![]() |
OT - Crotuners - jos se pitam odakle si mi poznat. :)
|
jasno...prestanemo skidat kad nam hard postane pun....
300 GB - status 267 gb zauzeto... Moram novi hard kupiti (vez treci) :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
svaki drugi dan skines i pogledas film na DVD-u ili HD format i eto ti 80GB prometa. + surfanje, nesto od glazbe ak se skine, youtube... pa tu i tamo koja igra. ah... :)
|
Evo ja u ova 4 dana razmjenio 20GB podataka :) Mislim dobro je to, ali može i puno bolje :)
|
Evo jedna sličica kak je to kod mene, sad ću ič resetirat komp, jer su mi Win u banani i očito im ne paše što ih ne gasim ko prije :D
http://img117.imageshack.us/img117/2821/flatel1.th.jpg |
Evo jednog osmomjesečnog ispisa....
FLAT, 1mbit... 3 računala u mreži surfaju preko dana, a četvrti preko noći skida torrente (kad ga se sjetimo upaliti.. :D ) Uglavnom, ovo je potrošnja od kad smo uzeli FLAT... (plaćamo svaki jednu trećinu, tak da možda skoknemo na 3mbit sada, iako sumnjam...) http://img523.imageshack.us/img523/5...ometdi4.th.png |
Citiraj:
Ma ja sam isto u Zagorju, prelazim na ovaj flat... Živio. :chears: |
Citiraj:
|
Prilicno skromno je sve to...ovak to treba otprilike izgledati:
http://i7.photobucket.com/albums/y29...h/th_corel.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
evo moga |
Citiraj:
|
E moram pitat: Na ćemu je to sve?
Mislim mediji hardovi? |
Uglavnom na dvd-ovima i nesto na hard-ovima.
No dobro kaze Morph, nije to bas nesto, moze i puno bolje ;) (citaj: multicast prek satelita) :goood: |
Citiraj:
|
meni dosta 1mbit i nije mi dosta 1GB sto imam
al tu uskace profesorica iz skole sa paketom od 5GB koji necu dobivat prek ljeta:( |
Citiraj:
Dakle, sa 4mbit bi trebao biti 1TB mjesečno... Oduzmi nekih 300gb tu koje ti bi mogli uzeti kojekakvi problemi, i 700gb mjesečno bi trebalo ići s tom brzinom... Tak da ovih 400gb, pa 250, i tak, nije to niti tak puno, ali samo s obzirom na brzinu... Za nas smrtnike je to urnebesno... ;) :beer: |
Teorija i praksa se dosta razlikuju. Pored toga sto treba naci ogromne kolicine smislenih nakupina nula i jedinica za skinuti koje su zanimljive, poslije to treba otpakirati, pregledati, pohraniti, zavesti u spiskove itd. Ondak je jos potrebno i nesto volje da se to sve uradi, a plus to treba raditi i ostale stvari koje prosjecni gradjanin ima za napraviti...kao recimo tu i tamo malo odspavati. Nazalost jos nismo evoluirali u stadij kad nam nece trebati sna... :)
|
Citiraj:
Istina, vjerujem, jer i sam imam iste probleme nalaženja smislenih sadržaja za skinuti, pa to ispeći još nekud i sl... Da i skineš 1TB filmova ili čega već mjesečno, tko bi to sve i pogledao.... ;) Zato je ne gibam dalje od 1mbit-a.... :beer: |
Ma ja kad san dobija prvi put flat (kad san potpisa s HT-om prije skoro 3 godine ) san skida ka lud. A skinija san 100 GB u misec dana.
Jednostavno negdje oko 15-og u mjesecu više jdnostavno nemaš šta skidat... A skidat tek tako da skineš je malo glupo, jelte... Da ne govorim o tome kad skineš sve to da bi to trebaloo pohranit negdje, pregledat, posložit, eventualno ispržit i šta ja znan šta... Al opet...ko voli, nek izvoli :) Evo sad san ponovo na Flatu... u ovih 6 dana ima 20 GB prometa od čega 16 GB uploada :D Nabijam ratio na privatnim trackerima :) |
Citiraj:
Teorija je puno jednostavnija 1Mbit = 128 kB/s 128x3600x24x30(31) = 331,77(342,84)gb |
Još da i je brzina pravih/punih 128 kB/s :fiju:
|
Citiraj:
|
e to bi se zval fer ISP :D
|
Citiraj:
...a i covjek je zato nazvao to teoretskim primjerom! |
Citiraj:
T.Com... :( Ipak je ovo T.Com thread :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:49. |