![]() |
Budem cim dodjem s posla nedaju mi surfat :D
Hvala :beer: |
Kalyway 10.5.2
Napravim Fat32 particiju iz Fedore,bootam DVD,odaberem particiju ,kliknem na erase,on kao obriše al ne mogu i dalje mountat particiju a dolje piše da je i dalje fat32 iako sam odabrao MacOsX extended (bilo što)...any ideas? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
NTFS kally i ostali po defaultu mogu samo čitat
moraš instalirat prog tipa NTFS 6.5 kako bi mogao i pisati po NTFS-u |
Citiraj:
Uzmi neki TEMP disk, i na njega probaj instalirat. BTW ne kužim da ti mounta XP particiju ?!?! |
Citiraj:
|
Citiraj:
U drugom slučaju (iAtkos na Intel lapu) nije prošlo ni na taj način. Tu sam na kraju uzeo Leo4all (AMD verzija) i s njim prošao formatiranje particije i nakon toga ubacio iAtkos i nastavio instalaciju :D |
Citiraj:
Sada ne kužim, da li se diže XP poslje ili prije nešto nije uredu? :stoopid: |
tomek, najiskrenije preporuke da nabavis (barem privremeno dok ne odlucis baciti Windoze u smece jednom zauvijek) poseban hard za OS X.
Inace, upravo sam instalirao iDeneb 10.5.5, proslo glatko da gladje ne moze (probao butati sa SATA i PATA/Jmicron optike, sve 5). Radi sve (QE, CI, Sleep, restart), upravo vracam settinge sa Time Machine-a :goood: |
Ma imam već dual boot...Fedora mi je glavni OS a XP sekundarni.Neznam zašto ali jedini "disk" koji mi se nudi prilikom instalacije jest -XP particija...I probao sam dakle tu particiju koju sam namijenio za OS X formatirat u NTFS i FAT32 i postavio ju kao primarnu,aktivnu,čak i iz windoza-al uvijek isto...
|
Daj ti meni reci zašto si formatirao particiju?
Fino ostavi taj prostor unalocated i formatiraj ga preko Disk Utilitya u MAC OSX Extended Journaled prilikom instalacije sa DVD-a http://www.imagesforme.com/out.php/t179275_Picture3.png bezveze kompliciraš vrlo jednostavnu stvar iako IMHO a i SU je već rekao, najbolje da za OSX uzmeš novi HDD (bar za početak) EDIT: evo da nebi bilo da reklamiram desk :D |
Wolv, je lepi desktop, ali screenshot prozora ti se uzima tak da lupis Command+Shift+4 i onda stisnes "space", kursor se pretvori u fotic i kliknes na prozor. Bez space-a mozes uzeti SS nekog range-a na ekranu :chears:
EDIT: fora je kad nakon space-a kliknes na Dock, dobijes lepu, cistu sliku docka ;) |
ma i prtscr dela fino ;)
ali fala na infu ;) :beer: |
Citiraj:
|
samo kaj mene iritira onaj iDeneb logo na About This Mac
Iako se to s OSx86 toolom da sredit |
Citiraj:
@Baja: meni se isto zasad cini kao the best... furat cu je doma neko vrijeme, ak se pokaze dobrom, ide i na posel ;) |
Eto ga na...napravih novu particiju,neformatiranu,primarnu,aktivnu...i eto:
http://www.imagesforme.com/out.php/t179360_IMG1081.JPG http://www.imagesforme.com/out.php/t179361_IMG1082.JPG A opet,nakon bootanja u fedoru... http://www.imagesforme.com/out.php/t...Screenshot.jpg |
Citiraj:
Obožavam onaj intro sa originala! Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa dolje na slici piše Partition Type: LINUX Zar je teško napravit FAT i onda ga iz OSX Setupa formatirati? |
Gle,probao sam isto i iz windoza i iz linuxa ali uvijek isto...postavim novu primarnu aktivnu particiju,ali OS X ju ne vidi kao takvu nego uvijek drugačije...probao sam čak partition magicom sa hirena-isto.
|
Citiraj:
|
Tomek nemoj biti Đu
odi nabavi neki disk od bar 80GB i na njega pikni OS X |
Citiraj:
Ne kužim kako neće da proba metode koje su navedene. :stoopid: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Čisto iz znatiželje, jesi stavio disk u AHCI mode kad si probao instalirati OSX, i jesi li probao neku drugu varijantu (iAtkos sam ja nedavno stavio na jedan komp s matičnom poput tvoje)? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jesi proba sa nekim drugim diskom samim, znači samo da probaš OSX? |
Ajde nagovorite me, procitao cijeli thread i vec sam prije bio instalirao os x ali vec dugo nisam gledao kaj ima novoga...E sada preporuke za proggye...
Hvala:D! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:18. |