![]() |
Da mi nije servera za WLAN u graraži ne bi niš poslo ... na svoja dva kompa vrtim 3 paketa koja su nakon 24 sata na punih 35% ... tako ti je to kada ti ulete 3 rosette odjednom ... baš me zanima za dva tri ili 4 dana kada budu sve tri gotove koliko će to tisuća bodova biti pod uvjetom da ne nestanu :D do onda se šlepam sa WLAN serverom ...
|
Citiraj:
Jedan je od njih server. Sada stiže pojačanje. I to pristojno. U vidu jednog full proca a ne Celerona. |
Ja sam (tek sad:rolleyes: ) otkrio najbolji način za dobivanje što više bodova:prije neg se spojim na net za primanje podata, naclockam cpu na 2.45GHz, za što mi ud fino da bodove za 2.5GHz athlona, a kad skine ga lijepo spustim na default:) Tak da sad dobivam oko 30-31 bod po satu.
Jučer mi je propalo 20sati rosette i još sam morao sa svoom bijednom vezom skidati opet 5mb:fuming: |
Citiraj:
Mozda sam u krivu :confused: |
... mislim da nisi i ja sam primjetio da mi daje bodove ovisno o tome koliko sam vremena opterečivao komp sa svojim poslom dok sam vrtio UD. Mislim ako sam ga ubijao dobijem i po 50 - 60 bodova manje nego kada je služio kao sredstvo za rastjerivanje muha ....
|
Može biti, budem mu baš jednom pustio prime da se vrti dok radi neki mali paket pa vidio kolko će dati bodova.
Ali razlika u bodovima između clockanog i ne-clockanog proca mi je velika, sa cpu-om na defaultu je uvijek oko 180, na 2.4GHz je 235. |
Meni je na 2.35ghz proc skor na 168. a ako je zauzeće proca dok grid šalje podatke onda umanji skor za onoliko koliko ti je opterećen proc ( 100%-koliko je korišten=dostupno gridu=skor za proc)
|
Zbunj?
Vrtim Grid na dva racunala vec 2 dana, no buni me sto su rezultati na potezu web-prvo racunalo-drugo racunalo... cudni.
Naime, na prvom racunalu (koje je IIRC odvrtilo najvise paketa; podatci citani iz proggyja koji vrti pakete) imam 600 bodova, na drugom koje je poslalo jednu Rosettu ~1k a na webu pise da sam samo prikupio 300 bodova i da druga masina nije poslala nista, bez obzira na moje manicno stiskanje refresha. Dakle, je li zapravo podatak od ~1k bodova na drugom racunalu tocan, pa se podatci azuriraju tek kada prvo racunalo obradi paket i dodje novi; a koliko je potrebno vremena da na webu osvanu pravi rezultati? |
Grid svakih 24 sata obnavlja podatke na netu, tako da moraš čekat...
|
Evo i mene na 10000+:) Zasad imam 10931.
|
inace radimo oko 10-12k bodova dnevno, ali 1.veljace dotakli smo 14 000 :clap: . Ajde idemo 15 000 sad da promjenimo te male brojke na tablici na gridovom netu.
|
Pa i mogli bi ... ako je netko danas poslao koji veliki paket i 15.000 je ostvarivo ... ja sam danas poslao veliki imam za danas do sada oko 2000 bodova i ukoliko ode još koji veliki, a moga bi, ja bi sam mogao danas natuć oko 4 - 5000 :beer:
|
Koliko vidim, jucer smo zajednickim snaga poslali oko 16.000 bodova, sto znaci da je bilo vraceno vise veeeeelikih rezultata.
Isto tako, poprilicno se brzo blizimo ulasku medju prvih 4000. Vrijeme je da pocnemo razmisljati o ulasku medju prvih 3000.:D |
Da primjetio sam, jučer je bio taj "abnormalni" dan koji će nadam se postati uskoro normalni :D kada smo natukli 15,793 bodova :D . To nas je svrstalo na 175 mjesto po broju dobivenih bodova taj dan. Bilo bi lijepo kada bi ušli u ritam 15 - 16k dnevno ... eto meni se juče omaklo skoro pa 3500 bodova i tako neka se omakne svakom po jedan dan unutar mjeseca i nezaustavljivi smo :beer:
|
Hmm...jucer zavrsila rosetta od cca 1200 bodova,ali ova je sad puno kraca,mozda kasnije bude i "jacih". :D
|
e da bio sam Vas zaboravio i izvjestiti da smo već proizveli 4 godine procesorkog vremena :D ... još malo pa jubilarna 5 godina i još malo pa prvi milijun bodova ... bilo bi lijepo da se poklopi 1.000.000 bodova i 5 godina :D
|
evo i ja sam se prijavio...:D
nisam skuzio prije, da sam znao... upravo se obavlja prva rosetta (sad je na 90%) i traje vec 3 i pol sata, nadam se da to donosi dosta bodova:D |
ma to je maaala. kad dobiš one od 30h+ onda dobiješ puno bodova :D
|
Za 4h rada ćeš dobiti oko 120 bodova:D
Frend vrti jednu rosettu 75 sati i na 73% je...istina on igra ful puno FinalFantasy11... |
kolko bodova imate kod device information , ja imam 135 ak to opče kaj znači :rolleyes:
|
na trenutno upogonjenjim mašinama 90, 150, 2 x 160 ...
|
Ja imam 168 na 2300...
|
126 !?
To ovisi koliko je komp aktivan, naravno ako je cijeli dan upaljen bezveze dobit ćete brdo bodova pošto će raditi samo UD i u manje vremena odradit paket = više bodova... |
Evo ljudi i ja sam vam se pridružio!!!
|
Citiraj:
:frutek: |
Citiraj:
|
Da li netko ima informaciju koliko bakterija ili virusića je manje na ovom svijetu zahvaljujući vašim naporima ?
|
Osobno sudjelujem samo u potrazi za lijekom protiv raka. Sve informacije vezane uz taj dio price bi trebale biti ovdje:
http://www.grid.org/projects/cancer/index.htm Koliko sam zadnje citao, ovaj projekt je povecao postotak u pronalazenju spojeva koji imaju utjecaj na razvoj lijeka protiv raka. Dok je u standardnim labaratorisjim uvijetima tek 0,1% vjerovatnost za pronalazkak lijeka, ovim prijektom se sansa povecala na 2-4%. Doticni postotak je u porastu, a koliko brzo ce rasti ovisi o mnogo cimbenika. Ako ce moje poklonjeno procesorsko vrijeme pomoci da se dan ranije nadje lijek protiv raka, ja presretan. |
... vidi "pali" ispod 4000 :D ... koji smo mi padavičari :D ajmo korak do dna ... idemo juriš na 3000 mjesto :beer:
|
Ja sad vrtim ~14 sati rossetu i večeras ide ća, a jutros sam poslao jedan od 800 bodova tako da sam ja danas totalno odvrtio sve...
Sa ovim paketom se nadam da ću preć 50000 :beer: |
ja več dobra dva dana vrtim rozetu i to od 0-24 i tek je na 30%:rolleyes: :D
|
Danas smo ja i Sky izjednačeni na 11,988 bodova:) Budem ga sad prešišao sa jednom 25satnom rossetom.
|
e, pošto sam je novi, daj mi recite jel se moze povecati overall performance?
sad mi je na 136:grrr: procesor je na 216, memorija na 134, storage samo na 20 i network na 50 storage i network mi se nekak cini premalo...??:confused: |
Storage povećaš tak da klikneš na modify device profile i tam na netu nađeš opciju, ali ti neće previše utjecati na overall.
Meni je network na 100 kad završi s obradom nekog paketa a nisam spojen na net, ak sam spojen onda je 37. |
ok, thnx:D
|
Jučer na danas nam je bio drugi dan po broju osvojenih bodova od osnutka ali nam je zato donio najbolji plasman za jedan dan. Dakle juče smo bili 151 po broju osvojenih bodova u jednom danu ...
|
Citiraj:
|
Oho, jučer smo imali 14.993 boda ali opet najbolji dosadašnji dnevni plasman ... bili smo 145 za taj dan ...
|
Vidim konkurencija je sve jača probijamo se u sve manjim koracima :eek: , ali jurišamo prema napred to je bitno, vjerujem da ćemo uspjet doći na ~3000 mjesto.
Ali ako je vjerovati tom sumnjivom Black Dragonu ;) kako smo ~150. u jednom danu znači da nam tom 1000 ne gine :) |
vec 52 sata mi se vrti rozeta i sad je tocno na 70% , ima da mi daju malu milju bodova:rolleyes:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:34. |