PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Race Driver: GRID (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=89622)

xPsycho 31.05.2008. 21:34

ja imam staru skodu favorit i ja sam frajer :D a ne vi pickice ili ti ga tatine maze koje imate para pa mozete kupovat sve sta zelite :D

i sad jel bilo dosta tog offtopica ????

jurbAs 01.06.2008. 01:24

Da dodam nekaj kaj sam skonto po pitanju stete.. na vecinu auta se steta drugacije manifestira. Npr. imam dodge viper i auto je mrak, ali na njemu se uzasno lako sjebu kotaci tj puknu ili otpadnu. Dok za drugi primjer uzmem ford mustanga (starijeg) i on ko da je raden od titana tesko se unistava. Tako da pazite kakve aute kupujete e da ne preporucujem dodge vipera nista posebno a dao za njega 180k € a stigne me neki auto sa boljim handlingom. Ovo mi se stvarno svida u igri sto dalje igram igra mi jos bolja i bolja kako otkrivam kako sve mozes unistiti auto :D

hammer_of_thor 01.06.2008. 11:46

Evo stigla jutro igra jutros :goood:
Prebrutalno, ne mogu reći da sam previše oduševljen vožnjom jer sam igrao sve skupa 20 min.

Prebolesno je sto možeš napraviti autu :fiju:, zaletim se sa 250 u zid i tamo i - ostajem, plus jos od siline udarca skratim auto za koji centimetar :D
Fora je sto skoro svaki dio auta možeš rasturit

Malo teška, moram se navići da to nije NFS i da ne mogu sa 250 u zavoju kočit :D
Sa Mustangom ako se okrenem u zavoju i stanem, pa hoću ponovo krenuti kad nagazim na gas i da slučajno držim skretanje jos se dodatno okrenem 3 puta oko svoje osi :roller:, 600 konja na zadnji pogon :care:

Bolest

1v@n 01.06.2008. 11:57

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1043967)
Prebolesno je sto možeš napraviti autu :fiju:, zaletim se sa 250 u zid i tamo i - ostajem, plus jos od siline udarca skratim auto za koji centimetar :D
Fora je sto skoro svaki dio auta možeš rasturit

Malo teška, moram se navići da to nije NFS i da ne mogu sa 250 u zavoju kočit :D
Sa Mustangom ako se okrenem u zavoju i stanem, pa hoću ponovo krenuti kad nagazim na gas i da slučajno držim skretanje jos se dodatno okrenem 3 puta oko svoje osi :roller:, 600 konja na zadnji pogon :care:

Bolest

Vjerojatno nisi Race Driver 3 igrao. U usporedbi s njim, ovdje je dodano samo nešto više elemenata koje možeš razbiti i to je još detaljnije napravljeno, ali tolerancija na jače udare je ostala ista. Malo brže se zaletiš u neki zid i game over :D Ja se samo nadam da su popravili MP LAN mode, u RD3 se nije moglo spojiti direktno na IP, a čak nije ni nalazio nikakve kreirane servere. Codemasters nije uspio taj dio zakrpati, pa se moralo igrati samo online.
Nitko nije spomenuo replay, po meni izgleda fenomenalno. Jedina stvar koja je razočarala je popis auti. U usporedbi s RD3, ima ih premalo, a vjerojatno i ima i manje vrsta natjecanja. Očito da bi igra dolazila na 6 DL DVD-a da su ubacili i kamione, monster truckove, 6 vrsta formula i kosilice :D Jel se itko sjeća i RC moda?

Fadolf 01.06.2008. 11:59

Igra je predobra... Colin McRae: DiRT mi je bio odličan, ali ovo me fascinira još više.

Malo me nervira ovo forsiranje HDR-a u novijim naslovima, ali očito je takav trend. Kaj je najbolje taj HDR je previše izražen tako da ni nije pravi HDR.

Što se tiče same igre, grafika je mrak što je bilo i za očekivati s obzirom na to da dijeli isti engine kao CMR: DiRT. Makar, čini mi se da su vozne karakteristike u CMR-u nešto vjerodostojnije nego ovdje; ovdje auti kao da plivaju.

Za svaku preporuku!!!

jurbAs 01.06.2008. 12:07

jel se nekako moze snimit replay ?! tj jel netko zna jer jednu trku sam bas konto snimit kako sam ostao jedva citav i doso prvi :). Vise srece nego pameti. Ali stvarno unistavnje je uzasno detaljno. da race driver 3 je odlicna igra uff obozavao sam je igrat! uzasno teska ko i ova i moras prvo skontat svaki zavoj i sitnicu da pobjedis utrku... i po 30-etak puta ponavljat trku... tezina je stvarno na mjestu!
btw ko se hoce patiti nek si uzme viper.a malo jace zakocis u zavoju pocnes radit kruznice ko blesav jako zeznut auto za vozit... presirok je za mnoge utrke a i lako se osteti auto. De neka drugi kazu koji igraju kakvi su drugi auti koji im je najbolji? ili neke info nemam bas love za svaki auto u igri :)

jurbAs 01.06.2008. 12:09

Citiraj:

Autor Fadolf (Post 1043978)
Igra je predobra... Colin McRae: DiRT mi je bio odličan, ali ovo me fascinira još više.

Malo me nervira ovo forsiranje HDR-a u novijim naslovima, ali očito je takav trend. Kaj je najbolje taj HDR je previše izražen tako da ni nije pravi HDR.

Što se tiče same igre, grafika je mrak što je bilo i za očekivati s obzirom na to da dijeli isti engine kao CMR: DiRT. Makar, čini mi se da su vozne karakteristike u CMR-u nešto vjerodostojnije nego ovdje; ovdje auti kao da plivaju.

Za svaku preporuku!!!

CMR drit ima cudnuu fiziku totalno... a ovdje ti fizika ovisi o autu.. :) svaki auto drugacije... CMR imas ko da si na mjesecu sve nesto previse skace i tako to... cudno se ponasa.. ne znam nije mi bas realno al nikad nisam vozio rally tako da to ne mogu ocjenit

Fadolf 01.06.2008. 12:12

Citiraj:

Autor jurbAs (Post 1043991)
CMR drit ima cudnuu fiziku totalno... a ovdje ti fizika ovisi o autu.. :) svaki auto drugacije...

Probao sam samo DEMO pa ne znam za druge aute, ali ova 3 kaj se nude (Bembura, Mustang i Nissan) su mi bili skroz čudni...

Makar, fizika u CMR-u mi je bolja bila, bar što se tiče voznih svojstava automobila (nije ni ona bez mana bila)... :goood:

hammer_of_thor 01.06.2008. 12:22

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 1043977)
Vjerojatno nisi Race Driver 3 igrao. U usporedbi s njim, ovdje je dodano samo nešto više elemenata koje možeš razbiti i to je još detaljnije napravljeno, ali tolerancija na jače udare je ostala ista. Malo brže se zaletiš u neki zid i game over :D

Nisam igrao RD 3 :D, ovo mi je prva koju igram iz tog serijala

Meni zasad najbolji auto onaj Chevrolet COncept :care:, Mustang mi je malo preživahan pastuh
Mada sam tek sa par auta odvozio

Stvarno se treba paziti na svaku sitnicu da se pobjedi utrka, igram na onoj težini iznad normal (Serious mislim).

A mene jos brutalno yebu ulasci u zavoj i kočenje, na tom moram dosta poraditi.

E da, pitanje, šta je ono "flashbacks"?
Kad se bira težina piše flashbacks - 4 ili 3, 2, 1?

jurbAs 01.06.2008. 12:26

La mans sam igrao 4hrs jednu trku nikako da se naviknem na fucking porsche ali 180k€ ukesirao pa sam bio happy hmm nisan 350z je okey autic zavoji se super jednostavno savladavaju i ima odlican grip i handling :) ali top speed je los...

1v@n 01.06.2008. 12:38

@hammer - svakako si nabavi RD3, igra je must have. Zagarantirani su ti sati zabave, a kad igru završiš, očekuje te još zabave - RC car mode je najbolji primjer. Staze su ti napravljene s onim vodilicama kao na pistama s onim autićima na daljinsko upravljanje. Uglavnom kao da upravljaš tim autićima, prebolesno i prezabavno.
http://www.youtube.com/watch?v=ZVJj_D4Bf4s Loša kvaliteta, ali you'll get a point :D

Dizel 01.06.2008. 14:07

GTR je jedina prava. Za reli je jedini pravi Richard Burns, ostalo su konzolaske arkadice.

Lihto 01.06.2008. 14:26

Citiraj:

Autor Vin EuroDizel (Post 1044129)
GTR je jedina prava. Za reli je jedini pravi Richard Burns, ostalo su konzolaske arkadice.

ti se drži svojih GTRova,mi ostali nećemo pa nam nemoraš zaspamavat temu;)

TheEmpress 01.06.2008. 14:36

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 1043620)
Koje gluposti pricas... Nemogu si svi priustiti hebeni Audi A8 i nije svima auto za pokazivanje i qurcenje.
po tvojoj prici dok pisem ovaj post sa prozora sam vidio bar 10 sminkera, pedera i likova sa malim pisom :roller:

Sry kaj mi idu na živce frajeri koji se samo kurče autima. I ne, ne moraš imat audi r8. Sviđa mi se auto, da, ali osobno ga ne bih vozila. Moj dragi vozi staru škodu i dobar mi je. :kafa:

Sry, al morala sam :D

xPsycho 01.06.2008. 14:43

Citiraj:

Autor TheEmpress (Post 1044146)
Sry kaj mi idu na živce frajeri koji se samo kurče autima. I ne, ne moraš imat audi r8. Sviđa mi se auto, da, ali osobno ga ne bih vozila. Moj dragi vozi staru škodu i dobar mi je. :kafa:

Sry, al morala sam :D

jel to ide mene :D ja vozim staru škodu :D

Mr.Ex.President 01.06.2008. 14:45

GTR je dobar za fanatike (ne mislim ništa loše s ovin:D) koji obožavaju trke, te imaju i volju i opremu za rasturat to, jer neznam baš nekoga ko vozi GTR na tipkovnici:D

A za nas obične smrtnike šta volimo trke, al ne toliko da smo fanatici dobro dođe ovakva nekakva igra. Dakle ne šit kao NFS, nit velebna simulacija kao GTR, već neka sredina:)

Slična stvar je i s ostalim igrama:D Ko je fanatik za strategije vjerovatno igra Medieval:D koga boli k, al isto bi tija ubit vrime možda odigra Rise of nation ili Zoo tycoon:D
Takvo je bar moje mišljenje:)

Facelessone 01.06.2008. 14:46

Ne brini se, neide :)

xPsycho 01.06.2008. 14:52

Citiraj:

Autor Facelessone (Post 1044156)
Ne brini se, neide :)

a pitam samo :fiju:

1v@n 01.06.2008. 14:57

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1044155)
GTR je dobar za fanatike (ne mislim ništa loše s ovin:D) koji obožavaju trke, te imaju i volju i opremu za rasturat to, jer neznam baš nekoga ko vozi GTR na tipkovnici:D

A za nas obične smrtnike šta volimo trke, al ne toliko da smo fanatici dobro dođe ovakva nekakva igra. Dakle ne šit kao NFS, nit velebna simulacija kao GTR, već neka sredina:)

Poptisujem ovo, Toca je uvijek bila zlatna sredina. Ak već hoću realnu utrku, odem na karting pa se tam izguštam, da ne bi još bacio skoro 2000 kn na opremu za vožnju na kompu, nisam lud. Napravio sam to jednom, MS Sidewinder FF Pro, koji mi sad skuplja prašinu jer ne postoje driveri za niš novije od Win98, a nit gameport nemam na kompu, a mišljenja sam da trenutno ne postoji više od 3 volana koji su kvalitetnije izrađeni i bolji od njega.

Codiac 01.06.2008. 15:10

Citiraj:

Autor TheEmpress (Post 1043532)
Nego šta su? Voze ih pjevačice i šminkeri. Normalni ljudi biraju prave aute.
sry za offtopic :D

daj se saberi, jer sipas gluposti.

nego jel ima tko da je igrao grid sa 7900xx grafom da znam dali da ju kupujem ili ne.

PointDexter 01.06.2008. 15:52

Moj driving skill :bonker:
Uz igru bi definitivno dobro dosao kontroler ili jos bolje volan

Lihto 01.06.2008. 16:06

Citiraj:

Autor Codiac (Post 1044173)
daj se saberi, jer sipas gluposti.

nego jel ima tko da je igrao grid sa 7900xx grafom da znam dali da ju kupujem ili ne.

a s obzirom da radiš 16gb prometa dnevno ne bi ti trebalo bit problema:D. 7900 bi trebala gurat to bez problema na 1280x1024

Jelc 01.06.2008. 16:07

Palo je par kartona zbog nedostatka kulture pri komuniciranju, imam još par usera na oku koji bi mogli popušit i nekaj gore od kartona:)

Codiac 01.06.2008. 16:12

Citiraj:

Autor Lihto (Post 1044214)
a s obzirom da radiš 16gb prometa dnevno ne bi ti trebalo bit problema:D. 7900 bi trebala gurat to bez problema na 1280x1024

:D

super vec je narucena samo steta sto danas ju necu stic igrat :(

jurbAs 01.06.2008. 16:13

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1044215)
Palo je par kartona zbog nedostatka kulture pri komuniciranju, imam još par usera na oku koji bi mogli popušit i nekaj gore od kartona:)

to je nevjerovatno neka dobra izade odmah off topic svada kartoni i na kraju banovi....
mislim da bi ova igra mogla radit na vecini racunala bez vecih problema igra je stvarno dobro optimizirana. naspram Dirta bog i batina sad su tek codmasters.u usminkali engine i stvarno je super!

hammer_of_thor 01.06.2008. 16:46

Citiraj:

Autor Codiac (Post 1044173)

Ja na 7600 igram 1024x768, multisampling na level 2, v-sync ON ide savršeno.

Sigurno može potegnuti i na jačim postavkama al nisam još provjeravao

xPsycho 01.06.2008. 17:18

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 1044202)

ne mislis mozda da ides prebrzo u zavoje :stoopid:

Newmie 01.06.2008. 17:58

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 1044202)

Ma dobra ti je i tipkovnica samo si prije igranja namjesti neku tipku da ti bude kočnica.. :fiju:

PointDexter 01.06.2008. 18:25

:D da, malo vise treba po kocnici, ali onda nikako ih vise stici
enivej, ovo dok sam snimao sam imao samo jednu ruku i jedno oko slobodno :D

svebee 01.06.2008. 20:06

Citiraj:

Autor jurbAs (Post 1043168)
@svebee jesi ti otisao na advaced i ukljucio max na sve detalje pa probaj ponovo 16xQCSAA pa ce ti grafa trokirat uzas.. :) meni na 4x je AA i AT i radi cist okey.. :)

hmmm...~30FPS (što je itekako igrivo, barem meni tj. ne osjećam "štucanje") na slijedećem... (slike su 1920x1200)

http://www.max-save.org/pix/76lsn3y_thumb.jpg http://www.max-save.org/pix/tla5qci_thumb.jpg http://www.max-save.org/pix/yocpj3o_thumb.jpg http://www.max-save.org/pix/ejvid0t_thumb.jpg

ja zadovoljan... :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:27.