Zalmanovu, cudna, ruzna, ne sviđa mi se nikako, odlucio sam se za genius g255, cim skupim pare kupujem pa javim kakva je
|
Ja uzeo svoju Logitech G510 tu na forumu za 400kn, nova bila, sa engleskim layoutom i velikim enterom. Super zadovoljan :)
|
Ja sam se dvoumio između Zalmana ZM-K400G i Geniusa KB-G265, te na kraju uzeo geniusa, jer je bio jeftiniji. Koristim ju nekih mejesec i pol, i za sada sam zadovoljan. Jedino što mi nedostaje na tipkovnici je mute tipka.
Par slika: http://www.pohrani.com/t/2e/aw/2ol25elQ/wp000833.jpg http://www.pohrani.com/t/3q/2/2ktBFHHF/wp000834.jpg |
evo čitam sad malo i da ti kažem iskreno prekozadovoljan sam sa svojim CM devastator-om tipkovnica je tipa skoro 1kg teska tipke savrsene ljepo izbacivanje ljepi zvuk i super za tipkarat i igrati se.. jedini bed sto je eng. tipkovnica znaci bez znakova..
a što se tiče miša malo je plitak ali savršeno radi scroll još nema nikakvih problema |
Ima li netko savjet sta uzeti od ove 2 tipkovnice: Modecom MC-9006 ili SpeedLink Darksky
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tocno razlika je 50-ak kuna, jedina prednost koju ima Darksky mi se cini normalni Enter, za razliku od onog uskog... |
Citiraj:
|
Uzeo CM devastator (jbt koje ime:D) i stvarno moram reć da za 250kn je to kao da mi je netko poklonio...odlična tipkovnica,odličan miš...stvarno,ne da nemam zamjerke nego još ne vjerujem što sam sve dobio za 250kn:) Minus je definitivno US layout tipkovnice,ne mozes zamjeniti Y i Z,jer malo strše onda...svaki na svoj način.
|
Ma tipkovnica je bomba :D baš to što si rekao kao da ti je netko poklonio :D ja sam prezadovoljan sa svojom, a mogu rec da miš isto nije za bacit fenomenalan je i on
|
Citiraj:
Tipkovnica je poprilicno lagana, i ima prilicno tanke i "krhke" tipke sto mi se narocito ne svida. Takoder je i relativno glasna prilikom tipkanja (pogotovo space tipka koja zvuci kao na pisacoj masini). Osvjetljenje ima 3 opcije: iskljuceno, plavo i crveno, od cega je najkorisnije crveno jer je najostrije, dok je plavo nekako mutno (ima nepotreban "glow" oko tipki"), a bez osvjetljenja se tipke jedva vide tako da ga drzim upaljeno i po danu. Dobra stvar je sto ima HR slova koja su osvjetljena, te je dobar crni mat premaz koji osigurava malo bolji grip, teze se prlja, te generalno bolje izgleda. Sve u svemu nisam razocaran, ali sam za 250kn ocekivao vise... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
baš gledam taj CM devastator combo pa imam par pitanja za one koji su vidjeli/posjeduju jer razmišljam da ga uzmem najviše radi tipkovnice, bratu bi poklonio miš jer koristim CM storm Havoc i super sam zadovoljan, pa me zanima kakva je kvaliteta izrade tipkovnice? jer škripi pod prstima? jer tipkanje glasno?Kakvo je pozadinsko osvjetljenje jer previše blješti? Da li ima koja bolja tipkovnica za te novce jer ne bi išao preko 250kn? Da li netko zna kakva je kvaliteta izrade u odnosu na logitech G103? Važem između te dvije tipkovnice, ali radije bih uzeo CM ako nema neke velike razlike u kvaliteti, jer za gotovo iste novce dobijem miš i tipkovnicu sa pozadinskim osvjetljenjem :)
|
Citiraj:
|
Hvala na brzom odgovoru, pogledati ću u linksu i najvjerovatnije uzeti jer mi odgovara cijenom, a i kombinacija lijepo izgleda
|
Ja ću uvijek reći Logitech i samo Logitech. Svašta sam isprobavao i uvijek se vratio na Logitech. G510, savršena.
http://gaming.logitech.com/en-roeu/p...aming-keyboard |
Kupio maloprije CM combo, brzinski spojio na poslu i na prvu mogu reći da sam jako zadovoljan izradom i miša i tipkovnice za tu cijenu, iako, osobno bi mi bilo bolje da su samo tipke osvjetljene na tipkovnici, a ne kompletna pozadina tipki...bojim se da bi u mraku mogla zamarati oči...tipkovnica je dobro napravljena, djeluje čvsto, ostavlja dojam skupljeg proizvoda, na malo jače pritiske ništa ne škripi, niti se uvija...vagao sam između tog comba i logitech G103 tipkovnice, pa sam u linksu bacio brzinsku vizualnu usporedbu uz malo tipkanja preko zaštitnog celofana, i ipak sam uzeo ovu kombinaciju, puno bolji bang for buck nego G103 i osobno mi ljepši dizajn ima CM....čini mi se da G103 ima nešto tiše tipke, iako niti kod CM tipkovnice tipke nisu glasne, s druge strane miš je poprilično glasan, dosta glasnije klikanje nego kod CM Storm Havoc-a...ali sa obzirom na cijenu od 249 ne treba tražiti dlaku u jajetu, čini mi se odlična kupovina za te novce
@Sa stilom gledao sam G510, pogledao par video klipova, procitao par članaka o njoj, sve super-sve 5, ali paprena cijena, prošlo me vrijeme kada sam gledao tipkovnice za 600, 700 i više kn, siguran sam da cu i sa ovom biti jako zadovoljan :) |
Cek ti dado pricas o cm storm devastatoru ovoj kombinaciji misa i tipkovnice to si platio 249kn daj link odmah :)
|
|
Evo Veki me prestigao :)
|
Znaci proizvod je definitivno vrijedan tih novaca jer kad bih to i kupio onda bih zamjenio postojeci MX518 s tim CM misom?!
|
Ako živiš u gradu gdije links ima svoju poslovnicu, baci pogled, jer vidim da je raspoloživo u svim poslovnicama :)
U kutiji koja također ne izgleda loše, dolazi miš, tipkovnica i user manual, nema nikakvog softwarea, jer tipke nisu programibilne, na sredini miša je mala tipka pomocu koje možeš mijenjati brzinu 800/1600/2000dpi...miš sa lijeve strane ima 2 tipke, normalno lijevu i desnu, na kotačiću tipku i na sredini za mjenjanje dpi-a... Ako ti se miš ne sviđa, njega prodaš, a ostaviš si tipkovnicu i MX518...najbolje bi ti bilo probati kako ti miš leži u ruci |
Jest, Logitech iskače cijenom. Nije da hvalim svog konja, jer nemam G510. Sve laptopi po kući. No, da sad slažem PC, išao bi na G510.
Do sada nijedna Logitech periferija me nije iznevjerila što po trajanju, što po perfomansama. Da, imao sam poteškoća sa odabirom miša, ali to je ionako individualno do osobe i njezine ruke, tako da G9x i G700 mi nisu odgovarali, što se tiče miševa. |
Citiraj:
Prije ove sam imao Saitek Eclipse,nešto je tiša ali puno skuplja,s time da CM nije glasna tipkovnica. |
ako se daje preko 500kn za tipkovnicu, ja nebih gledao ništa osim mehaničkih ;)
membranske od 50kn i one od 500kn su praktički iste, jedino je razlika u softveru |
Tko može gledati u ova sranja šta svijetle na sve strane, svaka mu cast.
|
Tipkovnica uopće nije sranje, kvalitetnije je izrade nego puno ¨razvikanije¨ i duplo skuplje tipkovnice, meni osobno ima lijep dizajn, ima dobre gumirane tipke koje nisu preglasne, pozadinsko osvjetljenje je rekao bih nekako prigušeno, ne blješti na sve strane i može se uvijek isključiti...ljudi koji gledaju kupiti miša i tipkovnicu, a ne planiraju baciti velike novce, neka slobodno pogledaju ovu kombinaciju, na kraju krajeva ne moraju kupiti ako po njima to ne vrijedi tih novaca...za 250kn mi se čini kao jako dobra kupnja i sumnjam da će za te novce naći bolje...osobno sam puno zadovoljniji sa ovom kombinacijom nego kada sam dao 700kn za razer lycosu prije par godina, pa sam si mislio na što sam bacio 700kn...ova kombinacija da ima logitech ili razer natpis koštala bi duplo skuplje...usudio bih se reći da je okvir/kućište ove tipkovnice kvalitetnije napravljen nego kod lycose, a i kvaliteta tipki ne zaostaje za lycosom...
napomena da tipkovnica dolazi sa US layout-om, pa bi zbog toga mogla nekima prestavljati problem, meni ne smeta |
pošto g510 ima kompletan rgb spektar na raspolaganju može biti i kričavo zelena ubi-oko ili i 255 blue gdje je totalno nenametljiva i u mraku zbog svoje veličine uvelike pomaže u snalaženju tako da treba prvo probat pa onda nešto komentirat da je sranje ;)
|
Citiraj:
I da imam G15 v2 6-7 godina, i kad pogledam ova smeca oci mi žele ispasti. |
onda oke :D
|
ne znam, možda imaš problema sa vidom kada ti na takvo blago osvjetljenje ispadaju oči...
sinoć sam igrao 3 sata, danas kojih 2 sata poslije posla i ne osjetim nikakav zamor u očima od tipkovnice btw.imam i ja jednu MS tipkovnicu, prije kojih 5-6 godina plaćena 40tak kn, i nećete vjerovati dan danas radi, jest da se boja malo izlizala, ali samo uštekaj i tipkaj...nema pozadinskog osvjetljenja pa nema brige oko ispadanja ociju...najveca fora što u igrama nisam bio ništa bolji sa razer tipkovncom koju sam platio 20x više |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:18. |