![]() |
Citiraj:
BTW nemožeš reć da ti nije gušt lagano Zondom/Lambom/AMGom vozit po gradu, i prelazit tunere :D Citiraj:
|
Gledo sam malo trailere i ne izgleda to lose..Ali,nije ni pro street izgledao lose pa je bio..Sacekajmo jos par dana pa cemo viditi..
|
i onda vele da nema piratizacije na konzolama:D
|
da da bitno da sve igre prvo dolaze na x360 :nono:
|
Citiraj:
|
pa da.....konzole nisu fora.kad ti rikne gamepad a imaš još jednu utrku da dođeš nadomak zadnjim utrkama i onda sav u očaju gužvaš prste na strjelicama jeftine ms industrial tipkovnice i proklinješ 2 bad pixela na monitoru.......-to je čar kompa
|
Oprosti, ali, koliko ti imas godina? :kafa:
|
dovoljno xD
|
Ipak je NFS 12+ :D
|
kad to izlazi
|
Citiraj:
|
jooooj, bice ne ispavanih noci kad mi dodje undercover u ruke
:D |
kod mene samo jedna, instaliram, prođem u jednom danu i gotovo:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da će Undercover biti još gori (jel to uopće moguće?) od prošita, iako se naravno nadam (ah ta kurva) prekidu crnog niza jednim igrivim nastavkom.
|
LOL Pa di ces losije od Pro Streeta?
Nadajmo se da su igrali GRID i naucili nesto. Idem malo u off topic..... Stariji konji kao ja se vjerojatno sjecaju NFS Motor City, igra koja je bila ispred svog vremena i zato propala :( ima li danas nesto slicno? Tj isto kao to |
pojavil se ISO image od 4.17GB, sad se čeka scene release
|
Citiraj:
|
ja ga jucer probao na x360 kod frenda, kojih 45min.... prvi utisak, pa recimo auti stavljeni iz prosita, grad dosta velik ali i dosta jednolican, ustvari nista novo samo ulickani MW... neznam nisam ga puno igrao, mozda kasnije postane zabavnije ali u prvu ruku ocjena 6.5/10....
|
Citiraj:
posto cim se ulogiras na multiplayer dobit ces ban (mozes igrati piratske igre jedino na modanom xboxu360, a microsoft redovito skenira sve xbox360 koji se spoje online) tako da je piratluk na trenutnim konzolama dosta ogranicen (nikad nisam vidio da je ikoja xbox360 igra imala vise od 1000 downloada) na ps3 ni ne postoji... |
Citiraj:
ta prokleta zuta boja je i razlog zasto nakon nekoliko dana nisam mogao vise trpiti most wanted.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja cu nadam se sutra probat na PS2 pa javim. Bas me zanima kolko je grafika gora neg na pc-u.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
izgleda da microsoft (po obicaju) ignora europu pa nije toliko rigorozan |
Citiraj:
|
kakav je zvuk, ponašanje auta, gameplay, jel ide kakva priča?daj opiši malo...
|
JEL TO IZASLO ZA PC?
|
evo opsezan review koji sam nasao
http://www.gameplayer.com.au/gp_docu...er-Review.aspx official xbox magazin je igri dao 75/100 ocjenu svi govore kako je most wanted klon :\ (sto je bilo i za ocekivati pogledom na prve screenshotove) |
Citiraj:
|
ma sutra ćemo ga već svi igrat:D
|
Stavljeno u nabavku, stiže u neko doba sutra :D
A nije ni bitno kad ionak radim od 7-19 sutra tak da se može i još 24 sata nabavljat :) I daj Bože da je ko Most Wanted :care: |
Jako slično Most wantedu, kao sto se dalo zakljuciti iz silnih gameplay filmova po netu...ali i prvi NFS nakon Most Wanteda kojeg cu proci vise puta...
Grafika je na razini,na high postavkama ispunjava ono sto se i ocekivalo... uskoro ce vjerojatno izaci i neki pomocni programi za uklanjanje nekih efekata za igrace koji su picajzle, pa kamera fix i sl... Uglavnom, isplati se zaigrati, pogotovo nakon onih promašaja sa Carbonom i Pro Streetom. |
nesviđa mi se...jako malo toga novog,bit će uninstal vrlo brzo
|
Eh... ne znam...
Igrao 10 minuta... Ponasanje auta na cesti - nikakvo. doba dana - dan :S Tierovi prisutni ali mi se nekak cini da tierovi nece imati veze sa konacnim performansama, jer i u prvim trkama oderete audija rs4 ili eva X... A ne znam, sad idem ucit, pa javim dojmove uvecer |
Citiraj:
Uglavnom, po clipovima vidim da nije smeće kao pro street tako da ću ga sigurno nabavit...... |
Pozz upravo probao nfs 5 min....nisam zadovoljan igra pomalo trza i upravljivost auta kao i uvijek losa...grafika cisto ok nista extra...javim se sa dojmovima kasnije dok stignem kuci:chears:
Kako se vama cini? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:11. |