![]() |
Citiraj:
|
Već je prodana.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Pozdrav,ekipa.Imam pitanje.Otišla mi je matična sa garancijom u Instar Informatici.Sad, koja je procedura oko toga iz vašeg iskustva?
Ne ide mi se u Zg samo zbog matične,pa kakav je postupak sa slanjem ploče poštom ili kako već? Ili ako ima netko od članova foruma koji je blizu tamo,poslao bih ploču k njemu,pa da ju on reklamira,naravno ,ako nije problem? |
Citiraj:
Spakiraj ju s računom i jamstvom i pošalji na njihovu adresu, nikakva filozofija. Sve uostalom piše na njihovom webu, i kontakt za reklamaciju i e-mail itd. |
Nemoj samo zaboravit stavit zastitu na socket :)
|
Pa nismo svi isti,panasonic.Eto,kolega overclock freak bude pokupio ploču u Klc i reklamirati će za mene.
Hvala za socket.Kaj to treba? |
Ako je h81m-plus iz potpisa, onda treba.
|
Citiraj:
Hvala! |
Bio danas u Instaru, trebao mi punjač za mob, QI, na polici cijena 137 a na kasi 87 kn. fala prodavaču iz Rijeke što me nije oderao!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne treba sve ok mislio sam da je neki error čudan, tnx
|
04.12 predan disk na reklamaciju, 06.12 poslan u vanjski servis i do danas nema nikakvog updejta. Poslao mail na servis, kazu jos uvijek je u vanjskom servisu.
Da im toliko treba da provjere jedan disk koje ne radi? |
Vjerojatno čekaju izvještaj NASA-e i MIT-a da je disk zaista pokvaren :D
|
Kupujem dosta u instaru samo iz razloga jer su najbliži od povoljinijh dućana, arena mi je 3 min...
- Druge su cijene na webshopu a druge u poslovnici i onima koji se ne pozovu na popust iz webshopa ide skuplja cijena ( ako prođe prođe) Ekipa u Areni je tak, po mojoj ocjeni, informatički nepismena, pogotovo za nekoga tko radi u toj branši. Nisu niti nešto zainteresirani previše... Ako ne znaš točno što ti treba bolje ne ić tamo, a ako znaš onda prije nazovi i pitaj da li im je to dostupno... S reklamacijama nemam iskustva. Zadni put kad sam bio tamo kupnja 1 artikla trajala je više od pola sata iako sam nazvao i dogovorio da artikal koji tražim imaju tamo a bio sam jedini čovijek u poslovnici ( trebalo biti riješeno za 1 minutu pošto sam izletio na gablecu to riješit)... |
reklamacije dok su bile u ivanićgradskoj su bili awesome totalno.
|
imam pitanjce vidim da su ono mišljenja lapo lapo.
uzo bi mi kompa na karticu diners 12 rata grafičku jel bilo kad problema s online narudžbom i jel njima hardware rikava često. tipa low quality itd. tako me pitao tako ja vas. https://www.instar-informatika.hr/gr...m_medium=click možda imte bolju preporuku. cijena je ok |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Naime meni je instar novi info. dućan i nemam iskustva... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Eno Ebay tema puna kak pošiljke kasne. Jel Ebay zato kriv zbog pošte? |
Citiraj:
|
Ne, ali se vjeruje da za određena tržišta isti proizvod prolazi više/bolje kontrole i QA nije isti.
Sent from Mobara |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se Instara tiče, (AFAIK) imaju iste distributerske kanale kao i većina ostalih domaćih dućana. Ne rade noćne i ne peku sami stvari pa je nemoguće reći je li njihov pekarski proizvod bolji ili lošiji od drugih :) |
Citiraj:
Amen. 1 od 1000 će pohvalit nešto, za pokude i kad se nešto zezne svi će si dat truda doći na forume, fjes i sl. Citiraj:
|
To vrijedi za sve HP laptope ili određene batcheve?
|
Sve.
|
Dakle svaka HP-ova kutija je otvarana i podložna je mućkim manipulacijama :D
|
Pa ak te veseli, ne samo HP kutija. Gotovo sve kutije, neovisno od proizvođača se otvara zbog promjene naponskog kabla, printanje slova na tipkovnici, provjere sadržaja, ubacivanja jamstvenog lista. Da imaš pristup skladištu neke trgovine di ima bar 100 laptopa, vidio bi da ih većina ima Recro žutu traku preko sebe, što bi reklo da su svi otvarani.
|
Pred par godina sam imao prilike u više dućana (i skladišta) vidjeti, a ostalo mi je u sjećanju da je Lenovo (barem iz MSana i Microlinea) imao tvorničke naljepnice s točno naznačenim batchevima i količinom, uz tvornički lokalizirane tipkovnice i odgovarajući naponski kabel. Recro je redovito imao otvarane kutije, naknadno "blindirane" žutim trakama, baš kak veliš.
Također ne vjerujem da se sortira roba po kvaliteti za određena tržišta, ali ovakve finese sigurno pojeftinjuju/poskupljuju proces. |
Citiraj:
QA se radi nakon proizvodnje. Završna kontrola kvalitete proizvoda jelte ;) Sent from Mobara |
Za grafičke ,hardove i sl 1000 % siguran. QA se radi odmah poslije proizvodnje a prije slanja igdje tako da opet ne drži vodu to. Laptopi i lokalizirane tipkovnice su druga stvar i razlika je u tipkovnici i kao što je netko rekao mrežnom priključku.
|
Citiraj:
|
:D :D :D
|
Citiraj:
istočno europskim tržištima i te modele nemožeš ni naći na toschiba.com-u kako je kod njih tako je kod svakog proizvođaća,svojevremeno je asus radio matične u češkoj isto za istočno europsko tržište ,tako da svakako ima razlike u kvaliteti. toschiba je pozitivac u toliko što lijepi to "adrijatic" pa znaš što kupuješ za razliku od drugih firmi. |
Kupio sam nedavno miš kod njih. Molio sam ih da mi otvore dva miša koja su mi bila u užem izboru. Nakon probre odlučio sam se za jedan od ta dva i kupio. Topla preporuka da se kupuje u ovom dućanu jel su prodavači susretljivi i korektni.
|
Narucila sam tablet od tamo, prvo je bilo u roku 48 sati, sad drugi tjedan vjerojatno, mislim da cu otkazat
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20. |