![]() |
Jel zna itko koja je maximalna brzina koju dpušta ELcon ADSL2253EU nigdje nemogu nać taj podatak:hitthewal:
|
Citiraj:
na desnoj strani pise da je bezicni na onoj plavoj etiketi,no ako nije jel se ovaj također spaja na USB kao i svi žicni modemi?jel si ga mislim nabaviti. 400kn je cijena koliko sam vidio. |
Jer su nekom vec osle brzine u "nebesa"?
|
tesko...
|
Citiraj:
|
ma i zadnji put kad su dizali brzine saznali smo početkom mjeseca
a to znači gotovo ništa ranije ili unaprijed nije bilo obavijesti |
Ne boj se, tako nešto objave na sva zvona. Da svi čuju kako su oni obri, jelte...
|
Citiraj:
Nije platio D-Link? Jel je imao garu za SE555? Trebalo bi mojeg sprzit... |
Nije ga platio, besplatno je dobio. Imao ga je ispod godine dana, a mislim da je na SE555 inače dve godine garancija, nisam siguran...
|
Je. Za SE555 je garancija 2 god. Sad sam pogledo. Al nemojmo više OT!
|
A da? Budem uzeo onda 8mbit.
|
sve je to super.. ali da li cu ja moci imat te brzine i sa starim modemom..
"SIMENS USB SANTIS 100" http://img504.imageshack.us/img504/4369/santissb1.jpg |
Kolko ja znam taj modem ne podržava ADSL2+, tako da brzine veće od, ajmo reć od nekih 5Mbita, nemoj očekivat...
|
ma sad imam 1mb i tamo i ostaje... tako da bi po svemu sudeci trebao imat 2mb a to znaci mogu :care:
hvala na odgovoru :D |
Evo jos jedne info. pakti se mijenjaju pocetkom godine, tj. flat ce nastupit za sve:care::care:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zar je ADSL+ backwards compatible, tj. da li ce dslam ili to je vec na drugoj strani osjetiti da taj santis nema pojma o ADSL2+ i vratiti ga na ADSL?
ja mislim da ce t-com sve adsl modeme zamjeniti s adsl2+ kompatibilnim. P.S. hoce neko kupit kazdu? :D |
Citiraj:
:slini: a odakle ti to :D |
Citiraj:
Six modulation methods for different linking speed are supported by the ADSL2253EU router: G.Dmt Enabled, G.lite Enabled, T1.413 Enabled, ADSL Enabled, Annex L Enabled, and ADSL2+ Enabled. dakle, mozes povuci teoretski 24Mbps navedeni manual mozes naci ovdje |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Sad tek vidim da to nije za tvoj modem. Sorry. |
bilo bi jedino korektno da ti besplatno zamjene modem. Ipak ga razlikom cijene brzine isplatis za 2,3 mj.
|
I sad, da li je istina da brzine idu gore 01.10. ili ne?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Btw, nisam jos doznao nista detaljnog o brzinama uploada, no nadajte se necem slicnome sto sam napisao par postova nakon uvodnoga.
|
Evo ja sad prebacio na flat, i jos ove brzine, tako da ce 1.10 bit skidanja oooooohhhhhhhooooooo!!!
|
hehe, pa nemora znacit da cesh bash ti biti medju tim sretnicima kojima ce povecat brzine 1.10
|
Citiraj:
ali da se nadam povecanju naravno kao i svi drugi pa i 1mbit gore za sve je odlicno.:goood: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:12. |