![]() |
Citiraj:
|
Ja cu ove godine na Korculu, prvi put u zivotu.
Prihvacam konstruktivne prijedloge za put do tamo :D. Ak se ukrcam na trajekt u Splitu bankrotirat cu, trajekt iz drvenika je nesto jeftiniji ali treba cekat jako dugo na ukrcaj. Ostaje mi Orebic kao treca solucija ali imam 10000km voznje do tamo :( |
Meni će ipak izgleda uletit ove godine more, nisam planirao ali neću se buniti, 3-4 dana kod frenda u Buzet a onda bih htio jedno 5-7 dana na obali, pa da vas upitam Istrijani jel se netko od vas bavi turizmom ili ima neku tetku koja iznajmljuje štagod :D
Treba mi nešto ala studio apartman, cura i ja, ovo što gledam po njuškalo je stvarno previše, znam da je sad špica al treba mi nešto za 30 evra... |
Citiraj:
Eh, jos nesto - sada kada ti je autobahn do Ravce, imas 7 sati do dole da se vozis po propisima i rucas, tako da nije bas neki preveliki bauk vise... |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Zna li netko neki jeftiniji smještaj za četiri osobe u okolici Opatije, dva nocenja me zanimaju samo.
Unaprijed Hvala! |
@ Bubba, Pak
I mislio sam na Orebic, nadam se samo da cu doc ziv do tamo :D Ak te ne dohvati umor nade se neki stani drzavljanin koji vozi 40 sati u komadu. btw idem u Lumbardu |
Citiraj:
|
ja na burzu rada:D tamo ima neko vrijeme pravo na naknadu , a nadam se da neću dugo ljetovat:D Nisam bio na moru tri fucking godine i onda mi ne produže ugovor baš 1.7 , al zato ja imam
a:) klimatizirane prostorije HZZO -a ... b:) klimatiziraniu 17 ticu c:) vruću prostoriju s mojim kompom gdje šaljem molbe i igram se d:) jarun e:) zajebanciju na vlastiti račun :D :D :D :D :D |
Vodice 16-23.8...
|
Citiraj:
Išao sam sve cestom preko Pellješca i na trajekt. Čekanje onog trajekta (nije JAdrolinija) mi nije pasalo u moj putni red.... a isto me košta i benzin okolo... |
Lumbarda
Citiraj:
Ima jedino nevjerovatnih plaža u zabiti nakon kraja ceste pa po kozjoj šumskoj stazici do mora..... svemirske plaže ....samo treba iščeprkati......... |
1.8 U crikvu do 10.8 pa na zrce...
|
02.08. - 09.08. - UGLJAN - Kukljica
pa možda par dana u kućicu u KRINGI (Istra) 18.08.-21.08. - PAG -relacija Pag - Zrće |
Citiraj:
|
S obzirom da sam tamo već 10ak godina, znači da sam njihov !!!!
|
Selce par dana pa na Vir.
Jel zna tko Vir, idem prvi put, pa ak ima kaj tam za pogledat napravit ili slično nek veli :D BTW kaj mogu očekivat na Viru, osim ne imanja pitke vode? |
Citiraj:
Za vodu odeš na bunare, fenomenalna ledena voda, u karnistere i vozi :) Ili ako češ kupovati vodu... Što se tiče samog mjesta, sad je tamo špica i navečer nemoš proči autom po gradu jer ima dosta "pješačke zone" a periferija centra zakrčena stranim X-5-icama, Q-7micama i sličnim 4x4 vozilima :) No dobro, nije bed ostaviti auto malo dalje i prošetat 10 minuta do centra Inače prelijepo mjesto, odlični restorani. NOčni život onak... za sjest i popit super, stvarno ugodno i meni najbolje Ako si pak frik za nekim ludovanjem onda skokneš u Nin (~20ak km od Vira) u Saturnus, koji je prije par godina bio među 3 največa diska u Hrvatskoj. Plaže na Viru su onako... ok, gradska ništa posebno, ali ove na periferiji otoka su prelijepe - recimo naselje Torovi (tam ja imam vikendicu) i plaža Pedinka apsolutno oduzima dah - velika preporuka. Također ogromni Zaton u Ninu, među najljepšim plažama u Hrvatskoj, bolesno prelijepo - cijelo turističko naselje sa hotelima, malo skupo ali za jedan dan otiči - predobro. Uglavnom: http://www.otok-vir.info/prikaz.php?link=plaze.php |
Gajac - Zrće - 2 tjedna, već 21. godinu zaredom. :)
|
ja planiram do splita, tj vec je dogovoreno.
idem dole sa autom pa me zanima jel se uspije kaj ustedit ak se ide starom cestom? :) ...i kolko vremena treba starom cestom? (iskreno, boli me đon al tek tolko da znam :D) Ako se odlucim na staru ima li kakvih zanimljivosti usput di bi se isplatilo stat, razgledat, odmorit? |
Ja planiram, ali ništa ove godine, eventualno na jesen jer nam ne daju GO ove godine pošto smo stajali od 19.01 do 07.06.i šetali kožicu doma :D Doduše, ni plaću nisam dobivao, tako da ni nisam mogao nikud, osim na poštu prodavati jednu po jednu stvar da izguram mjesec dok banda dokaže who dunnit...
|
zato si se ti tolko raspiso po forumu :D ...ima se vremena za zayebanciju :D
|
Čuj, treba spojit neugodno s beskorisnim :)
|
Jos malo kako ti je krenulo nebudes imao s cega tipkat :D ;)
Jedva cekam da se malo maknem od ovog zabrega. Treba malo ruke odmorit od tipkovnice :D |
Vjerujem da bih bio sretniji povratkom u 80'e...kao djeca smo se igrali batinama i oko potoka i rijeka, danas kad gledam svoju djecu i tuđu - to se više ne zna igrati u grupi - totalna asocijalizacija društva :(
Da ne spominjem kako teško nađem koga u birtiji za zalokati se, svi vise na internetu. |
Sve mi jasno. Bolje da ne krenemo trklejat o tome jer bi imali sta godinu dana pricat :)
Ajmo vi koji putujete u split cesto preporucite mi neko mjesto za odmor starom cestom... EDIT: nebi bilo lose da se moze nesto i pojest na pristanistu ;) |
Meni je najljepši dio putovanja od Petrinje do Vojnića/Krnjaka...obožavam tu cestu kroz šumu.
EDIT: http://www.glas-slavonije.hr/vijest....VIJESTI=127684 Ne, uopće ne lihvare domaće goste dolje...dabogda se more diglo pa da i mi mora imamo, a njima ostaju podvodni apartmani :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:57. |