![]() |
Moja sućut
|
R.I.P.
|
Moja sućut. :(
|
Moja sućut.
|
Moja iskrena sućut obitelji. Nisam ga previse poznavao ali sam pratio što je radio, čitao postove. Bio je velik čovjek, spreman pomoći, zahebancija itd i nikad ga neću zaboravit pa i ne vjerujem da će itko tko je bio dobar sa njim na forumu. Slučajno vidio temu jer neidem često na svaštaru, i vidim naslov samo sam se ukočio.:( Nedavno mi je umro prijetelj, u 35-oj godini pa me jos to sokiralo da nisam mogao spavat tjedan dana, sad jos jedan dobar čovjek umre. Pa kud ovo ide, dobri umiru a losi ostaju.:( Jos jednom iskrena sućut obitelji Milić. Dosao bi na sprovod ali nemam kako, niti auta niti novaca...:(
|
Moja sućut.
|
Iskrena sućut tebi i obitelji.
|
Moja najiskrenija sucut obitelji.
|
Bio je dobar čovjek (barem prema onome što sam čitao), upoznao sam ga i na žderonjama, zbilja mi je žao, iskrena sućut obitelji.
|
Moja najiskrenija sucut!
Iako ga nisam poznavao izvan foruma strasno mi je zao kada vidim da mladoj osobi zivot tako brzo i neocekivano stane... ne znam sto reci! Jos jednom iskrena sucut cijeloj obitelji Milic, prijateljima i svim poznanicima... Zivot stane ali osoba i dalje zivi u nasim srcima i sjecanjima! |
Moja sućut.
:( |
Moja sućut
|
Moja sućut :(
|
Moja najiskrenija sućut cijeloj obitelji :(
Mali mitz drzi se. |
Moja iskrena sućut. Počivao u miru.
|
R.I.P.
|
Zaista žalosno.
R.I.P. |
Iskrena sućut cijeloj obitelji
|
Moja najiskrenija sućut obitelji i prijateljima.
Mitzek, počivao u miru. |
Iskrena sućut. Počivao u miru.
|
Iskrena sućut obitelji,zaista tragičan događaj :(.
Junior drži se! |
Tko želi ići sutra na sahranu i treba prijevoz od Zaprešića (Terminal) do Brdovca imam mjesta za 3 osobe.
Krenuli bi 14:00 - 14:15 sati. Možete me danas cijeli dan kontaktirati na MSN (amdejac@hotmail.com) ili Mob.: 091/9238-957. Nemojte pitanja oko prijevoza postavljati ovdje. |
Moja najiskrenija sucut obitelji.
|
moja sućut,još se sjećam mitzeka iz cod2 na c2y :(
|
Izrazavam sucut obitelji Milić i prijateljima Željka, vjerujem da je bio dobar covjek, pocivaj u miru stari...
|
Moja sućut.
|
moje saučešće. :(
|
Moja sućut.
|
Moja sućut.
|
R.i.p :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:07. |