![]() |
ja zvao i ostala jedna al rezervirana pa sam postao prva rezerva :D
javit ce mi lik ako se ovaj nepojavi danas :beer: da sta uopce kazete na 8800gtx naspram moje 3870 jel radim bezveze, inace imam kupca za svoju (600kn) pa me gtx-ica izadje jelte 400kn |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sada preko zime sa lagano otvorenim prozorom neprelazi 70c :D |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/t266940_8800GTX.jpg |
:D fino ju dere...
Ma ja od kad mi je zgorila 7900GTX i 7950GX2 vise nedam preko 80c :) Jel mi se stvarno neda cekati po dva tri tjedna dok mi nabave neku novu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
XTX-ice su išle stalno preko 100 stupnjeva, pa se ne sječam da je nekome riknula. |
Citiraj:
meni to cudno kad moja neide preko 60°... .... dobro jest da nije 9800GTX, al ih maže.. :D |
Citiraj:
A ova 7950 GX2 je bila uzas sto se tice hladenja, sendvic od dva PCB-a na svakome single slot hadnjak kakav se moze vidjeti danas na 8600GTS karticama, donji GPU je bio konstantno na 10-12c vise nego gornji, znam da sam prvo ljeto izdrzao i zimu (preko ljeta je otisla par puta grafa na 95c-100c, tada sam gasio komp kada sam skuzio:D) no na proljece kad su dosle malo vise temperature je samo izdahnula, zapravo je radila ali na rezi 800x600 do 1024x768 sve iznad toga sa sitnim detaljima je izgledalo kao da sam na tripu :D od boja Bas sam vidio na discussionu lik prodaje 7950gx2 bez garancije za 500 kuna :D skoro sam ju uzeo :) I obje grafe od Asus-a... |
Citiraj:
|
a da probamo skupit 3 9800 gtx-ice? mislim, kad ste se vec napalili toliko...
evo ja donosim svoju di got treba :zdero: |
budemo vidjeli temp. od ultre kad je dobijem :P
|
Citiraj:
a vidis a nisam gledo jel moj HR03 ide na gtx-icu hmm |
Citiraj:
Citiraj:
Uf, to je pila. :) Citiraj:
Nisu fora te nove. :) A btw, vjerovatno neki ne shvacaju da bi se morale kartice malo bolje osposobiti za rekorde. Flešanje za početak itd...ko zna kaj sve Razer dela s karticama. :D |
ova bi trebala bit msi,nije ta XFX
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/t267035_seth.jpg |
moguće da,i ja na mejlu imam taj link,al mi je dao i onaj di je MSI u protisu ali nije ni bitno,budem otišao vidjet kako radi pa ćemo vidjet
|
Citiraj:
Mislim, nisam vidio...vjerojatno zato sto sam cekao da mi odogovore kada stize posljika iz Spljita Iss, da sam znao mozda sam nju ispod pulta mogao sredit. :nono: |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Smrad :D |
Citiraj:
Citiraj:
Ajde, poslikati ću ti ju. :roller: |
Citiraj:
nemrem vjerovat....trebo sam danas u kutini iz vlaka izaći i ukrasti ti je :D:D:D:D:D |
Citiraj:
|
Nece...meni su tako prebacili 8800GTS 512 iz Pule...
|
OMG, još će ju i ugrabiti!
Lucky bastard :D Sretno sa zvijeri, a šta će biti sa trenutnom karticom? U bubanj? |
Citiraj:
Al još se stigne kartica izgubiti putem. :fiju: Citiraj:
|
Citiraj:
Al ovo, mi je fora...Ultrica je 2006 bila ono "pila" a za mene je i dan danas pila, cak bih rekao da bi radije nju negoli recimo neke mršave 4850 sa zalmanima i tako to...(još ako ima bolju naljepnicu:fiju:) |
ma meni se ove HD4850 nisu niti nikad svidjale...
ja bi uvijek prije uzeo 8800GTX ili Ultru |
eno imas onda ultru u vemulju za 4iljade :D
|
Citiraj:
Ja cekam da me nazovu za GTS-icu ali nista, bemti..morat cu polovnu GTX nabavit ocito:D |
Citiraj:
|
Naci i polovnu 8800Ultra je dosta tesko.
|
Kartica je konačno kod mene. Pohvala HGspotu. :)
http://www.imagesforme.com/out.php/t268712_IMAGE082.jpg Kartica je nekorištena, samo fali jedan DVI/VGA i nero. Al nema veze. :) :D Sada da još nađem neku 680i SLI za jeftinu paru.... Citiraj:
Ima jedna, već 10ak dana se prodaje za 1000kn. Sa garancijom. Mislim da ju je Seth zakapario. :) |
Citiraj:
ja sutra idem po ultru od onog lika sa lošinja,neki doktor mislim :goood: |
Citiraj:
Držim fige da sve bu ok, i zadržavam pravo prvootkupa kartice kada ti dosadi. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
izgled da sam se zaj... kad sam pitao dali se isplati kupovat 8800GTX iz HG spota
shit |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:34. |