![]() |
Ovo je OT isto, al kolko se ja sječam, a moj kolega bivši precednik je reko, a to da su uveli crossfireX naziv od 790FX čipseta, jer ako se malo bolje prisjetite prije tog čipseta nije niti postojao neki čipset koji bi podržavao više od dvije grafe u crossfireu. A mater/slave priča je bila aktuelna za vrijeme x800 i x1xxx.
|
Pa kud ovo ide, oped budu cijene GTX 460 morale pasti, bar malo:D
|
fina cijena je za 6850, not bad
pitanje samo kolko ce kod nas to biti... |
Citiraj:
|
Znači 600$ za 6850 :D
Super... Ovo je sad zanimljivo, mada evo nekako mi se cini da nebude toliko velika razlika između 68XX i 58XX kao što je bila između 48XX i 58XX. |
Oko 190-200 eura je 6850 vani..vec ih ima po cjenicima. Mislim da bu bila izmedu 460 i 5850 a 6870 izmedu 5850 i gtx470, kod nas.
Mislim da to i nece bit velika razlika, ono recimo 1600 i 2000kn, dao bog da bude manje i da one zvijerine kaj dolaze kasnije budu ispod 2500kn da opet imam radeonku. |
Ima li kakvih vijesti o 6970?
|
Čovječe koji kaos su napravili s ovim nazivima grafa, tu se ne zna tko pije tko plaća. Ne znam što im je trebala ta promjena, samo bezveze zbunjuju potencijalne kupce.
|
Citiraj:
|
Pa sad ćeš lijepo, kao i uvijek, prije kupovine informirat se o proizvodu, pročitat koju recenziju i odlučiti se što kupiti. Nešto što je svakoj normalnoj osobi posve logično i razumljivo.
Lijene guzice koje samo odu i daju pare za nešto o čemu se nisu udostojili pokupit ni osnovne informacije ionako nisu ni zaslužili ništa bolje. |
Citiraj:
Ja se osobno uvijek informiram o komponenti koju namjeravam kupiti kako će se uklopiti sa ostatkom konfiguracije tako da... kad je riječ o trošenju pozamašne svote onda se ništa ne prepušta slučaju. Ali da su ovim potezom zbunili ljude koji sad nisu sigurni koja grafa iz HD 6xxx serije pripada kojem segmentu to sigurno jesu. A lijenih guzica i maminih maza će uvijek biti :D |
Ne nego odgovor na post di kažeš da se sad ne zna ko pije a ko plaća.
Onaj koga stvarno zanimaju performanse taj će se informirat. Onaj kojeg to ne ferma kupil bu onu na kojoj je veći broj. Da citiram jednog kolegu od pred 5 godina. -Koju grafu imaš? -GF7800GTX -Ja imam 9800Pro, moja je jača! |
Citiraj:
A ostatku ne bi trebalo biti bitno koji su brojevi u pitanju. |
Sve napisano u dva posta gore stoji ali jednostavno mi nije jasno čemu takva promjena, meni se neće biti teško snaći jer koliko toliko pratim situaciju ali lijene guzice će se lako zeznuti :D
|
Citiraj:
|
Ko peep show,gledaš kako to drugi rade :D.
http://www.youtube.com/watch?v=9BcOn...layer_embedded Inače hladnjak mi djeluje moćno. |
Cijela grafa djeluje kompaktno i mocno. Bit ce to lijep broj krznenih zivotijica kad se pojavi kod nas.
|
Taj isti/slični hladnjak imate i na TOP verzijama GTS 450 i GTX 460.
|
Da budemo precizni i na ASUS 5830,5850 Direct CU verzijama.
|
Cca 2 tjedna od globalnog izlaska.
|
|
|
Citiraj:
Srušio im se server od navale :( |
evo bar nesto za ekipu kaj nije vidla
http://img507.imageshack.us/img507/5...review1.th.png bf2 http://img259.imageshack.us/img259/9...ture011.th.jpg |
Citiraj:
|
Radi članak na Guru3D, samo kaj se učitava sporo, pa treba strpljenja dok se prelistaju i pročitaju 23 stranice.
|
Ne znam u čemu su ali mi se IMNSHO čine lagano nadobudni.
|
Citiraj:
Meni jedva nekako došlo do 7-me stranice, ali sedma stalno javlja da ne postoji "Whoops sorry, This article you requested is not yet on-line or you reached an invalid URL. Please click here to load the landing page and select the article you like to read. Our apologies for the inconvenience." valjda 50 puta zaredom |
Ova 6870 izgleda jako dobra po testovima.
Toplo se nadam da će bit cijena kod nas ok. :) |
Citiraj:
|
Da,i kod mene mrtvo. Izgleda da su shvatili da su uranili... :D
Nego, s obzirom na količinu SP-a, vrlo su dobri rezultati za nasljednika HD5750 i HD5770 serije.. Nisam samo uspio pročitati kako se clokaju, jer mi dosta nabrijano izgledaju stock frekvencije. Meni se cini da nvidija bude imala sniženje na tjednoj bazi. :D |
To sam prvo htio vidit ali nisam uspio. Dosta je nabrijan takt i u usporedbi sa 725mhz na 5850 izgleda ogromno. Tak da sam mozda malo vise ocekivao jer je 5850 na 900mhz otprilike ista kao i 5870.
6850 oc 1030/1200 |
Ugl, što sam vidio, HD6850 je brza od GTX460 1GB u svakoj igri. Ako se još bude mogla dodatno clockati, to bi bilo veri fajn. :D
Bojim se pomisliti kakve ce tek Cayman imati performanse. :) |
Meni stalno izbacuje page load error. Koliko se zagrijavaju ta čuda?
|
Citiraj:
Stranica mi bila na kratko otvorena.:fuming: |
Za to je najbolje pričekati Ruse s X-Bit Labsa, koji doduše kasnije od svih stave svoje recenzije, ali jedni su od rijetkih koji kak spada izmjere temperature i potrošnju samih kartica.
Kolko se da skužiti iz ove prve recenzije, HD 6000 uz novi UVD 3.0 ima još bolje multimedijske mogućnosti od prethodne generacije. Nagurali su novotarija koje budu HTPC vlasnici objeručke prihvatili.:) Dok Guru3D ne proradi i dok ostali ne uploadaju svoje ostaje ovo - 1, 2.:) |
Evo još malo ko nije uspio pregledati
Crysis http://slike.hr/slike/1_f2038.jpg.html Dirt 2 http://slike.hr/slike/2_1a386.jpg.html |
Opet je online. OC-a se loše. :D
HD6870 sa 900 na 954MHz, slabiji model sa 775MHz na 897MHz. |
Neki od dojmova s najBOLjeg portala i foruma na svijetu.
Citiraj:
|
...moram ovo reć...sada sam se do suza nasmijao...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:33. |