![]() |
Citiraj:
:D:D |
Nego ljudi ima li ko zainteresiran za kakav miting da se dogovorimo i da ovaj put nastojimo doc sto ranije pa da mozemo malo zapit
|
Hoho.. netko nam je ogladnio :D
Ja sam za, tamo možda sljedeći tjedan... |
ma zazelio sam vas se.......
ja bi da pocmemo npr oko 6 tako da mozemo pojest pa onda zapit ko ljudi |
Jel svima odgovara u petak 18:30 - 19:00 ?
Ja, Optik, Killed1 i granata možemo odmah iza škole tako da nam je taj tajming najbolji. Ajmo popis: Bullet Optik Killed1 granata |
ja mogu tek 20h imam racunovodstvo do tad
|
Ja bi mogo tek 9 , radim do 8 pa ono ajde najranije 8 30 ovisi gdje se nađemo.
|
Hoćemo onda opet u Skale?
Mi ćemo popit koju onda dok ti i Gospar dođete. |
a u kurac nista onda ja cu pobjeci u pola predavanja onda
|
Alkohol je ipak drazi.......
Ajmo opet u Skale. Do 19:30 - 20:00 bi trebali pocet jest, a ko ranije dode zapit ce se malo :D kao i iza vecere.... |
Ovaj Killed mi smrdi nesto... hm na jednog... ajde dobro onda ovaj petak izmedu 18.30-19.30 da se dode. tko ne dode dobije batine kasnije
|
Eto samo da javim da otkazujemo sutrašnji miting .
Nitko se, od 15-ak članova iz Dubrovnika, nije javio na PM stoga nema smisla praviti išta. Uživajte sutra u maminoj večeri :D |
dolazimo ja toni vido 100% to je rijeseno ti i optik to je 5 vec, granatu treba okrenut na mobitel to je 6 sta ce ti vise, ajde javi oces doci ili nesto ti seres inace cemo nas 4 bez tebe
|
Meni se javio luki123 + jos netko. Onda da se ipak sastanemo ili?
Gospar-daj okreni duba, nismo ga vidjeli 100 godina, samo mi nekakve ljubavne rikvestove na fejsic salje :D |
Vec sam ti objasnio u vezi toga neznam zasto moram opet, a sto se tice ostalog nerazumijem ako nas ima 7 zasto nezelite se sastati jeli to bullet nece ili sta
|
Ono što sam danas napisao je moja i Optikova odluka, mrcino jedna.
Bullet Optik granata Killed luki123 gospar Michel Još netko? |
e pa optik je nakraju odlucio da mu se ipak ide kolika ja vidim. jos cu ja dovesti jednog mog
|
Ja stižem sa Michelom :)
|
Bullet
Optik granata Killed luki123 gospar MichelDoom gosparov ljubavnik U 18:30 - 19:00 u Skale? |
sad ce ga bit sram nisam ga jos ni predstavio :D
da 18.30 |
Jel to onaj što je bio u Androidu neki dan kad sam ja bio?
|
ne, dosta s ljubomorom
|
ekipa ste za kakve zderonje? sljedeci petak ?
|
Znaš za mene ;)
|
Ako ima pive i pelina evo me :chears:
|
samo da javim da mene tad nece bit ovdje, nesto je iskrsnulo pa putujem u samobor/zagreb na 3 dana.
Vi slobodno popijte koju i za mene ! ;) |
Tko? Ja i germa? :D
|
Citiraj:
|
nista ti od mene Danko tad, sve mi je vec organizirano i bit cemo po grupama. Ne mogu se odvajat, jbg, no kad navratim sljedeci put zovnem te ;)
|
Računajte i na mene :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:43. |