![]() |
Citiraj:
bwuahahahahahaha :D trebali ste ga malo natovarit, ako ništa, skinut mu skalp :D |
Malo mu je falilo, a i jos je onda imao onu cupetinu olinjalu, idealno za polit napalmom i zapalit :)
|
Kup, šesnaestina finala:
Rudar - Cibalia 5:2 Orijent - Zagreb 1:2 Croatia Sesvete - Istra 1961 0:1 Slavonac CO - Pomorac 1:5 Suhopolje - Inter 8:9 (2:2) Koja sramota, drugoplasirana momčad prvenstva popije 5 komada od Rudara:stoopid: |
Cibalia se čuva za Hajduk, pa su dopustili ovakvu sramotu
|
aha,u kari do asa :)
|
Citiraj:
|
Lipik - Hajduk 3:5 (3:1)
Plitvica - Dinamo 0:4 (0:2) Graničar - Osijek 1:3 (0:2) Karlovac - HAŠK 3:0 (2:0) Velebit - Varteks 0:2 (0:2) Split - Slaven B. 0:2 (0:1) Moslavina - Konavljanin 2:0 (0:0) MV Croatia - Rijeka 0:2 (0:0) Vinogradar - Međimurje 4:1 (1:1, 1:1) - jedanaesterci Nehaj - Segesta 0:1 (0:0, 0:0) - produžeci |
Inače,moj rodni grad je drugi.:D Pa eto,za vašu informaciju dajte nam Dinamo da se igramo,da se igramooo:zdero::D. 4 boda zaostatka,nažalost i tekma manje, Cibalia igra s Hajdukom,teško da nas može ugroziti,mislim da ćemo ovaj vikend zlatnim slovima upisati kao 2 na ljestvici.
Šibenik je to...semafor koji više ne radi nego radi,prosjek godina navijača 65,prosjek ipak popunjenosti 2 000 :) , Funcuta ravno 500,ali srce i ponos - do neba. http://www.prva-hnl.hr/1-tablica.php |
NK Varteks - NK Karlovac 0 : 1 :D :D :D
Tokić, 93' minuta. :D |
Zagreb 0 : 2 Šibenik
Rijeka 4 : 0 Međimurje Inter Zaprešić 1 : 2 Croatia Sesvete Zadar 1 : 1 Istra 1961 Varteks 0 : 1 Karlovac Lokomotiva 0 : 1 Dinamo Slaven Belupo 5 : 2 Osijek |
Bitno da smo mi natovarili Lokose :D
|
Citiraj:
|
Hvala Cibaliji i Hajduku na remiju. Ostali smo 2. momčad HNL-a :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako su smjesni ovi pritisci iz splita na sudjenje , gdje su samo bili nakon one bebekove rezije u splitu kako bi pobijedili dinamo ... jadno , ali kad se pogleda tablica - drugacije i ne znaju .
|
Karlovac i dalje najugodnije iznenadjenje, ne bi bilo cudo kad bi i kup UEFA izborili (iako je jos daleko od toga)
|
Citiraj:
http://i33.tinypic.com/mai1ax.gif http://i35.tinypic.com/ohv6mc.gif zašto to nije crveni karton. Nemojte se bojat komentirat gifove. |
Citiraj:
|
Išo je i igrač na loptu kad je eduardu slomio nogu, znači tek kad se noga slomi onda je vrijeme za crveni karton.
Ako si ikad igrao nogomet znao bi da se tako nejde na loptu, teško da češ primirit loptu dok leti sa čepovima. Na drugom gifu je vidljivo da igrač nakon što mu je pobjegla lopta ukliziva sa dvije noge igraču Hajduk i opet sa čepovima u njegovu nogu. Sad su dinamovci suci domači dobri a strani nisu, a prošle godine je bilo drugačije, pa odlučite se več jednom. Meni su svi oni isti, samo drugačije izgledaju. Ali da se razumijemo Hajduk je moro pokazat više i bolje i to je največi problem ove sezone, čak su i sreče imali što nisu dobili gol. |
Nitko ne kaze da su suci dobri , ali krviti suce za neuspjeh kluba je apsurd ...
|
Karlovac propustio pobjediti fenjeraša a Ajduk konačno dobio tekmu na Kantridi:D
Međimurje 0 : 3 Lokomotiva Croatia Sesvete 1 : 2 Rijeka Zadar 1 : 0 Slaven Belupo Šibenik 0 : 2 Cibalia Osijek 4 : 2 Inter Zaprešić Istra 1961 0 : 1 Ajduk Karlovac 0 : 0 Zagreb I danas se igra Dinamo - : - Varteks |
Citiraj:
|
To je zbog trenera Zagreba, napokon se vidi njegov utjecaj :roller:
|
Oće neko karte za Dinamo?
|
ajde, pobjednicki niz se nastavlja:D
|
http://www.youtube.com/watch?v=sCB7r34Ixko
ajme majko................ http://sport.dnevnik.hr/clanak/nogom...inamo-0-0.html |
Inter Zaprešić 4 : 3 Zadar
Lokomotiva 3 : 2 Croatia Sesvete Slaven Belupo 3 : 0 Istra Cibalia 2 : 2 Karlovac Varteks 3 : 0 Međimurje Zagreb 1 : 0 Dinamo Rijeka 1 : 1 Osijek I danas Ajduk - : - Šibenik Koja pušiona... Ali ak ništa drugo-bar su Karlovac i Cibalia odigrali 2-2 pa se nisu približili:) Ako danas Šibenik mazne Ajduka ide na 2 ili 3 mjesto, bude zanimljiva tekma. |
Vidi se da je Štico usadija pobjednički duh u ekipu :D
|
Teško možemo protiv Hajduka danas,makar očekujem da Zeko bar jednom pobjegne ako će graditi taktiku na kontrama i ispucavanju njemu na 30-40m, pa u šprint.
Ne očekujem golijadu u svakom slučaju. EDIT : 0-1 Zeko,šta sam rekao,mora pobjeći. :) Bio sam na svim domaćim tekmama skoro u zadnjih 5g,kad god sam dolje kod svojih starih,odem. :) Teško ćemo do kraja izdržati ali dobro je. |
Ajduk 0 : 1 Šibenik
|
Mlatnuli smo ih.:D:D Odo pit!:beer::beer: Dizel dolaziš?
|
Citiraj:
|
LOL @ hajduk :D
dream,znaš Jaleta iz funcuta? |
Nije sramota kad deveti izgubi od trećeg, nego kad prvi izgubi od šesnaestog :D
|
Citiraj:
|
Za dva tjedna derbi, pa ćemo vidit na čemu smo! :D
|
Citiraj:
Dinamovci su izgleda prekrižili HNL, kao da su već osvojili naslov, a imam feeling da će i u četvrtak popušit. Pričaju o Ajaxu kao o staroj mušteriji i bojim se da ih čeka porcija. Lijepo je vidjeti da je Šibenik konstanta usprkos prodaji najboljih igrača i promjenama trenera. |
Citiraj:
ma daj, Dinamo je klasa za sebe i njima ovaj poraz ne znači apsolutno ništa. Znači samo Mamiću, jer mu ga je Štimac utero :D Citiraj:
U jednu ruku dobro jer dolaze nama na noge malo rastreseni, a u dvije ruke je loše :D prvo, igramo doma. a drugo, da je barem bilo nerješeno, ostali bi ispred Šibenika. Citiraj:
No kako sam rekao, ko zna. Igramo doma, a doma smo lošiji nego vani :( Citiraj:
|
Citiraj:
Da nije Ajduk furao spiku kako ćemo-lako ćemo:D A imali smo lijepu prednost. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |