PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Iskustva s IT trgovinama (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   ADM.hr / Acquisitum Magnum (informacije i iskustva) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=81799)

Lud76 02.12.2009. 23:30

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1501114)
Od Petrove uz brdo u pm:D

Kakvo vražje brdo, 5 minuta od pimpek placa do tam :D

fanATIk 02.12.2009. 23:38

Samo, tamo ću se uspjet parkirat možda po noći.... Dvije bolnice u neposrednoj blizini.

dubravkol 02.12.2009. 23:44

Parkiranje i meni djeluje kao najveći problem tamo

Halos 02.12.2009. 23:57

A majku im, a bas sam imao planove za skociti do njih, buraz ima problema sa corsom,a ja bih uzeo nekaj..e sad neidem :D

Sad kad propadnu LOL :)

D-I-A-B-L-O 02.12.2009. 23:58

A jbt, jesu našli kuda će otići, sad kad budem želio osobno tamo otići, dok se provučem sa autom iz siska do hajnclove pa na svetice pa presjeci maksimirsku, čovječe trebat ću kretat u 8 ujutro da do podne stignem tamo, taj zagreb više nije normalan sa tim gužvama i zastojima u prometu, a baš taj dio mi je uvijek bio najmrži za vozit :(

Jelc 03.12.2009. 02:17

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 1501140)
Je vraga. Pa to je 20m od onog rotora na Petrovoj kod mioca.
http://www.karta-zagreba.com/karta-z...jordanovac-42/

Je, odkud sam znal da je 42...Jordanovac je poduža ulica:)

Mad_Duke 03.12.2009. 02:48

Citiraj:

Autor D-I-A-B-L-O (Post 1501183)
A jbt, jesu našli kuda će otići, sad kad budem želio osobno tamo otići, dok se provučem sa autom iz siska do hajnclove pa na svetice pa presjeci maksimirsku, čovječe trebat ću kretat u 8 ujutro da do podne stignem tamo, taj zagreb više nije normalan sa tim gužvama i zastojima u prometu, a baš taj dio mi je uvijek bio najmrži za vozit :(

Pitaj AMDejca koliko mu je trebalo da dodje od Savske do FSB-a kad je išao na ždere :D

thezero 03.12.2009. 08:28

a na netu ne pise da su se preselili...jos stoji ferenscica... btw kupovao sam gro stvari kod njih i nikad problema ni najmanjih..

tor 03.12.2009. 09:08

Kud tamo, parking katastrofa!? Išao sam kod njih jer bar parking nije bio problem.

Bubba 03.12.2009. 09:37

Ne razumijem bitchanje oko parkinga - gotovo citava Cikoseva vjecno zjapi prazna sto se tice parkinga, a ovisno o dobu dana i Rendiceva, Crnciceva kao i sam Jordanovac (onaj dio kod MIOC-a).

Jednako kao sto bitchaju Linksu za parking, a parsto metara dalje (na Tresnjevackom trgu) je ogroman i uvijek s 10ak mjesta slobodan parking.

tor 03.12.2009. 09:58

Sve je to lijepo kad dođeš po hard ili grafu. Što kad uzimaš dijelova za cijelu konfu ili više njih? Par kućišta, monitora + ostala skalamerija? Nije baš za navlačenje okolo. Ok, uzmeš dostavu ili tak nešto, no ovako u starom ADM-u naparkiram auto u rikverc praktički na vrata i natovarim...

syss 03.12.2009. 10:43

ili se tamo meni nakalemite ispred kuće bastrdsi, pa ja moram dizat brisače :D

Dizel 03.12.2009. 11:01

Vi IT raftingasi ste lijeni kao batine, nevjerovatno :D

juiced 03.12.2009. 11:11

Prema meni su uvijek bili maksimalno susretljivi. Kupio sam corsove rame, dodem doma komp ne pali. Vadim jedan keks-pali. Odnesem u adm i zamjene mi ram bez da su me ista pitali ili isprobali. Isti slucaj s NEC przilicom - ne otvara vrata (o.O), odnesem nakon 3 dana i daju mi novu. Nakon situacije s ramima, kod njih sve kupujem.

Jelc 03.12.2009. 11:12

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1501377)
Vi IT raftingasi ste lijeni kao batine, nevjerovatno :D

Kaj, ženu ostavim u Getrou (Utrine), odvezem se do ADM-a i kupim kaj treba a nju samo pokupim pred dućanom i doma...zato je zgodno.

U grad mi je više muka ići...imam traume od vožnje na terapiju (Šalata), ujutro ti treba 1 sat (koji put i više) do gore...katastrofa:suicide:

Zato mi je Magazin RS 3 minute pehe a u povratku navratim u Saće na ćevape i pivčugu :D

Doink the Clown 03.12.2009. 11:25

Citiraj:

Autor juiced (Post 1501381)
Prema meni su uvijek bili maksimalno susretljivi. Kupio sam corsove rame, dodem doma komp ne pali. Vadim jedan keks-pali. Odnesem u adm i zamjene mi ram bez da su me ista pitali ili isprobali. Isti slucaj s NEC przilicom - ne otvara vrata (o.O), odnesem nakon 3 dana i daju mi novu. Nakon situacije s ramima, kod njih sve kupujem.

Također samo pohvale za momke u ADM-u, meni zamijenili RAM 12 dana nakon što sam ga kupio, memorija bila ispravna ali eto meni se htjelo da imam triple channel :), poslao im 2x2Gb Corsair natrag po frendu i oni mi zamijenili za 3x2Gb kit uz nešto nadoplate u roku odmah, bez da su i provjeravali ispravnost., svaka im čast na korektnosti :chears:
A što se tiče nove lokacije, hmmm samo ću morati obavijestiti frenda s Trešnjevke kojeg tu i tamo zagnjavim da mi nešto kupi da su se preselili :D

ShebY 03.12.2009. 11:30

Šta se žalite na nošenje velikh stavri do auta koda tjedno kupujete par monitora i kućišta :D, ipako ovo izgleda kao napredak svaka čast njima jedina it trgovina koja mi je ok!

Bubba 03.12.2009. 12:04

Citiraj:

Autor tor (Post 1501319)
Sve je to lijepo kad dođeš po hard ili grafu. Što kad uzimaš dijelova za cijelu konfu ili više njih? Par kućišta, monitora + ostala skalamerija?

Cuj, ako ides u "casual" shopping, tj. dodjes, razgledavas, razmisljas i ostale zenske pizdarije, onda eventualno imas problema ako ti se omile "dijelovi za citavu konfu ili vise njih". :p

U suprotnom, znas sto hoces, trazis predracun/ponudu, platis, zamolis da ti sve pripreme i u najgorem slucaju natovaris sve za minutu parkiran na "sva 4" nasred ceste, ako vec nemaju nekakav minimalan prilaz.

FitzTN 03.12.2009. 12:07

Citiraj:

Autor Bubba (Post 1501302)
Ne razumijem bitchanje oko parkinga - gotovo citava Cikoseva vjecno zjapi prazna sto se tice parkinga, a ovisno o dobu dana i Rendiceva, Crnciceva kao i sam Jordanovac (onaj dio kod MIOC-a).

Jednako kao sto bitchaju Linksu za parking, a parsto metara dalje (na Tresnjevackom trgu) je ogroman i uvijek s 10ak mjesta slobodan parking.

Ne radi se ovdje samo o tome da li ima parkinga u okolici par sto metara, nego i o tome da li se taj parking plaća ili ne. Još ako su cijene visoke kao kod potonje trgovine...

Ali dobro, što je tu je.... nadam se da će ostati ADM OK sa cijenama i uslugom i na ovoj, "boljoj" lokaciji...

yedwy 03.12.2009. 17:17

Nebi vise trealo biti tolko problema s parkingom u tom djelu grada, od kad ima garaža na rebru manje se okolo treba parikrati kad se ide gore tak da ostaju samo stanari i tu i tamo neko ko treba nekam drugam, inače ima parkinga među zgradama dosta, tam sam vozio kad sam išao u autoškolu non stop, nije to problem, jedino kaj je nezgodno ako su gore višlje od onog drugog raskršća IIRC Jordanovac je jednosmjerna sa smjerom odozgo tak da ako moraš gore onda ne gine cjeli krug u brdo ispod bolnice jordanovac na ulicu pa nizbrdo, ne preporučam jedino da se tam parkiraju oni kojima ne radi ručna kak treba osim ako ima bandera ispred auta... :D

Bubba 03.12.2009. 19:08

Citiraj:

Autor FitzTN (Post 1501428)
Ne radi se ovdje samo o tome da li ima parkinga u okolici par sto metara, nego i o tome da li se taj parking plaća ili ne.

Placas i komponente u trgovini u koju ides. Ne vidim zasto bi to bio problem? Parking se placa i to je super, barem ga onda ima, a ako ti treba stalno, onda zivis tamo gdje se placa parking pa mozes uzeti parkirnu kartu.

Ako ne, hop cup do automata, uzmi kartu ili plati SMS-om i bok.

Doink the Clown 03.12.2009. 20:50

Okačili su obavijest na webu, sele se u subotu pa taj dan ne rade.

http://www.adm.hr/

borgy 03.12.2009. 21:47

Evo slucajno sam naletio na topic pa da stavim jedno neugodno iskustvo :)

Sastavio sam komp prijatelju (sve iz ADM-a) i ubacio nekakvu jeftinu DDR2 memoriju koju je imao samo ADM, nesjecam se ni imena. Komp nije radio, vratili smo ga na servis, da bi dobili komentar "sto ste vi ocekivali da ce to za tu cijenu memorija radit?".

:)

syss 03.12.2009. 21:52

ma znaju oni imat takvih izleta... niš čudno :D

mene je frajer 10 minuta uvjeravao da antec earthwatts 380 nije ni približno dovoljan za 9800gt.

green.

:D

Codiac 04.12.2009. 09:32

naravno da nije :D

obicno sam imun na te "dobro namjerne" savjete...

Halos 04.12.2009. 09:56

Citiraj:

Autor Codiac (Post 1502230)
naravno da nije :D

obicno sam imun na te "dobro namjerne" savjete...

Joj, sjecam se kad sam u Vemilu uzimao napajanje, i ocu ja fortrona 350pnf i gotovo, i lik veli nema i nema. I ja pitam sto bi mi preporucio, a on veli: MOdecom feel550 ti je brutlano, ja sam frendu slagao...

Jadan taj frend :D mislim si ja(ali tek sad). Tada sam naravno popušio i uzeo ga...prodao nakon tjedan dana:beer:

sry na OT

Sharkyxxl 04.12.2009. 11:29

U fino sad su mi puno bliže :)

Klokan 10.12.2009. 13:01

stvarno su ok dečki tamo, kupio ja 5 crnih boja za printer trebalo mi za skripte i sl. i printer se pokvari 2 dana kasnije :D, i vratim 4 neotvorene boje dobim lovu nazad i đenja, stvarno su OK

Dizel 10.12.2009. 13:08

Nisi razmisljao o mogucnosti da ti je printer vrisnuo zbog _NJIHOVE_ boje? :D

yedwy 10.12.2009. 16:49

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1507942)
Nisi razmisljao o mogucnosti da ti je printer vrisnuo zbog _NJIHOVE_ boje? :D

:roller: :dobar:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:34.