![]() |
Citiraj:
|
jel ima neko info detaljniji o multyu? Hoće bit klasika ili će bti nekih perkova , killstreaka , leveliranja i toga?:chears:
edit .: "The biggest change to Duke Nukem's multiplayer format is the inclusion of experience points and the resulting player customization. Players can earn basic points for basic kills, and bonus points by way of achievement kills and funny kills. These points are used to purchase upgrades," YEA |
a da koristiš opciju edit :nono:
|
eto jednostavno nisam mogao odoljeti ,i čitam komentare sa GBXovog foruma od ljudi koji su dobili dan-dva ranije igru - suma summarum :
pc verzija je definitvno najbolja , igrači (iako uzmite sa dozom opreza-duketards alert :) ) kažu da je jednostavno fenomenalna i nevjerojatno zabavna... ima već par walktrough-a full igre , uploader je podijelio filmove na segmente i trenutno je odigrao cca 12h!! i navodno ima još :D ,hell yeah verzije za konzole su malo lošije i imaju problema sa lagom u MP , duže traje load između levela ,dok trenutno PCijaši nemaju takvih problema. (PC)serveri su dedicated , preko Gamespya ,koliko sam shvatio... hehe,konzole.... al aj ne želim se rugati ,svatko ima pravo na Đuku :) PC grafika je notch više od demoa (za konzole je ista :) ),krv je tu :D,2wpn sistem je tu :( ,za mighty boot nitko ništa ne piše ,Đuka je tu a i zabava je definitivno tu :) uglavnom, i oni koji nisu dobli još igru a pogledali su gameplay na jubitou ,su definitivno zagrijani i jedva čekaju... ja ne želim pogledati ni jedan film,jedva škiljim po forumu da nebi naletio kakav veliki spoiler :) igramo se uskoro ... ali prije toga me zanimaju ocjene gamerskih sajtova mislim da ga neće štediti.. |
:D Ma igra je ludilo , kad sam čuo "tonight you dine in hell" hahah:lol2: a MP je brz i zabavan , ima chalengea i leveliranja ali stvarno je zabavan i brz onakav kakav treba bit , baš ono duke , to je duke.:goood:
|
Koje ce to smece bit, cudo... |
Citiraj:
|
Čim sam vidio da ima 4.5 GB, odmah sam potvrdio svoje sumnje u ovu igru.
Nisam igrao original, izgleda da neću ni ovu, prejadno izgleda, i ni na koji način se ne može nositi sa suvremenim naslovima. |
Naravno da nečeš igrat kad nisi igrao orginal. Neznaš zapravo zašto je igra dobra.... A tko god je igrao orginal odigrat će i ovo, ako ništa onda zato kaj su je čekali.... čekali.... čekali....
|
Citiraj:
đukica je zakon :chears: |
Upravo to, Đuka se ne igra zato jer je najljepši, ultra-super-grafički nabrijan naslov tipa Crysis jedinica, nego zato jer ima trknut, politički nekorektan, sulud humor... i jer pišaš od smijeha dok je igraš. :D
Uf, jedva čekam da dođem s posla doma da je pokrenem...aaaa! :))))) |
|
Arghhhhhh, a ja na poslu popodne umjesto da doma rokam arghhhhh, ali noc je moja :CoolRamb: :Machineg: :DualWiel: (imam flashback-ove iz mladosti :smoke: )
Ma kakav sex zeno :nono: Duke se vratija, idi spavat i ne budi me ujutro ;) |
vi koji su igrali đuku orginal znaju zasto je đuka bio overlord pucacina u svoje doba!
Ja sam dobio pemtum 133mhz kao prvi komp i odmah igrao đuku demo i onda mi je stari od kolege nabavio cijelog đuku na 13 disketa uffff.... to su bila vremena.... cim ovo vidim nostalgija me lovi |
Citiraj:
Meni ne smeta tvoj komentar, ali đuku si naljutija :D samo da znas :roller: |
Citiraj:
@Technophreak "Čim sam vidio da ima 4.5 GB, odmah sam potvrdio svoje sumnje u ovu igru.Nisam igrao original, izgleda da neću ni ovu, prejadno izgleda, i ni na koji način se ne može nositi sa suvremenim naslovima. " vidi se da nemaš pojma o povijesti đuke i zašto je sve ispalo kako je ispalo... kakve veze ima mjerilo od 4,5gb? šta treba biti Cod od cca 8gb ,koji btw ima SP u trajanju od 4 sata... i to na hard! 3dr nije niti pokušavao parirati novim i postojećim naslovima (a kamo li kopirati starije nastavke),niti grafikom niti uber spešl efektima ,nego da naprave igru za fanove , zabavnu,brzu ,i da je đuka unutra. go play your Cod or BF or whatever....ja uzimam sačmaricu i RL i idem klat svinje.... :D nhf naravno |
Citiraj:
Mjerilo od 4,5 GB ima veze kad igru čekaš 14 godina. Dam se kladit da je igra napravljena u manje od dvije godine, pogledaj malo bolje i shvatitćeš o čemu ti pričam. Jednostavno je nezamislivo izbacit igru na taj način, bar meni. Znam da te pale one pice iz Đuke, i njegove šaljive izjave, i češanje jaja od čelika, te ti je zato Đuka prirastao srcu. Ja ga pak stavljam među igre koje neću igrat jer jednostavno izgleda da nije za mene. I btw, COD i BF su overrated. ;) Sretno svima i samo vi pwnajte izvanzemljane i za mene..:amen: |
Cisto iz znatizelje lega Technophreak kakve ti igre volis, igras i cijenis kao dobre ???
|
techno zao mi je sto nisi igrao orginal kad si bio picos kao ja onda bi cijenio đuku!! ova igra izgleda kako je trebala izgledat 2000godine cak je i auto tada bio spominjan!! toga se dobro sjecam!! i slicno je izgledao!!
|
AC I i II, predobri. Zapanjujuća grafika, interakcija, priča. Overall super igra.
Elder Scrolls serijal. Slično kao i AC samo bez tolike interakcije. Splinter Cell serijal. Šuljane i muljanje, i opet nekakva priča. HL 2. Mislim da se tu nema što reći. Ne želim da se ovaj topic pretvori u TA IGRA SUXA/RASTURA. Jednostavno sam rekao svoje mišljenje, no shvaćam vas koji ste uzbuđeni zbog Đuke jedan, i koji jedva čekate zaigrat. Svako ima svoj ukus, a moj definitivno nije Đuka.:respekt: |
Citiraj:
1. gle ,svi ti filmeki su super ali nisu jedina stvar koja bi trebala biti mjerilo mišljenja o igri ,ne?(još pogotovo jer nisi odigrao ni dn3d a kamo li DNF) niti ne znaš šta se sve dešavalo u zadnjih 5-6 godina oko igre, kao aktivniji member 3dr foruma (barem zadnjih cca2 godine) ,mogu potvditi da ovakav fan/mod base definitivno nema niti jedna FPS igra...nakon 14godina!!:care: 2. znaš li da je "grafika" iz 2002/2003 godine?:fiju: baza je Unreal Engine 2 , modificiran 90% ,ostala je podrška za MP i sitnice od glavnog koda... sori ali za 9 godina "star" i modficiran engine ,napravili su jeben posao , sviđalo se tebi ili ne ,to je činjenica... i zapravo pokazuje da ne trebaš imati cryengine 874 da bi igra *izgledala* dobro (bar za PC :D ,konzole su malčice sfušali :) ,al ajd neka je i njima jedan loš port , Duke strikes back 3.ej ,to je đuka:beer: ,"sretni smo što je igra izašla" ,makar i ovakva, ne zaboravi -da je T2 dobio sudski spor, đuka bi ziher izgledao i bio još gori , u xy nastavaka i pokrpanih/recikliranih engina:nono: (bolje jedan loši nastavak Đuke nego lošijih 5 u 5 godina) + ljudi dan -danas žele odigrati starije buildove igre ,znači grafika je doslovno nebitna.. kvragu ,i ja bi build iz '98 ili '01... |
Da ne idemo puno van teme samo cu probat malo pojasnit tvoju gresku.
Navijacu Hajduka ili Dinama ne mozes rec da im klub igra ocajno i da je u k..... (iako je), nego im kazes da ti ne volis nogomet i da si ti vise tip od golfa i tenisa. Drugim rijecima svoje misljenje im moras njezno i obazrivo iskazat a ne ko ti prstom u oko sa izjavama tipa "prejadno izgleda" "4.5 GB, odmah sam potvrdio svoje sumnje u ovu igru" "ni na koji način se ne može nositi sa suvremenim naslovima" I za kraj "Nisam igrao original" :lol2: Mislim stvarno :nono: To kad mi stari veterani cujemo odma nam se dizu dlake na leđima :D |
Jbg nisam ja znao da je rađena na starom engineu.. Aj nek vam bude, morat ću sad potražit dn3d, pa probat i jednog i drugog.. Peace.
|
vec vidim kako ce poceti novi sveti rat na svim forumima ove tematike :roller:, too đuka or not to đuka that is the question :Machineg:.
BTW đuka je zakon i gotovo :CoolRamb:, on je jaci od čak norisa, oh yeah :pirate:. BTW2 mislim da bi trebali uvesti jedan novi smajli u cast đukici :D. |
Nema problema lega Technophreak svako ima pravo na svoje misljenje.
Ali molim te pazi kako ga iznosis kad je Đuka u pitanju :D :chears: |
Citiraj:
odavno se znalo - DNF je igra koju ili voliš ili ne:D prognozirale su se ocjene igre 0-10: recenzenti gaming stranica cca 5/10 igraču koji se prvi put susreće sa igrom cca 5-6/10 fanovima 8/10 (1 manje zbog nosanja 2 oružja i 1 manje zbog 14 god produkcije :) ) duketardima 11/10 :D (mi bi čekali još bar 10 godina da dodatno ispoliraju teksture na stranicama kartonskih kutija :) ,al im je taman ponestalo love za dalje...) |
@Technophreak
Teško da će ti dn3d sjesti, to je kao da danas ideš na Woodstock. Ja sam više zagrizo na Doom ali nakon doomovske atmosfere đuka sjedne ko budali šamar :-) Novi Đuka se nikako ne propušta |
Citiraj:
zelim majcu na đuku, idem na ebay :roller: |
Uuuuuu, vec vidim kako bizim sa posla po ure prije kraja radnog vrimena, uuuuu samo da mali ode spavat na vrime i eto tati zabave uuuuuu :D
|
@Technophreak
skini si 'Duke.Nukem.3D.Atomic.Edition.High.Resolution' , mislim da ima na torentima. To svakako moraš vidjeti, jer za ondašnje vrijeme grafika je bila odlicna. Meni je i dan danas :) A sad o novom Đuki. Instaliro sam ga danas al igro ga samo pol sata. Jbg ne stignem.. Al moram priznat da mi je falilo ovakvih igrica gdje klikčeš 'E' (use) po svem i svačem u nadi da ćeš nešt otvorit. A ova fora s pišanjem, smanjivanjem i 'smanjenim' glasićem mi je prejaka. Grafika nije vrhunska, al nije ni loša. Jedino me žifcira što mi igrica ubije komp do jaja. Dal zna tko dal podržava quad cpu? Jer meni su obje jezgre stalno na 100% :) E i onaj intro je vrhunski! |
Chuck Norris je bio Dukeov apprentice :)
|
nikad necu zaboraviti kad smo dobili prvi komp, stari donio isto djuku kuci, ja sam bio pican a brat jos i manji, brat je samo znao misem mahati i naprijed nazad :D kad mu "svinče" izleti skako starom po koljenima jel je bio pre mali da sjedi sam u stolici :D
ja mislim da o ovoj igri netreba puno govoriti suvisno je govoriti o grafici kad je humor taj koji ce to sve nadoknaditi, radje bi igro duzu igru s dobrom pricom i sprdnjom, nego danasnje ULTRA high rezolucije i vrlo kratke price koje se zavrsavaju u par sati...tako da đuka rula :p mislim da vise nece biti chuck norrisa to ime je uzeo đuka :D |
Jel se vama ruši igra na prvom bossu? :O
Nekakav D3D vertex failed.. Gotovo nikad mi se ne ruše igre pa me ovo čudi, najnoviji driveri i directx su tu. |
Citiraj:
|
Citirat cu Chuck Norris-a Đuking apprentice-a
"Duke Nukem nema problema sa vasim PC-jem, ali vas PC ima problema sa Duke Nukem-om" :chears: |
Raživcirali su me ovi idioti na videu u roku sekunde. Pričaju gluposti jer ne znaju kaj bi rekli. Ko što se prije reklo, đuka je đuka!
|
Citiraj:
ako imamo sreće ,recenziju nebu radila ona ženska! (ili je muško,bogami nemogu razlikovati :)) ,oni su isto otišli kvragu , kad mi daju jenom NFS:HotPursuitu skoro 9 od 10 onda ti je sve jasno.... nit se ne obazirem na njih,općenito takve stranice u zadnje vrijeme... ja sam sam sebi najbolji kritičar ,prvo probam pa onda pohvaljujem ili kudim:amen: evo jedna prigodna za malo hypa : definitivno najbolja prerada grabbaga iz trailera 2001 http://youtu.be/agNt1AwVjsQ stvarno me prođu trnci kad ju čujem :D |
Riješen crash problem - uključiti vSync :)
Igra je cool, grafika je dobra kad se poisključuju one gluposti tipa grain, motion blur, depth of field itd. Đuka je legenda ka i uvik. |
samo za istinske fanove
link |
izađem iz igre...uđem opet u nju i izgubim sav napredak u igri..bilo to mp ili sp
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:04. |