![]() |
Citiraj:
2034 zgleda da nije jos izasla na eng, al na srpskom je. :chears: |
Citiraj:
http://www.fraktura.hr/knjige.aspx?knjiga=593 imaš i preko VBZ-a, ali njima se svako malo stranica skenja. |
Citiraj:
Igru pak imam na steamu al ju nisam ni zaigrao. :) |
Citiraj:
|
Najs, hvala ekipa.
|
Ja uzeo knjigu na Interliberu prošle godine. Nije neka vrhunska književnost, ali zanimljivo u svakom slučaju i jako atmosferično. Još se nisam stigao ozbiljnije uhvatit igre
|
Jel hoće netko umjesto mene proći dio sa knjižnicom?:D
|
Nemoj pucati po Librarianima. Hodaj bočno uz njih i gledaj u njih cijelo vrijeme. Malo će te lupkati ali ništa strašno. Ne pucaj i laganini strpljivo i bez panike ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
to je ona politika - leave no witnesses ? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Heavy reader - ako ubiješ 1 librariana. I to je to. Nećeš niš drugo dobiti, osim onih standardnih vezano za određeno oruđje ili kill-count ;)
|
Ma ima san 1200 metaka, pa je i to trebalo potrošiti.:D
|
Citiraj:
I kasnije obavezno uzmi Heavy Automatic Shotgun... jako dobro dođe ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odlična igra, da sam znao da je ovako napeta i atmosferična kupio bi ju još 2010 kad je izašla :)
mislim da ću nabacit preorder na nastavak |
Citiraj:
|
Daleko od toga da je Metro 2033 bio dobar. Igra je ok. Natjerao sam se da je odigram jer sam prvo proćitao knjigu. Samo zbog toga sam nastavio igrati nakon par sati igre. Drugi ću isto odigrati radi priče ma kakav bio.
|
Pa nije bio bas super ali nije bio ni los. Sasvim ok igra, atmosfericna i sa odredenim sarmom cega nema u 90% ovogodisnjih igri koje su izasle. Za malo vise zabave treba stavit na najteze.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
zato te ni nema na xf
Citiraj:
|
Citiraj:
@papčić sad ćeš reć da ti falim na xf.. elda |
|
Ja prešao igru,i odmah krenuo ponovo:D
Došao do armorya- uzeo stealth armor,VSV,Tihar još prije, i hrpu metaka i sada sam rasturio Nazije i Crvene:D |
Citiraj:
|
|
|
Ma ne ide,stavio sam na Easy tezinu i na Low postavke jer mi bilo laggalo na high kad gamad eksplodira,ali sada jos gore lagga.
Ne mogu proci i ne mogu,morati cu neki cheat skinuti,strasno kako je retardiran level. Nije toliko to sto ih ima mali milijun nego to sto kompanjon lijepo seta kao da je u parku,a ne da se bori za zivot :hitthewal: |
Ne kužim kako lagga?
Na kojoj od 3 konfiguracije igraš? |
Citiraj:
Kakogod,presao sam i evo me kod tornja,polako mislim prilazim kraju igre. Thx na savjetima |
nsiam siguran da bi ti trebalo laggat čak i na tom laptopu. brat ima sličnu konfiguraciju jedino mu je grafička malo močnija pa ima pristojan framerate na med postavkama. možda bi trebao nove drivere skinut.
|
Blava, pucaj u one pore iz kojih kugle izlaze. Nadam se da imaš Heavy Automatic Shotgun, 2 metka i doviđenja. Ako ne uništiš pore, nema teroije da prođeš nivo.
|
Ma igra ide fino i na High postavkama,samo isti lagg mi se dogadja i na low i na high postavkama,kad eksplodiraju,citam po forumimam da se i ekipi dogadja na jacim konfiguracijama tak' da...
presao sam nekako,ali municije mi skoro nista nije ostalo,srecom nije bilo potrebno dalje u tom chapteru nego,kako dobiti drugi ending ? |
Moral points. Moraš imati određeni broj skupljenih i jako malo izgubljenih. Onda dobiješ alternativni kraj. Nema veze sa pucanjem u Dark One-a na kraju. Tijekom cijele igre. Tipa, dadeš metak prosjaku, daš metak klincu da te odvede do Burbona...
|
Pa kolko sam skužio u nastavku Last Light Dark one-a više nema, izbrisani su s lica zemlje?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:06. |