![]() |
znam kako hijack(ukrasti)apc->tenk,ali ne znam kako heli
to trebam nadograditi skill ili kako drukcije?!cekati ga na krovu i onda?! thx :) |
Moraš imati onaj napad kad pretvori desnu ruku u ono dugačko čudo, kao bič debeli, nanišaniš helikopter (TAB) skok i onda E (tj, tipku koja ti je za ulazak), on pruži taj "bič" prema helikopteru i dođe mu do kokpita, onda samo lupaš neku tipku koja ti treperi već i uđeš u helić
|
thx,s tome rukom sam inace unistavao helice,ali ih ipak ima pun qurac
odo sada probati btw.kako se problem sa zvukom rijesava?! |
Nemora nužno biti whip, može i glideati prema helikopteru i kad je prilično blizu onda pritisnuti lijevi klik miša da napravi udarac prema helikopteru i tik prije udarca pritisnuti E tipku. Može i nakon udarca, ali onda si ošteti helikopter :D
Nakon što se popne na helikopter onda po potrebi pritišće Space da doskače do kokpita te nakon topka lupa desni klik kako bi otvorio kokpit i ušao unutra. Tako sam ja prošao cijelu igru i hijackao X helića. Tek nakon što sam prošao igru sam skužio da se ista stvar može puno jednostavnije sa whipom napravit :roller::roller: |
Citiraj:
:D :D Ja sam jednom promjenio 10ak helića u jednoj air šori :D Ukradem jedan, dođe strike team, jednog/dvojicu srusim, treči sruši mene, i dok je ono eject da se helic rusi ja izađem skok i whip na drugog, i tako stalno strike teamovi dolaze a ja samo skačem od jednog do drugog. 10 helića promjenio a da nisam nogama zemlju taknuo :D 2 Blava, riješenje audio problema ima par strana prije, prolistaj |
http://rapidshare.com/files/26498646..._By_KelSat.exe
evo reupload ,sorry na "brzoj" reakciji ,malo sam zatrpan u poslu ovih dana :D |
Meni ovaj fix za zvuk ništa nije riješio.
Imam audigy 2 ZS. |
nope ni meni,cujem sve zvukove na radiju(police and army)
ali razgovori su iznimno tihi(ne cujem uopce) btw.gdje se moze ponovno naci onaj tenk s kojim razbijas hive(zarazene zgrade)jer je ludnica s njime rasturati grad:D |
Citiraj:
Jeste li ovo probali za audio riješenje? |
Citiraj:
|
ja sam snizio sa 192hz na 48hz u driverima i to je rijesilo zvuk problem
|
trebao bi pomoc,jer ne mogu vise
naime,na misiji kad trebam unistiti bloodtox production facilitiy(tvornicu koja proizvodi bloodtox) mi se pri kraju misiju pojavi bug i ne sejva na kraju te mi se to desilo najmanje 5-6 puta pa ako bi netko bio voljan udijeliti svoj save,bio bih zahvala;) |
jel ima netko da je prošao taj dio meni je isti bug
|
imam ja nabavio sam evo ti
http://rapidshare.com/files/26665116...n.html:chears: |
Pozz imam problem u onoj misiji kada sa tenkom odbezeš doktora u mrtvačnicu da pregleda leševe kako bi ti skinio onu glupost sa leđa,e tu mi kod cut scene samo zacrni ekran i zmarzne.Kužim da nije do konfe.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:26. |