![]() |
Hehe, ako je bios sličan onome kao na Evga 680i SLI, onda OC je vrlo jednostavan. Samo, mali multy bude radio probleme... :D
Bez 3.5GHz je bezveze vrtiti mark. 450Mhz FSBa bi trebala ploča gurati više manje stabilno, to je 3150Mhz...premalo IMHO za SLI, ali i za 260GTX...da ne bi mislio da sam te zahebo. Premalo u smislu čmarka, za igre je čist vredu. |
igro sam Cryis Warhead na 1440x900 sa 4aa i sve na gamer igra radi super, a bas bih volio nauciti taj overclocking CPU-a kad kod mene u kvartu to niko nezna, nema mi ko malo pokazati, kuzim ja to pola pola ali opet nije to to
|
Pa koristi samo najosnovnije:D
|
Citiraj:
e da imam jos jedno pitanje kad odem na enable SLI da stavim odmah i enable Physix ili da bude disable?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Edit by mod Koji dio naslova ove teme tebi nije jasan? Ovo je tema vezana za Leadtek 8800GTS 512, dakle nije mjesto za pitat o mišljenima vezanim za GTX260 i HD4870 Imaš takvih tema već na forumu, čak jedna ima i naziv GTX260 |
imam problem.
Dakle prije dva dana sam kupio Leadtek 8800 GTS 512 mb u HGspotu. Ja to sve lijepo spojio, insalirao nove drivere. Ali kod nekih igara, jednostavno počnu skakati čudne boje i nakon toga ništa ne vidim, kao neki ogromni kvadrati. Pomoć |
bas samo u nekim igrama ili svim igrama?
|
jel ta Leadtek 8800GTS TDH verzija sa 96 stream procesora ili se varam???
|
varas se, to je novi cip
|
gledo po HG Spotovoj slici pa je usporedio na Leadtekovoj stranici te stoji 96 stream(TDH)
dal je to sigurno noviji chip ?? |
sta mislite o foxconn 8800gts 640 ? dal se vise ona isplati ili 3870 ?
i btw dal ce imat hgspot jos ovakvih popusta ?? ajde nek me netko PM-a ako oce ... |
Citiraj:
|
ako ti je sad sve oke sa povecanom brzinom venta onda znaci da ti se grafa prije pregrijavala...
sta da radis? imas 2 solucije: 1) drzi na povecanom broju okretaja i pati (eventualno napravi bolji propuh u kucistu pa budes mozda mogao imati i sa okretajima na defaultu) 2) kupi neki aftermarket cooler za grafu, Accelero S1 ili ovaj novi TwinTurbo |
Citiraj:
|
Citiraj:
da sigurno je novi čip. G92. imam ju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
super:care::respekt:, kako ti se čini, meni je i ova jedna dovoljna. Za sada vrti sve |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Od danas u ponudi HGspota su se našle još dvije 8800 GTS po 999kn.
Gainwardica i BFG (10 godina garancije). Samo što navodno još imaju samo 2 komada BFG-a. http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=033751 http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=032301 |
Mrak. Kamo srece da ima pristojna 775 ploca za nekih 800kn a da podrzava SLI. Uparit ove dvije, uf. :D
Multi-gpu tehnologija nikad nece biti bez mana, ali je danas dovoljno doradjena da se osjeti adekvatan boost. |
kako je to pojeftinilo, trebao sam čekati i uzeti od BFG-a.
|
Citiraj:
ne kuzim logiku, osim duze garancije, sto je stvarno nebitno jer nakon 2g ionako kartica ne vrijedi vise nista, ne dobivas nista vise ili manje, identicna kartica.. @panisher.. ak si tak prezadovoljan, zasto ih onda prodajes?! :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja bi recimo za neku BFG 8800GTS 640MB izdvojio bez problema 700kn bas zbog garancije, al necemo u detalje... ;) |
Citiraj:
@Antrax: Što dobiješ u zamjenu ako ti rikne EOL kartica? :beer: O moralu nećemo :kafa: |
Evo napokon i ja ugradio svoju grafu neki dan :)
I instaliram zadnje drivere i napravim onako kako sam procito u ovoj temi. Dode do pola, piše da nisu instalirani i da treba restirat komp, resetiram komp i sve kao super radi. Ali nakon par minuta korištenja počeli mi stalno neki problemi, monitor se zacrni na 2-3 sec i izbaci mi poruku http://pce.hostili.com/images/driveribpm.jpg i tako stalno svakih 10-ak minuta. Dali netko zna u cem bi mogao biti problem OS je Windows Vista x64 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da ja sam krivo napiso, tako je dođe do pola i nakon par minuta izbaci poruku da retetiram komp sada ili kasnije i restiram ga odma. Stvarno neznam u cemu bi mogao biti problem |
Citiraj:
|
Vjerojatno je problem u driverima, koje drivere si stavio? Je li clockana grafa? Ako je, onda se zna događati takva poruka. I ne pljujte odmah po Visti, nije MS razvijao driver za nVidiu. Onaj generički koji su razvili radi.
|
nwm, skonto sam
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:29. |