![]() |
Sta se tice starog modema, ja to fino upakirao i mislio normalno vratiti ( predati ) ovom liku sta mi je dosao spajati vipovu opremu, on rekao ostavi si to, i da kao definitivno netreba vracati... Zasada mi se svida stabilnost interneta od VIP-a. Uredno 11.50 Mbit download i oko 1.25 Mbit upload.
|
Citiraj:
ja nisam imal njihov modem nego svoj pa nisam placao najam :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prije par dana sam vidio letke od bneta u svom ulazu (trg mladosti), jos nista od sprinterneta na 60Mbpsa. Na letku pise bnet predstavnik, a mail ostavio od vipneta. |
Dosao mi danas racun od 158,03 HRK kao od OKTV-a jos jer pise naknada za triple play 2 i najam modema... KOJI Q? iskljucili su mi TV 08.01, a internet mi VIP svoj potkljucio i opremu 23.01
|
hahaha, ROTFLMAO, prigovor, zalba i slicno ;)
|
he he, stigo i meni normalni racun ko da imam komplet uslugu, jos materijala :D
|
I meni je stigao račun sa uobičajenom svotom za uplatu. Poslao sam im prigovor i sad čekam. Na računu stoji da se prigovori šalju na helpdesk@oktv.hr Nadam se da se neće sa nama dobacivati od vipa do oktva. Imam naknadu za triple play 1 bez telefonske pretplate,najam modema i pozivi ( nacionalni i međunarodni ) i to sve dođe oko 250 kuna. Ne očekujem bitno manji račun bez tv-a ali mi ovakvo njihovo ponašanje zaista ide na živce. Bio je i slučaj prije godinu-dvije kada nismo imali telefon skoro dva tjedna zbog kvara. Tada su rekli da će nam to nadoknaditi. Moš mislit,nije bilo ni isprike...
|
Lalalalalala, dosao mi racun jos i od VIp-a danas :D :D :D
Racun na 32,53 HRK, ja cu vristati update 1: zvao vip, objasnio situaciju, oni rekli ukupno dugovanje prema njima iznosi tih 30 i nesto kn, da ovaj racun od oktv-a kod njih nepostojeci i da tu definitivno nesto ne valja, rekla je da ce me nazvati jos danas poslijepodne da ce pregledati svu dokumentaciju da vidi u cem je fora, po toj logici uopce nismo duzni platiti ovaj racun od oktv-a za 1. mjesec, lopovi bezobrazni update 2: Receno da je vip obracunao uslugu od kada su me spojili ( 16-17. 01. 2014 ) sta je po meni sasvim logicno i ok . Posto ona nemoze doci do dokumentacije i ispisa svih stvari od OKTV-a rekla je da moram slati zalbu i prigovor faxom na 091-7709 s obrazlozenjem problema, scanom osobne i vlastorucnim potpisom i ostaviti svoj broj telefona/mobitela kako bi nas mogli kontaktirati Znaci, meni su TV usluge ugasili 06.01 ili 07.01, internet je bio na njima do 16.1, to je recimo pola mjeseca usluge interneta i 1 popisani tjedan usluge TV-a, original racun je bio na 200 kn i na to jos najam onog smeca od zicanog modema. PS: dobio letak da je sprinternet od bneta dostupan u Zapresicu |
Jučer sam dobio mail kao odgovor na prigovor koji sam im uputio. Kažu da će mi smanjiti račun za siječanj za 50% i da će mi poslati novu uplatnicu.
|
Dobio novi racun tj. ispravak na 1. racun od oktv-a, sitna razlika, s 158 kn na 46 kn :)
|
ja i dalje nisam prikljucen na VIP :D niti itko zove niti dolazi...
|
Citiraj:
|
nebrojeno puta zvao, bude bude....
|
Citiraj:
mozda da se javis njima, jer je sve to jedna te ista firma, tj. isti tehnicari, samo dvije razlicite prodaje. |
kontaktiral sam i bnet skuplji su 150kn mjesecno od vipa :) onog kretena koji je potpisao ugovor niko nemre dobit, mobitel konstatno iskljucen, u vip sluzbi pojma nemaju, zovem neki 65 66 039 broj koji ujutro zvoni, a kasnije je stalno zauzet...
|
update, crko mi je oktv modem jucer :) kao iz OKTVa budu dali hitan nalog za prikljucenje na vip :D ajde da i to vidimo, makar cisto sumnjam da bude kaj...
|
I?? Ima kakvog pomaka kod tebe? Jesi li još na oktv-u?
|
CRKLO SVE
TV, telefon, internet... :wtf2:
|
Diglo na optici
|
Pozdrav svima
Bas su mi danas iz OKTV javili da mogu imat njihovu optiku (Zapresic, Bana Jelacica). Da li mi mozete pomoci reci kakva su iskustva sa internet vezom preko njihove optike. Da li ima problema, pucanja, usporavanja i sl. Kakva je brzina, pogotovo uploada ... dal je bliza maksimalnoj deklariranoj ili minimalnoj? Puno hvala svima na pomoci! |
ja imao dok se nisam preselio, kad radi radi odlicno, a bilo je i dana kad je radilo koma :) uglavnom jako zadovoljan bio, a sad sam na obicnom dslu sa ucestalim pucanjem veze...
|
Tnx rice na infu ... daj samo reci kak je bila brzina? Ono ak je deklarirano 21 do 30 mbit, jel to bilo punih 30 ili je bilo manje?
Nadam se da jos netko moze svoja iskustva napisati ... vidio sam tu u topicu da ima ljudi koji su na njihovoj optici |
Paketi "optike" su im previše skupi te spori.
30Mbps danas je standardno na bakru, tj. vdsl-u a ne na optici a oni to naplaćuju kao ht-ovu optiku od 100mbps http://image.prntscr.com/image/1bb74...abff3e572.jpeg A još imaju i 30kn mjesečne naknade za "održavanje uređaja" uz ugovor na 2 godine. |
ja sam imal 10mbit i bilo je tocno toliko :)
|
Ne sjecam se koliko sam tocno placao dok sam bio na njima, ali nonstop problemi, konstantna usporavanja, ponekada telefon nije radio itd, inace iz centra zapresica sam pa lokacija nije bila problem.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
novost je da su mi rekli da bi uvodenje optike kostalo 1500 kn + mjesecno neko odrzavanje ili 2500 jednokratno.
s druge strane nude mi wireless pristup (oni sloze link) bez troska uvodenja. kao iste brzine i sve. da li taj wireless link moze biti stabilna veza? dal itko ima iskustva sa takvim pristupom internetu |
|
Također spojena optika, bilo je i nevremena i grmljavine i munja, nikakvih problema nije bilo, a sami tehničari jako ljubazni i profesionalni.
100/20 - 169 kn (samo optika, bez telefona i bez TV paketa) |
Pozdrav, ako ima netko sa područja zap. Zagreba (Gajnice, Vrapče, Malešnica, Podsused), Zaprešića, Samobora, Svete Nedjelje, Zaboka i Oroslavja, a da je zainteresiran za uslugu od OK TV slobodno mi se može javiti pa provjerimo dostupnost.
Može PM ili o99/245-5799 |
Citiraj:
a okolica Zaprešića ? prigorje brdovečko npr... ? |
Citiraj:
|
Ne to je dostupno već više od godinu dana.....
Citiraj:
|
Citiraj:
Koju opremu oni dostavljaju i koji je nacin spajanja / tip veze? |
U 12. mjesecu prosle godine su davali ZTE ZXHN F660. Opticki kabel dvuku do mjesta gdje zelis smjestiti router, koji ostaje njihovo vlasnistvo...
|
Pozdrav, ako ima netko sa područja zap. Zagreba (Gajnice, Vrapče, Malešnica, Podsused), Zaprešića, Samobora, Svete Nedjelje, Zaboka i Oroslavja, a da je zainteresiran za uslugu od OK TV slobodno mi se može javiti pa provjerimo dostupnost.
Može PM ili o99/245-5799 https://i.postimg.cc/L5959YfZ/Lug-20...1624-00001.jpg |
evo ja sad imam godinu dana optiku 100/20 prezadovoljan... opcenarodni preporod nakon 14/0,5 DSLa :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:27. |