![]() |
Avion komp..al CRT,onako beeeli fini:D:D:D..bode u oči..trk po Lenova..
|
Jest, bode u oči, ali ne mjeri se cura iz vana, nego izunutra... :)
|
Mene bode u oci ona prelosa podloga za misa. ccc
|
prcaš ili ? :)
Meni je bila odliča, malo je istrošena već, no G7 na njoj radi do yaya :) edit: Loool, zračni metar = 15kn :D - legendo! |
Citiraj:
|
@Sa stilom evo prvo isprike na offtopicu ali morma da te pitam koju pumpu imas u kandalfu? tj jesi li ju mjenjao? po pitanju kucista dosta impresivno... e da rastavi radijator ili nabavi neki kompresor pa ga pocisti :) i moj je tako prljav ali bog je izumio inine pumpe sa kompresorom pa ga tamo bacim na ciscenje jer mi se neda rastavljat na ljeto cu ga definitivno morat rastavit... :) btw kako bi na taj stol lijepo sletio neki dell od 24+ '' :D btw probaj od nekog posudit LCD sa PVA IPS matricom sa vecom diagonalom :) nemoj biti tvrdoglav :)
sve u svemu impresivno |
Hvala. Mijenjao sam pumpu (baš prije 2 tjedna), jer mi je original bila preglasna, te sam htio naručit Laing DDC-1T, no dobio sam 1P (to je kao jača, al se na žalost i dost čuje). Evo, na ovoj mojoj slici vidi se lijepo etiketa na pumpi :D na istoj se vidi i PCIx utor malo zelen, bilo je poplave nekad :D, ako netko zna kako da to očistim kako bi ploču mogao bacit na reklamaciju...?
http://img.w3dizajn.net/viewer.php?file=HPIM0845hux.jpg Pošto nisam uzeo rezervoar, rastavio sam original pumpu, srtgao rotor, i zašerafio ju natrag, tako da bude samo protočna, te da mi rezervoar bude od koristi :) Što se tiče DELLa, odnosno 24', ako netko ima volje doć na kafu, i stavit ga na stol, rade volje ću ga ugostiti kao kralja :D Da se nadovežem na case, bio sam ga rastavio prije cca 2mj, al imam problem (tu na Maximiru), zgrada mi je pored ceste, tako da za 2 dana već je puno prašine. Zato sam i uzeo Kandalfa (osim zbog dimenzija i vode), koji lijepo 95% posto zraka pročisti i prašina ostane ili na vratima kućišta ili na spužvama iza vrata :D Hvala :) |
@ Sa_Stilom, znam da je malo glupo pitanje, ali frend sad kupuje isto neku zvjer od kompa i zeli ASUS EN9800GX2, e sad, on cak razmislja uskoro upiknuti jos jednu u SLI iako ga ja odgovaram zbog ne bas toliko dobrih Nvidinih chipseta (jbg, njemu lova zbilja nije bed tak da bez komentara :fiju: ), e sad da li je za jednu dovoljan HX 620 W, vidim da ti tu grafulju furas na HX520, pa bih samo molio potvrdu da nema nikakvih bedova oko stabilnosti pri max loadu, a ukoliko ipak odluci za SLI jel bi bio dovoljan Tagan od 900 W http://www.tagan.com/index.php?c_id=...1&p_cata_id=64
Znam da je mozda glupo ali verujem da si ti vec sve zivo proucio vezano za 9800GX2 tak da te molim za tvoje misljenje o tome ili moze netko drugi tko je upoznat sa gradivom :goood: ... svaki konstruktivan komentar je dobrodosao. Hvala :chears: Malo je hitno, jer on sutra ili preksutra to misli kupiti pa bih vas molio za brzi odgovor |
daj bježi od tagana i nek uzme PC Power&Cooling 750W
za jednu je dosta HX520W ili Seasonic S12 500W i sve dela bez bada btw Gigabyte 9800GX2 je lagano 700kn jeftinija od Asusice a ista je grafa |
ja sam uzeo MSi 9800gx2 -> 3500kn u ADM
|
Ja sam išao na eVGA jer vani dodji 3500kn, a ima 10g garancije :)
|
Puno hvala na odgovorima, slazem se sa vama za druge cijene GX2, ali to je volja kupca, a vjerujte mi da njemu lova zbilja ne igra neku ulogu, tak da tu nema racionalizacije troskova.... pokusao sam ja to s njim, ali ne ide..
|
Citiraj:
|
a koliko tek košta 8800GTS 512 :D
|
Teški offtopic, al nemrem da ne pokažem...
Evo kako google translator radi: http://www.google.com/translate?u=ht...F8&sl=hr&tl=en :lol2::roller: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
a cuj dobar je sa eng na hrv bar skuzis tekst koliko je moguce... jbg... :) a da ne govorim da odlicno dode kad trebas stranicu prevest sa swedskog na hrv ili takve neke bjesne jezike
|
|
fala na slikama ;)
za mene su vise nego drobre nedo daj reci koliko buke proizvode svi vetovi u na i oko kucista :) |
Ja koji patim na tišinu, svi ventovi na MAX se čuju.
Kad su ventovi bili novi, nisu se uopće čuli, sad se ipak čuju. No na 50% već se ne čuju, zato sam i ugradio 6 potenciometra za kontrolu ventilatora. Najglasnija komponenta u cijeloj konfi mi je pumpa :( |
Da Vas pitam, šta bi ovo trebalo značiti?
Dali je to do grafe, drivera, ili igre? http://img.w3dizajn.net/images/Image1jgea.png To mi se javi svaki put kad upalim komp, i prvi put pokušam pokrenut igru. Kliknem OK, startam ponovo i dalje sve 5. |
poslje cega ti se to pocelo javljat??? ovo kao sto vidis na slici ti je najvjerojatnije do igre. izbrisi igru pa vidi oceli se opet javljat.
|
Neznam.. ja imam problem cudan :) napokon sam uspio spojiti 9800gx2, tako sto sam malo lemio i spajao pinove :) sve radi super.
Naime igram fear, na rezoluciji 1400x900 (ili slicno) nakon nekog vremena mi minimizira igru, pa trza 2-3 sekunde i vrati je ponovo fullscreen.. onda sve ide glatko, zna mozda netko di je problem? Stavio sam najnovije drivere, ja ipak mislim da je za to kriva vista? (x64) |
ja si planiram kupit 9800gx2
koju da uzmem msi, gigabyte, xfx...? il neku treću koja bi bila najbolja? |
najjeftinija
|
najeftiniju i sa najvise garancije...
|
čini mi se da je u admu najjeftinije
|
Imam problem s 2 izlaza na grafi.
Bilo da spojim CRT preko VGA ili preko BNC kabla, nikako da dobijem sliku u isto vrijeme i na monitoru i na projektoru. Ili mi radi monitor ili projektor... Jednostavno ne vidi oba u isto vrijeme. Najnoviji driveri. Ikakva ideja? edit: Projektor Hitachi CP-X400 edit2: Hm... Biće da ne može pustit istu sliku na 2 DVIa odjednom? Da za to služi HDMI?! |
Citiraj:
bit ce da grafa neradi kako treba.... svi imaju samo problema sa njom dobro je da sam ja odustao od te karte... da vidim kako ce se stvari razvijat... |
Citiraj:
|
Ma majstor si do yaya. Nije mi to ni palo na pamet da sam vidio opciju ili multi GPU ili multi display.
Hvala |
|
isuse koji je ovaj lik smijeh :D :D :roller:
|
leek je geek :D
@Matth€w - zar phenom smrdi? |
Ne smrdi, ali sigurno bi bolje performanse zvuko neki top of the line Intel.
EDIT: molim bez flejmanja i etc. rasprava Intel vs. AMD. NHF |
Citiraj:
|
ma nisam ja troll.
CPU se tu ne koristi u svrhe racunanja nego samo posluzuje gpu podacima za izracun. ipak mislim da je phenom tu bolji izbor zbog svog memorijskog kontrolera (veca propustnost, manje latencije ...) |
taj leek izgleda kao cezar iz noćne more :D
|
Kamo ide ovaj svijet... :D
|
ja osobno nemam nikakvih problema s njom sve noramalno i dao sam 4 soma
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:29. |