![]() |
Citiraj:
|
brzina 1mb t-com,volja flat paket
|
koji volja flat paket?
|
Citiraj:
http://www.voljatel.hr/index.php?category=23 |
VOLJAflat 1024/256kbps – 130 kn evo ovaj imam
|
Ovakoc, imam pitanjce jedno... Ja bih u 9.mj ove godine prekinuo aDSL ugovor s T-Scumom iako mi traje do 9.mj sljedeće godine. E sad kolko bi ja to platio, taj raskid? To bi bilo ona ostalih 12mj puta cifra čega...? Telefonske preplate? Ako da to bi bilo nekih 720kn, a to prebolim. Uzmem si fino Voljatel flat 5120/512 za 170kn mjesečno i to bi bilo to? Nemoram ništa više plačati T-Scumu?
|
mislim da trebaš platiti te-komu 79 kn koje pomnožiš s 12 i tvojoj slobodi nema kraja...
|
Voljatel pruža DSL preko Tekomove mreže tako da njima moraš plaćati pretplatu. Stavi si uslugu na najjeftiniju (1GB prometa) i ako se ne spojiš nijednom u mjesecu ne bi ti trebali naplatiti tih 20kn.
5120/512 bi te koštalo 170 kn za promet (Voljatelu) i 329 kn za brzinu (Tekomu) = 499kn sveukupno. |
Ahem.... Onda ništa od toga... Ček, pa zakaj bi netko to uzimao kad može dobit isto to za 469kn od T-Coma...? :stoopid:
|
Možda ima netko kome je Voljatel prirastao srcu :D
Pošalji im mail pa će vjerojatno spustit cijene. Možda je greška kad im je sve ostalo jeftinije od tekoma. Ionako su njihova glavna prednost VOLJAsmart paketi :goood: |
pozdrav piknul sam si Siemens C-010-I..inace koristim speed od tcoma a promet od voljatela..smart paket..ima netko kakav savjet ili neku posebnost kod ovog siemensa koju bi htio podjeliti samnom da izbjegnem probleme u startu..ili mogu postupiti prema uputama od tcoma..lp
upute http://www.t-com.hr/pdf/main/Interne...ns_C_010_I.pdf |
Ja ga imam, sve 5, nikakvih preoblema dvije i pol godine. Upute nisam čitao.
|
e, jel imao mozda tko problema jucer navecer, odnosno danas ujutro oko 01h sa spajanjem na voljatel? meni se prvo ruter nije htio konektati(napise Authorization failure) a kasnije kad sam probao connect iz windowsa da remote computer didn't respond... pokusao sam se konektati oko pola sata, ali bez uspjeha.
danas kad sam se probudio, sve je radilo... |
yes, tocno tako je i kod mene bilo, samo kod mene je pukla veza oko 00:15, bas sam igrao 3 vs 3 cb cod2 i onda mi pukne, htio sam nesto razbit:fuming: :smoke:
prvi put da mi se nesto takvo dogodilo, a nadam se i zadnje... |
da i meni se nocas bio komp spustio s neta :) sada sve 5 redi
|
i meni isto u 00:15 pukla veza i vise se nisam mogao spojiti...
al dobro sam prosao, u 00:13 mi se skinuo taman film :D |
Pirat jedan...
|
Citiraj:
|
Eto da dignem malo temu iz prašine.
Bilo je priče da ukoliko se ne kopčamo na t-com konekciju za npr. 1g paket ne dolazi račun od 100kn nego račun na 79kn. Jel to nekome stiglo ili ne? Ja sam spreman ovaj tren nazvat volju i uzet: VOLJAsmart1: Brzina 256/128 kbps Priključna pristojba - 1 kn Pretplata za ADSL priključak 1024/256kbps - 79 kn Mjesečna naknada za VOLJAsmart paket - 40 kn Ukupna cijena VOLJAsmart paketa - 119 kn Znači, šogor plaća 79 kn pretplatu za vezu a ja 40kn voljatelu i ništa više t-comu?! |
Citiraj:
|
Eto počelo se skidat konačno bez ograničenja.
Zvao sam Voljatel i istina je što se tiče ne plaćanja t-comu za promet tokom ugovora. Znači kao što sam gore napisao 79kn t-comu, a 40 za smart1 voljatelu. Recimo da uživam! Konačno! |
Sad sam opet razgovarao sa službom i veli mi čovjek da to ipak nije istina. Tj. je ukoliko je ugovor sa t-comom potpisan samo na vezu a ne i na npr. 1GB paket.
Jel nekome stigao račun od T-coma za prošli mjesec a da je koristio ovu caku?! |
Ti nemreš uzet samo na vezu kod T-coma. Moraš uzeti i paket jedan. A ako postaviš na netu (ili uzmeš otpočetka) na 1GB i ne prijaviš se preko T-comovog username-a i passworda tokom mjeseca - ne dobivaš račun za tih 1GB prometa (20kn).
Ja sam ovaj mjesec dobio račun od Voljatela 70kn (512/160) te 79kn od T-coma. Za sada je tako. Ako T-com još doda 20kn račun za promet, odlazim u Savsku na razgovor oko toga. |
evo meni nije došlo onih 20 kn od t-coma samo od voljatela tak da možeš biti siguran
|
Citiraj:
Već je puno puta rečeno ali evo ti još jednom. Stavi najmanji paket (1GB) i ako se nijednom ne spojiš preko te veze u trenutnom mjesecu neće ti biti naplaćeno tih 20kn nego samo standardna pretplata za brzinu. Ukoliko se nisi nijednom spojio u razdoblju od 01.08. (00:00) pa do kraja mjeseca (31.8. - 23:59) nećeš dobiti naplaćen najmanji paket. 5GB ili flat bi ti uredno naplatili. |
Evo meni danas brzina downloada je 16kb/ sec, 0.5Mbit paket. A inače uredno 50-60kb/s. Jel još tko ima problema?!
|
pa kada sam odlazio od doma bilo je cca 60kb/s down...činilo se da je sve ok :)
|
meni sve ok cijeli dan
|
ljudi zna tko kaj se dogada s voljatelom..vec tri dana ne mogu preko torrenata potegnuti preko 35kb/s
|
Ja imam povremene skokove. Ali u većini slučajeva, rade kao i tebi - do 35 KB/s.
Ali i osim njih, par puta sam znao osjetiti užasno usporenje, sve pogašeno - čisto surfanje i gore je bilo nego na modemu. Onda se rekonektam i sve ok koliko toliko. Ali da, sigurno limitiraju vezu. Samo je pitanje dal torrent samo ili sve.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:04. |