![]() |
Beginer,Amateur,Profesional,sve GOLD :D.
Jos malo pa cijela 4. serija predena i onda ono zadnje cudo :D. Ali problem je sad nabaviti aute za pojedine utrke,nigdje ih nema za kupiti :(. |
di ima najeftinije za nabaviti GT5 a da je dostupna igra
konacno cu ulovit malo vise vremana za igru :) |
|
HGSpot,500kn.
Ostalo po oglasnicima,od 350-450. EDIT: hahahhahaha,link :D. |
Ovo sam probavao u GTA IV pa nije islo :)
Iznenadjujuce dobra fizika :D |
Citiraj:
Igra je bolestina, probaj te sa bilo kojim premium autom igrati iz cockpita i staviti opciju pod narower (da je volan najblizi), osjecaj brzine su pogodili fantasticno, pogotovo na nurbacu :) Super mi je stvar sto ima i ovaj B-spec mod koji dok rucam gledam film bilo sto mogu grindat :) BTW: savjet recimo bez beda pobjedujem u tome B-spec modu, recimo igram sa Mungen Motul Civic-om i konstantno samo stiscem na pocetku utrke da smanji paceing, dok ih sve neprijede poslije ga samo pustis da vozi :) |
Zaigrao kod frenda neki dan ovu igricu,i mogu reći da je savršena u svakom pogledu...do automobila,fizike vožnje i svega ostalog,jednostavno sam oduševljen za razliku od GT4 koja je po meni bil katastrofa
|
jojjjjj jedva cekam... prvo kupnja full hd panasonic plazme od 106 cm-zakucavanje na zid,onda ps3 i onda haklanje cijelu noc i dan... :)
kakve su licence? jel problem imat sve zlata? imao sam u gt4 sva zlata pa bi trebalo i ovdje to napravit :)) |
moze samo jedno pitanje koliko ima gt5 gb
|
Skoro 50gb :D.
Nesto se spominjalo da su popunili skoro cijeli BluRay. EDIT:Licence ti uopce ni netrebaju,samo je do LVLa,one ne uvjetuju sto mozes a sto ne mozes igrati. Cisto radi vjezbe i EXPa su licence.Broncu je lagano,srebro malo teze ali itekako izvedivo,zlato,naoruzaj se zivcima :D.Osim ako na je na volanu puno lakse pa,ne znam,igram s jojstikom :)! |
ja sam cuo da ima blizu 20gb ali nisam siguran jer to cijela verzija
|
Citiraj:
|
Citiraj:
LOL, al ga je majstor stavio u vagu :) |
odigrao neki dan
sve super osim katastrofalnog AIa imas osjecaj kao da vozis sa debilima koji nisu svjesni sta se dogadja oko njih voze svoju neku pravocrtnu utrku i to je to totalno ubije osjecaj natjecanja i sve sto ti ostane jest osjecaj voznje |
Citiraj:
|
ja si narucio igru, nadam se da se necu razocarati kao neki :P
|
Citiraj:
|
Vjeruj mi,nećeš se razočarati ;)
btw. evo slikice od moja omiljena 2 auta :P http://www.pohrani.com/t/1t/6g/29Hxi...marktgasse.jpg http://www.pohrani.com/t/N/13d/a7MO6...-del-campo.jpg |
Uff Lan Evo predobar:care: , koje su to felge?
|
Sasvim solidna arkada nakon toliko godina trubljenja o simulaciji.Ali bar ima
toliko auta da ne znaš kojeg bi vozio. |
Citiraj:
Kakva arkada covjece bozji. Nije ni bas prava simulacija,ali daleko je to od arkade. |
Citiraj:
Inače,lanceru je snaga lagano dignuta na 344ks(može i puno više,ali mi je trebao auto do 345hp za gt rally special intermediate razinu) i težina je spuštena na 1297kg:goood: |
Citiraj:
|
Ma dobro nije baš arkada ali bogami nije ni simulacija :fiju:
Uglavnom zabavna igra nije loše. |
Citiraj:
neke sam vozio uživo, tako da imam konkretnu predođbu, nije to 100% isto, ali fizika je jako dobro pogođena imaš bolju alternativnu, mislim fizikalno realniju? |
Sa 1000 vozila? - Ne
Realniju da za pc samo, Rfactor sa dosta modova kojih ima par brutalno realnih. I onim što je vjerojatno najrealnije ctdp 2006. A uskoro dolazi Rfactor 2 koji će bit još osjetno realniji. Mislim jednostavno ne volim kad netko reklamira svoj proizvod ko nešto što očito nije. Da su oni pravili malo više fiziku umjesto 200 auta i 800 konvertirali starih, ja bi osobno bio sretniji. Ili da su rekli da je to igra koja "koketira" s simulacijom. |
oduvijek sam volio ova natezanje sta je simulacija a sta nije a doma se vozi fiat punto... :chears:
|
Citiraj:
Ali da vozim kakav M3 ili nešto ne bi mi ni trebala simulacija. Još da nađem kakvu simulaciju angeline gdje bi mi bio kraj :D:beer: P.S. trenutno ne vozim ništa a kamoli punto. To je luksuz za mene :zdero2: |
Citiraj:
|
Moj debi u photo mode-u, inace me nikada nikada nije privlacio taj segment igre :)
http://www.pohrani.com/?3/Qp/2UoQD7d...ka-circuit.jpg Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: imaš negdje na youtubeu filmić gdje čovjek vozi svoj RUF yellowbird na nordschleifu, a onda poslje isto to u gt-u, filmići su paralelni tako da se lijepo može usporediti svaki metar. to dovoljno govori za fiziku. |
Citiraj:
Evo ti jos jedan: http://www.youtube.com/watch?v=-1KVKSIVdK8 isti auto ista staza sve opcije na off, pogledaj ferrari sa 510 konja zadnji pogon a nijednom guzicu nije bacio na forzi... No da se jednom razrijese vise te trolovske debate svelijepo pise u ovome postu: http://www.neogaf.com/forum/showpost...ostcount=12255 |
Citiraj:
Citiraj:
sigurno nebi tu po forumima naprdivali:goood: |
Citiraj:
Malo je čudno što u GT5 mijenja brzine na klasičnom mjenjaču :D. |
Citiraj:
A u ovom tvom zadnjem linku lik je popljuva i jednu i drugu igru s tim da je GT5 popljuva malo vise od Forze i slazem se s njim u potpunosti. Forza 2 bi bila zakon da ima cocpit view, nurburbring i da nije overster prenaglasen s RWD autima. Forzi 3 je mana pribacivanje tezine na kocenju, ali i tu je bolja od GT5, a zvuk netriba ni spominjat, ono u GT5 je katastrofa. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
"DAMN, im starting to wonder wich is the game and wich is real! 5*" Prehebeno! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:36. |