![]() |
Evo fs i main od k750...
http://rapidshare.com/files/41398992...MEA2_CID49.rar http://rapidshare.com/files/41400629...EMEA_CID49.rar E da imao sam jednu nezgodu sa mobom i tebalo ju je odfurat na garanciju a promjedio sam soft u w800 i bojao sam se da mi nece priznat garanciju pa sam stavio orginalni sof od k750 i nisu nis skuzili. valjda imam srece :D |
Oops...
Ja sam mislio da ovakvo modanje riješava i brandiranost mobova. :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e CRNI ja sve napravim kako si ti objasnio i odlicno radi novi soft...!
-jedino nisam ubacio nove ikone - ! no muci me zasto nikako nece da mi ubaci HRAVATSKI jezik za JEZIK UREĐAJA a odabro sam-EMEA2 ali i pod model mi i dalje pise k750 ---- DALI MOŽDA ZNAŠ U ČEMU JE PROBLEM? i ajd molim te ako imas neke drivere za k750 da ih stavis ? unapred HVALA!!!!!!!!!! |
i imali tko original ikone i menu sa w800i?
unapred HVALA! |
Nisi napravio ona tri koraka kod flashanja inače bi imao i hr i ikone od W800, ponovi proces točno kak je Crni opisao i radit će.
|
Zaribal sam su mobitel izbrisal sam originalne ikone jel se to može ikako popraviti ili vratiti.
|
Mobitel se neda uopće upaliti a kad ga spojim sa dcu-60 kablom u program x++ on ga nađe i prepozna i dali je moguće da na servisu to poprave i dali će to skužiti.
|
Kad se mobitel definitvno moze baciti u korpu za smece? Mislim kad je skroz gotov. Sto se software-a tice ?
|
E buljo hvalta ti probat cu -ali onda necu imat original ikone od T-mobila -imas mozda menu sa ikonicama od t-mobila da ih skinem pa da kasnije mogu ubacit ?
znas zbog garancije mislio sam ak nest za***em da ga vratim u k750 pa da nekako mogu vratit i menu od t-mobila znas na sta mislim one dve ikone -t-zones- i -download http://img223.imageshack.us/img223/2563/meniip0.jpg ili se mozda nekako mogu kopirat iz telefona? |
2 Tigrica
Ponovi postupak od 3 koraka. PAŽLJIVO. 2 DARK_MESSIAH Kad ga XS neće prepoznat onda ti sam više niš ne možeš. 2 miky Komek je furao vodatelov mob na servis i stavio je orginal software od k750 i nisu mu niš rekli, a za ove ikonice jedino ako ih nađeš na netu..makar..ne znam dal ima smisla. :) |
buljo mislio sam na majstora u servisu. Test point?
|
Pa nema ti se kaj shebat software ak ne radi nes samo ga ponovo flashas i to je to jedino ak rikne nes od hardwera. Nekada Xs++ nece prepoznat mob to se meni dogodilo par puta onda treba odspojiti kabl iz kompa i resetirat mob i onda radi...
|
ekipa ja sam sve napravio ali ne kuzim zakaj mi se vise memory stick kartica ne prikazuje u mycomputeru?
|
ah..evo sve radi :) hvala na manualu
|
Odnio sam mobitel na servis i naplatili su mi 80kn stavili su software fs i main i sad mobitel normalno i još bolje radi a i dekodiran je.Uglavnom bile su izbrisane ikone i nakon ponovnog stavljanja softwera sve je vraceno i normalno radi.
|
No imam jedno pitanje dali to postoji i za k800i i za w880i sony ericssonove nove modele.Da se može isto mijenjati software,ikone,driveri te ostalo i koji su programi za to i gdje pronaci software,ikone,drivere na kojoj web stranici.
Nemogu se odluciti između w810i,k800i i w880i modela što mi vi preporučate. Jel zna tko kakav je to sybian na mobitelima i dali je to bolje i koji od ovih mobitela imaju symbiam operativni sistem. Neznam dali sam dobro napisao ovu riječ=symbiam= Odgovorite što prije |
za to sto su ti oni uzeli 80kn
napravili su isto ono sto je crni objasnio na prvoj stranici-za-10min- |
S obzirom da su stavili software i dekodirali mobitel i nije toliko puno, kod nas u Pž takve stvari dođu preko 150-200kn...
Ali naravno zašto bih platio, ako mogu to besplatno srediti (ako ništa drugo barem software :) ) |
Citiraj:
|
moz mislit - necu svakih 5min stavljat drugu karticu
ali samo dekodiranje nedoce 80kn ali nema veze necome se prepirat Hvala sto si mi pomogo oko onih par stvarcica a pazi TIGRICA kaze ""Odnio sam mobitel na servis "" |
Imam jednu potrebu :D
Treba mi layout, klasicni, samo da ima tanja slova (kao fullscreen_thin), i po mogucnosti bez operator logoa. Mislim da bi najprije crn znao o cemu pricam :D Hvala mnogo puno :D |
A jel se mogu mjenjat ikone glavnog menija na k750i na isti način kao i na w800i?Ako da-gdje bih mogao naći nešto slično cCarbon?
|
Citiraj:
S cim se ti zamaras :nono: |
Citiraj:
|
Nadam se da je rijeseno!
|
Nadam se da je rijeseno!
|
Nadam se da je rijeseno!
|
Za početak, nemoj šizit (da tako kažem). Bilo bi dobro da si sve ovo u neki text file ubacio pa stavio na net da bude preglednije.
Prije svega, izvadi kartice (i sim i memory stick), izvadi bateriju na nekih 10-ak sekundi, pa onda vrati SAMO bateriju u mob, nemoj paliti mob, i spoji na xs, pa javi šta bude. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:29. |