![]() |
:lol2::roller:
|
Yahtzee je genijalac u ovim reviewovima:)
|
Citiraj:
yupp :) Obožavam apsolutno svaki njegov review, tak se lijepo nasmijem :goood: |
...opet sam zaigrao,prešao sa sentiel-om...igram sa inflartrator-om...imam pitanje..jel tko prešao ME1 al da nije ubio Wrexa? ima li koje razlike?
|
ima...
nece ti se vratiti u team ako mislis to,on je tamo vrhovni vladar klana na rodnome planetu |
On mi je izvrsno razvijen lik, od običnog berserkera do mudrog kralja. Nešto kao Conan:)
Premotati na 9:10 http://www.youtube.com/watch?v=SRdmL83ngP4 |
..a koja je razlika? Više xp-a ili?..
jel itkome cijeli tim preživio? meni su ukokali onog znanstvenika..btw nisam ga vodio sa sobom niti mu dao da vodi bilo koji tim.. any help..? sad se vraćam ME1 samo da mi Wrex preživi i još par sitnica koje me sada kopkaju... EDIT: skužio sam kako da mi cijela ekipa preživi... |
Izašli DLCjevi:
Firewalker (drugačiji Mako - ništa posebno, ali dobro za ubiti sat vremena) Alternate Appearance Pack (nove uniforme za Garrusa, Jack i Thanea - opet ništa posebno) Ova dva su besplatna preko Cerberus Networka, a treći košta 7$. Kasumi Stolen Memories - novi henchman, nova misija, novi SMG, novi casual outfit. Po meni, jako dobar dodatak! |
Kasumi Stolen Memories dobar DLC zanimljivo ga je odigrati, ženski Shepard dobije dobru haljinu sa njim koju kasnije nakon misije može nositi kao casual, dobre noge ima :p samo mi se čini da čudno hoda u njoj. Nije baš ženstvena kretnja :D u svakom slučaju bravo za bioware, igra godine po meni.
|
Zato što ima iste kretnje kao u oklopu, nisu sredili animacije... Ženski Shepard je dobila puno bolji outfit od muškog:)
Izvrstan DLC, samo Kasumi je još jedan od nerazrađenih likova tipa Zaeed, bez dijaloga. I akose igra igra od početka, onda ovaj novi SMG remeti balans igre, zato što dolazi prerano. Jeste skužili Dragon Age referencu:)? |
Da šteta što Kasumi i Zaeed nisu razrađeni kao ostali u igri jer obadva su zanimljiva a vjerojatno je to šema za dlc likove i za ubuduće ako ih bude. Loyality mission za Zaeeda je isto zanimljiv jer ima nekih dobrih detalja ali neću da spoilam onima koji nisu probali iako se to može naći na internetu.
|
Jedno kratko.....
Što sve na disku treba bekapirati da sačuvaš lika za kasnije (ko iz jedinice za dvojku)? :fala: |
Save-gameove iz my documentsa
|
Thanks ;)
|
Pozz instaliro sam overlord i još par DLC-a i počeo igrati igru iz početka pa nekuzim nikakvu razliku u čemu je kvaka?
|
pa nema razlika, poanta je da te DLCove mozes igrati kad predjes igru ( barem je bilo tako na Mass Effect 1 ), to su side story i nisu vezane usko uz glavnu radnju
|
Nije nakon igre, nego čim dobiješ pristup galactic map. Dođe ti obavijest na terminal i možeš otići brodom do planeta na kojem se odvija nova misija.
Nisu vezane za glavnu priču. Ovaj Overlord je predobar, svaka čast na toj misiji! |
Ima li još koja dodatna misija osim overlorda za ME2?
|
Citiraj:
|
Možda glupo pitanje,ali imam problema sa sejvanjem,stisnem nakon par sati igranja save,i vrti se cd u donjem lijevom kutu da je Game saved al nakon toga izađem i ponovo uđem u igricu i nigdje nema load game?:stoopid:
|
namjeravam započet ovu igru,pa me zanima,pruža li na 'insane' težini bar neki izazov? Čitam okolo i ekipa navodi da je prelagana kao najveću manu...
|
naletih na nesto zanimljivo:
http://trinixy.ru/48325-vintovka-iz-...t-61-foto.html http://www.pohrani.com/f/I/WJ/4MSqE6...engerassau.jpg |
Kako dobro :)
|
Awesome :)
|
Citiraj:
Inace, endgame je stvarno lagan na insane, tj nema teskih djelova kad pravilno izabares likove. :) Najbolja kombinacija za vodit sa sobom je Thane i Samara sva 3 dijela. Uzmi Reave skill kao bonus, Thane ima Warp i Throw + obavezno za collectore Shredder Ammo, radi prejeben dmg. Samara ima Reave + Throw. Kombo Warp (za ubit armor) + Reave za skinit ako je sta ostalo i jos imas skill viska, ovisi gdje se nalazis, opalis zadnji throw i lete sa platformi. Reave ako zagrize u health, puni tebe/Samaru i stuna mobove, pa ih mozes na miru izbusit. Reload time za skillove je vrlo mal, tebi 6 sec, njima 9. Doslovno ih samo redas i koljes, cak i Harbringer na insane je pizdarija sa ovim combom. Probao sam sve likove i kombinacije, na Hardcoreu i Insaneu je doslovno uzas koliko imaju shielda/armora/healtha. Ovako stavi u zaklon T/S i ti kao point man zovi skilove na mobove, cak ti teammatei nemoraju vidit moba da bi mogao spamat skillove. Za cijelu igru prec od shale na svim tezinama ti samo treba Mordin (incinerate) + Miranda (Warp), poslije ubacis Thane (warp) umjesto Mordina, a Samaru stavis umjesto Mirande tek kad rijesis loyality quest i dobijes Reave. Ovo ti je stalno SMG il AR oruzja, a poslije i sniper, jer su sacmarke sranje na long distance, a dok pridju su pokojni na 99% slucajeva. |
Ma može se proć igra sa svim likovima, ja sam prošao igrajući sa Gruntom i Garrusom većinu igre bez većih problema, sad igram na insane i ide polako!
|
ma nema boljega od crogana i onog crnca kombinacija :)
|
Dovoljno cu reci da krece lov na Shadow Brokera! Novi DLC koji je izasao,sada idem skinuti igru opet zbog toga DLC-a :)
Link na gamespot recenziju Sada je stigao DLC nazvan Lair of the Shadow Broker koji će nam omogućiti da se opet spetljamo s Liarom, ali istovremeno omogućimo da se osveti misterioznom brokeru informacijama. Ali Liara zna što ste radili i zato se zaklinjemo da ćemo odigrati dvojku ponovno i ostati vjerni, baš kako smo trebali biti! Link na hrvatsku recenziju |
Shadow Broker je zakon!
Najbolji DLC u ijednoj igri. Prava skola za sve razvojne timove kako se radi dodatni sadrzaj. |
samo pitanje...da li cu moci odabrati onu opciju "Import ME1 character" ako sam igru izbrisao nakon sta sam je prosao? tj, da li moram imat instaliran ME1 ako zelim tu opciju?
|
Citiraj:
|
sta "ne"? je to odg na prvo ili drugo pitanje?
|
mislim da ti samo saveovi trebaju
|
Jeste koristili kakve patcheve u ME 1 i ME 2?U dvojci sam imao problema sa saveovima,stisnuo bi da save al ponovo kad bi ušao u igru počinjala bi izpočetka,poludiš nakon što dođeš do 20 levela:fuming:
Sad bi ponovo krenuo sa jedinicom... |
Citiraj:
|
A tek veselja u Mass Effect 3,prica bi prema tome trebala imati 20 plus varijacija :)
|
Evo, ja je tek danas instalirao, igra je presuper.. Prošao sam prvi dio, drugi je puno bolji, puno bolje kontrole, i sve... 10/10! ;)
|
Decki....to je "Game of the year" na svim mogucim gaming portalima...:) i vi ju tek sad instaliravate? :D
|
Citiraj:
|
Taman dok trica ne izađe, kratiti ćemo vrijeme uz novi ME2 DLC naziva Arrival.
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:59. |