![]() |
Citiraj:
|
To ti je ono kad ista pravila ne vrijede za sve. :) U ostalom udarac je udarac i možeš ti biti dva puta veći od lesnara ali ako ti taj udarac zaljulja mozak i da isti počne lupati po stjenkama lubanje ode ti u vječna lovišta. :)
No opet svaka čast lesnaru jer se parktički do neki dan borio za život. :) |
Jedino kal mi trenutno pada na pamet je middle kick u jetru sa potpisom Crocopa od prije 5 godina.
Svakako onome tko nije pogledao ostale borbe toplo ih preporučam jer je show bio vrhunski . Sve glavne borbe su odlične i kapa dolje za Chris Lebena a i njegovog protivnika Akiyami . |
ne znam jeste li primjetili, ali Lesnar nije dobio niti jedan pošteni middle il low kick, čak se ne mogu sjetiti niti jednog da je dobio uopće, tako da...
|
Pricekajmo Velazqueza, mladi nabrijani laf koji ce sigurno ostaviti dušu i srce u pripremi, sa razlogom mu predvidjaju veliku buducnost u tom sportu.
Sumnjam da Lesnar je imao kakav popust kod sudaca, naprimao se batina posteno ali dok je dobivao nije ostavio dojam da ce posustat ili klonut. Misljenja sam da Carwinu daju rematch vrlo brzo da bi ga sredio, ona prva runda je dokaz toga, samo treba poradit na svojoj izdrzljivosti, mora moci duze izdrzat tempo borbe. |
Citiraj:
Fedor je pao u tipicnu navlakusu, pogodio ga je dobro,krenuo u ground & pound koji je od pocetka kontrolirao werdum,prva da udarca su prosla ali tu werdum gleda di ide treci,mice glavu i hvata ga u polutrokut. tu je kraj price ostalo je rutinski odradeno. tako da nema tu srece ni icega, to se zove brazilska jui jitsa i po meni je daleko najjaca borilacka tehnika jer za nju moras imat samo moc koncentracije i inteligenciju. fedor je izgubio od kvalitetnijeg borca, mozda ne i kompletnijeg jer fedor je imo daleko najkompletniji borac, ali je prebrzo i prebezglavo usao u gnp sto se pak jucerasnjeg meca tice,strasan mec i lesnar je pokazao kako nije samo stroj od misica i mesa vec jebeno kordiniran i eksplozivan borac za svoju visinu i tezinu. mec sa velaskezom ce biti jos bolji,jer ovaj je nesto laksi od carwina,ali su mu udaracke tehnike jako strasne, podsjeca me na mirka u mladim danima |
Po meni nije Lesnar pokazal ništa posebno . Ono njegovo gušenje je bilo bez veze i vidlo se iz aviona da mu je Carwin to dal jel je izgubio od samoga sebe.
Pratio sam događaje prije ove borbe i gledal intervjue s oboicom na Inside MMA. Carwin je rekao da nije poduzimal ništa posebno za trening,isti sparing partneri , sve jako slično ko i prije što mu očito nije bilo dovoljno. Brock je imal cijelu vojsku oko sebe ,uključujući Randya(kratko vrijeme) koji je rekao da u životu nije vidio toliko ogromnih mrcina u istoj dvorani koji su spremali Brocka za borbu. Moje mišljenje je da se ne može radit i bit prvak u ovakvom sportu. Ono kaj je meni žalosno je da su honorari Carwina toliko mali da ne može živit i trenirat samo od toga. Za ovu borbu je dobio 40000$(nije službeni podatak) a Brock 10x+ više. Tak da mislim ako hoće sredit Lesnara treba počet samo trenirat i trenirat btw. najveće snage Caneta su cardio i tehnika u standupu + hrvanje. Po meni mu je jedina šansa da izmori Lesnara i sredi ga u 3. ,4. rundi. Ovo bu bilo zanimljivo UFC 117 - Dos Sanots vs Roy Big Country Nelson , obožavam tog bucka |
Ako Carwin nije uspio nokautirati Lesnara ne znam tko moze onda, iako je sudac mogao prekinuti u prvoj rundi kad je Lenar samo pokrio lice i borio se za zivot skoro, al ipak borba za naslov pa sudac nije htio
|
Citiraj:
Što se tiče Carwina i honorara, pa lik je pod ugovorom (sumnjan da je izašla lova za 116 event), i on je takav ugovor potpisa. Lesnar odlaskom iz WWF mora nabavit neku dobru lovu, prema tome Dana se mora iskesat :) ____________________________________ EDIT: Cro Cop: Produljim li s UFC-om, želim Minotaura, Couturea i Gonzagu! Citiraj:
|
Fala kurcu više:D
|
|
Hvala Jelc . Skroz sam zaboravil na to . Pogledal sam turnir ali ovo ne.
Nemojte zaboravit da je ovaj vikend ufc 117 koji ima potencijala da bude jedan od boljih u zadnje vrijeme. |
|
Božansko koljeno :D Ovaj vikend bi mogao biti dobar UFC, Silva - Sonnen main event, Silva mora dokazat da nije klaun i zadrzat titulu, Sonnen koji je malo labilnija osoba ali itekako moze iznenadit. A i Fitch - Alves bi moglo biti zanimljivo, kao i Clay Guida, a i Nelson protiv Juniora, zapravo sve bi moglo biti dobro, jedva cekam.
|
Navodno Filipović opet pregovara za novi ugovor, bumo vidli kaj bu od toga...
|
Nadam se da ce potpisati, i nastaviti sa karijerom, bar da si podeblja fond za mirovinu jednog dana. Negdje sam citao da je za njega gore velik interes, zaista zele da potpise jer bi u slucaju borbe sa nekim poput Cotturea sigurno zaradili ogormne novce. I dalje ne kuzim kako kod nas je on tako na margini, polupismeni novinari koji nemaju pojma o MMA i UFC ga šalju u penziju i proglašavaju potrošenim, na aerodromu ga isprati skoro pa samo obitelj a u Sad-u ga doceka gomila novinara i zastitari jer covjek je zvijezda... Covjek je bez pogovora legenda, jedan od nasih najvecih sportaša, samo je to raji teško shvatiti jer ne lupa loptu.
|
UFC 117 će po meni biti najbolji UFC godine, zaista ima potencijala za to. Fight card je jednostavno prepun dobrih boraca.
@ mod Mogao bi promjeniti naslov teme u nešto tipa, UFC rasprava ili što već. |
Pa složite nekakav prihvatljiv naslov koji obuhvaća sve pa se lako promjeni.
|
Ima li negdje prijenos na nasoj TV? Gledao raspored ali nisam vidio.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo se nadam da nece glavna borba biti kao zadnji filmic ovdje. xD I nadam se da ce Silva izgubiti jer lik mi je previse iritantan. |
Iritantan, ali jedan od najboljih ikada, pao je u ocima valjda svima nakon one zadnje sramote i klauniranja.
|
Citiraj:
Iako, meni nije pao u očima.Lik zbilja nije normalan i ima pokrete da boli glava.Razvaljuje frajer. Ali, da...jebiga,takav je to sport, traži se atrakcija. |
Citiraj:
A Chael Sonnen, to je klaun. Silva je daleko bolji borac od njega, no vidjet ćemo u subotu kako će završiti. |
Hm, obranio naslov, i pokazao nesportsko ponasanje, rugao se protivniku u ringu, pa i sam se kasnije ispricao da ne zna kaj mu je doslo. Trebao je rijesit borbu u prvoj rundi odmah kad je vidio da je tri klase iznad Maie.
Klaun ili ne klaun, Sonnen je dosta neugodan tip borca za imat preko puta sebe, doduse vec je Silva takve rjesavao, ali meni osobno ovaj Sonnen djeluje kad da nije bas normalan, po svojim istupima i nevezano uz ovu zadnju borbu, a postupke takve uvjetno 'budale' je tesko predvidjeti, ne bi se cudio da uzme pojas niti najmanje. |
Sve je moguće, to svakako. No, jako budem iznenađen ako uzme pojas. Sonnen je totalno posvećen tome, svaka mu čast, no, ako izgubi ostat će samo njegove prazne riječi i slovo L pokraj borbe i isprike navijačima.
|
|
Pogledao UFC 117 i mogu reći da je bio lošiji od očekivanog, no sve u svemu, dobre borbe.
Neću ništa detaljnije pričat dok svi ne pogledate. |
Dobra je šora bila, šteta kaj je na kraju Sonnen ispal takva panjina i dozvolio si da izgubi:stoopid:
|
Dosta dobra predstava, Guida je imao super borbu a i Struve je bio odlican, Hughes takodjer kratko i slatko. Steta za Sonnena, valjda nece sad kad je izgubio potpuno se posvetit politici i izaci iz Ufc-a kao što je rekao prije :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Big Country-respect |
Aha, osim kaj je u prvoj rundi bio u par navrata-polusvjestan:)
|
Citiraj:
|
Big Country realno nije imao nikakve šanse. Ne znam kak su njega odmah uzdigli toliko visoko, no to je do njih. Uglavnom, respekt njemu, al je Cigano puno bolji i zasluženo je dobio.
Matt Hughes, veliki Respect. A Silva bude idiot ako ispusti pobjedu u revanšu, poput Machide koji je nekak preležerno i samouvjereno ušao u borbu. Morat će Silva dosta poraditi na revanšu. |
Post fight intervju, Silva se boril sa slomljnenim rebrima
|
Gledam junior dos santos vs big country (roy nelson) i plačem od smijeha. :D Big country je takav piggy boy da je to strašno ali svaka čast liku jer je trebalo sve one udarce izdržati pogotovo maigeri u facu na početku treće runde. :)
|
Citiraj:
I Big country je imal šansu dobit ovu borbu. Ne veliku ali je je imal. Frajer je stavrno dobar u parteru i bilo bi zanimljivo gledat Juniora sa ogromnom škembom na sebi. Osim toga buckova desna je močna i može srušit svakkoga. |
http://gol.hr/clanak/rubrika/ufc/pre...ve-godine.html
Nadam se da ima istine u ovoj glasini, vise se veselim njegovom povratku u ringu nego rematchu Sonnen - Silva ili Lesnar - Carwin :D I jedna opaska jos nakon što sam odgledao Sonnen Silva par puta u malo većem i potkovanijem drustvu, Silva je zaista dao definiciju rijeci Otporan(kao i Minotaur) i svaka mu cast ali u 2 navrata nakon g-n-pa od stane Sonnena sudac je mogao prekinuti borbu i sumnjam da bi se Silva previse bunio. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:28. |