![]() |
dobijesh racuna od 800kn (kupish STB)
EDIT: mislim da je 800 kn :D (manje nije) |
Citiraj:
|
Citiraj:
-t-com mi je vec dao da prenesem broj u optimu i 18.11 se i sluzbeno prebacujem na optimu(zvali me iz optime i tako rekli) a max tv je uzet na probu tako da nisam vezan ugovorom! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
2) Može neki drugi ruter uzeti koji nije tcomovo ali mora imati opciju za maxtv (IPTV),ali većina ima tako da mislim da ti to nije problem,u svakom slučaju pitaj kad kupuješ! |
Citiraj:
Hvala na odgovoru :) |
Mozda je offtopic ali nema veze :)
Produzio sam ugovor , uzeo navigaciju , stigla nakon 3 dana... Sve u svemu fora stvar , u paketu se dobije USB kabel , auto punjac , drzac za auto i CD sa uputstvima i MIOMaps programom :) Paket je stigao prije sat vremena pa nisam imao priliku koristiti u praksi ... Pozz |
Citiraj:
|
Evo da i ja podijelim svoje iskustvo produljenja ugovora s T-com.
Sve je počelo jednog lijepog dana sredinom 9. mjeseca, kad sam odlučio produžiti ugovor. Za "poklon" sam odlučio uzeti prijenosni USB hard disk 320GB. I tak ja čekam... frend koji je par dana nakon mene naručio Yamaha reciver dobiva svoj paket, a ja još ništa, dobro, mislim si budem se još strpil. ... nakon nekog vremena meni dopizdi i idem ja zvat SZK, i doznam da sam kao naručio "video nadzor putem max-adsl", ja u čudu. Kaže žena, valjda je došlo do pogreške, al ja sad nemogu ništa po tom pitanju, pa kad vam to stigne na adresu vi to vratite pa čemo to stornirati i moći ćete onda opet naručit. Ok, mislim si valjda bu to to. Wrong! ... opet zovem SZK nakon neka 3 tjedna, sad u kompu nemaju nista o tom fantomskom nadzoru, vec samo zahtjev za USB diskom. Nakon 10min čekanja, mi veli da disk ni nemrem dobit jer ga više nema!! I niš, kaj ću, naručim reciver, jer njega imaju i ostavim podatke ko i zadnja 3 puta. Prošlo već nekih 3 tjedna (ak ne i više) još ništa. |
Citiraj:
1. odnijet taj pismeni odgovor u t-centar i ostavit tamo opremu ili 2. overseas ili inter europa ce doc do tebe doma i pokupit opremu stvar je u tome sto po pravilima tebi nije smio biti odobren prijelaz na optimu dok ne vratis max tv. na njega si potpisao ugovor na 2 godine te taj ugovor pocinje od trenutka kada si preuzeo opremu za max tv, s tim da je mogucnost povratka opreme u prvih 90 dana isto tako dio ugovora, te taj povratak placas 120kn. :beer: |
- max-tv je uzet na probu tako nisam potpisivo nikakav ugovor!
|
Citiraj:
ili se nisi razumio sa osobom koja ti je to prodala, ili si krivo shvatio, ili ti je krivo rečeno. :D |
-pa da uzeo sam ga na probu prije nekih 3 tjedna malo manje i znao sam da ak cu ga vracati da moram platiti 120kn al je sad stvar u tome da posto sam presao na optimu oni mene vise nemaju u svom kompu i onda neznaju sta napraviti s max-tv uredajem!
|
to je ono sto sam rekao, osoba koja je odobrila prijenos broja nije to smjela dok god ne vratis tv! sad je nastala komplikacija! sam napravi onak kak sam ti reko i rijesit ce se!
|
e, istekao mi je ovaj mjesec MaxTV ugovor. jel mogu kako produljiti, ali da mi daju kameru i novi STB(onaj crni, cini mi se da bolje radi od sive atlante)?
|
@hooch ... ako produzis, STB ti nece mijenjati
|
Citiraj:
koliko bi postupak mogao trajati dok opet ne dobim? |
Od 1.12. bi trebala biti (ista)kamera i za postojece korisnike. Al to nije 100%... Mozda i nebude.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nego, ima sad jos ona akcija da rpva tri mjeseca imas sve programe iz programskog paketa? |
Citiraj:
Nažalost rastat ću se od nje pošto sam u vozačkoj karijeri najdalje potega do Livna pa mi i nije toliko potribna. Samo se bojim kako neću uvatit neku dobru paru pošto ih već ima na tržnici ko gljiva poslije kiše :lol2: Mislim da bi se više za nju moglo dobit za nekoliko miseci kad se malo stiša podivljala ponuda :goood: |
Evo nema više navigacije za postojeće korisnike!!
http://www.t-com.hr/privatni/interne...pogodnosti.asp |
Ima mozda netko informaciju da li su dobili nove rutere? Cekam wifi ruter jos od 31.10...
|
Strpi se do sljedećeg mjeseca, bude najvjerojatnije bili novi spidtaČi i još neke pizdarijice uz njih....
|
Pa kaj ne djele već TG782i:stoopid:
|
Citiraj:
Dijele, evo na ovom¸sam ja radio pred malo http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_262edeeb.jpg Velik je ko slapa za razliku od D-Linka kojeg sam dobio od Optime :) |
Jep, to je to.Gledal sam na brzinu pa mi se omaklo...Doduse to i je made baj Marko Perkovic Tomson..:(
Budu isle i neke kamerce...:fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Znaci vjerojatno cu to dobiti. Bas je ruzan prije bi rekao da je to rostilj nego router ali ajde, ako ce raditi dobro ja sretan.
|
Šta se sada nudi za potpisivanje nove ugovorne obaveze pošto vidim da nema više navigacije:fuming:, a baš bi mi dobro došla ali po običaju kasnim:hitthewal:.
Ima li kakvih naznaka za neke dobre stvarčice glede ponude za produženje da malo pričekam:D |
Jao, jao.. mene zanima dal mi se pocetak ugovorne obveze racuna od prvog spajanja ili potpisivanja ugovora? (DSL)
Konkretno ugovor potpisan 18.12.2007 Router došao 10.04.2008 :D :lol2: |
-mislim cak da od prvog spajanja!
|
od onda od kad si dobio prvi racun za brzinu
|
di se moze vidjeti do kad mi traje ugovor?
|
Citiraj:
|
kako ti nepise u ugovoru datum
|
Zanima me da li se internet moze imati (naravno te kom) bez telefonske linije? planiramo iskljuciti telefon jer nam ne treba pa...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
NE, ne mozes ni to, mozes MAXTV bez interneta, ali ne bez telefona ... do'h uglavnom, ak ti telefon ne treba, prebaci se na Halo Mini tarifu, to ti je onih 30ak kn mjesecno ... najmanje pretplata .... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:04. |