![]() |
Citiraj:
|
Krivo postano :D
Citiraj:
a ja bio uvjeren da sam bil u BC2 temi :D kada sam vec ovdje da ja nabacim 2-3. Nisam ocekivao od ovoga nastavka nista uber realisticno kao neki ovdje, odavno je NFS postao igra za mase od 6-66 godina. tak da je ovo jedna zabavna arkada i nista drugo. ne svidja mi se sistem dobivanja autiju, pre lako se dobiju i to mi nekak smeta. i nakon sta se sudaris mozes normalno nastaviti vozit :D al uglavnom za ubiti neku dosadu je OK i nista vise od toga |
malo si promasio temu
|
Eto, baš čitam vaše komentare, i vidim da niste baš oduševljeni :) I onda odem na game report od tmobila-a, i tamo prvo šta vele za igru: " Ovo je jedna od najboljih nfs igara IKAD" :) Moram prestati gledati game report, jer su mi već 2-3 puta tako nešto rekli, kad ono FAIL!
Nisam igrao pa neznam, ali nekako zaobilazim tu igru :) |
@zgmmax
Refreshao sam stranicu i zazvoni telefon. Morao otić na sat vremena i kad sam se vratio čitam tvoj post i ne kužim u čemu je stvar. Mislim si, jel sam senilan ili šta, pa ostavio sam na nfs temi otvoren forum, kad ono mauna. Trebao si ostavit post kakav je. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Da su stavili AA i da su smanjili brizinu ulaska u zavoj na nekoj polu realnu brzinu,120kmh ili nesto,bilo bi mrak,ovak je samo,WTF?! :D
|
Citiraj:
|
ma instalirajte GRAN TURISMO 2 , na PSX emulatoru , do sada meni najbolje vožnja , ovo je smiješno
|
ivane, bog ti platio za ovo. vec sam pomislio da se ostatak svijeta polako pogubio u slinim NFSima i ostalim "simulacijama".
|
Ok! Novi NFS je čista arkada, ali odlično izgleda, jako je zabavan, sudari su spektakularni, veliki je izbor automobila. Da barem netko napravi neki mod ili nešto da se u igricu integriraju auti iz NFS 3, npr. Lamborghini Countach
|
Dizem temu jer imam pitanje :D igra mi radi uzasno konfa iz "MOJ KOMP", uvijek oko 20 fps-a, max 30 LOL što je stvarno cudno, imam i vise nego dobar pc za tu igru, googlao sam i vidim imaju ljudi isti problem, no oni se tamo na drugim forumima žale s laptopima i losom konfom kako im ne radi, al poanta je u tome da meni ne radi s ovom cisto OKE konfom, bilo kakva pomoc dobrodosla. ( sve druge igre rade kako treba. )
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
u kojim se sve nfsima pojavljuje nissan gtr(r35)?
|
Citiraj:
Za ostale nisan siguran. |
pojavljuje se i u NFS World
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:03. |