![]() |
nesto su s***ali meni se cini da od 22-07 h nejde bas download,evo sad skidam peko torrenta i ide mi oko 10-20kb/s to je koma a prije 1h mi je picio na 100kb/s,razumio bi da nema seedera i peersa al spojena sam na 35s 35l..koma...fakat nest ne stima,aj nek neko javi sad ako mu torrent ide preko 70/kb????
|
iskon/optima ... ista stvar ... torrenti ne idu preko 25kbs i veza puca ko nespasena ... jer je moguce da je tcom zeznio nesto, a ne optima? tj da je tcom nesto radio oko bandwitha za ostale?
|
Meni torrenti idu oko 50 kb/s, ali isto tako mi ide i skidanje preko http-a 50 kb/s, a veza je stabilna i ne puca. Ništa posebno zabrinjavajuće s obzirom da skidam i preko http-a i preko torrenta, ne brine me ako se torrenti uspore :D
|
meni nejde torrent preko 30kb mater mu,a sad sam probao se spojit na vm-mreze isti ****c,sta se to desava?ja gamadi ne placam 30/kb download nego 110kb/s jao kako nek nekog ***e,ovo nije ok.
|
tebi je jos dobro, meni je koma ... svako malo mi veza "pukne": ostanem spojen ali ne reagira nista ... kao da sam odspojen ... i onda se moram reconnectati.... ma neznam ...ostavit cu do 7h racunalo upaljeno i spojeno na net pa cu vidjeti average torrent speed ujutro...
|
evo ovako u noci download nikuda bas nije isao ali sad pici e majke mi tako da ga ne stignem 110kb/s,nesto se tu ogranici u noci kak se meni cini al fakat neznam sta je?
|
Al jel se itko pokušao spojiti preko T-coma pa vidjeti jel se isto događa? Da ne bi na kraju bilo da je T-scumova infrastruktura počela pucat mal po šavovima :D
|
nesto ima u tome al ja se nisam spajao probao sam samo optimu i vm-mreze i bilo je isti ****c nije isao download iznad 40kb
|
Citiraj:
|
@nikola8
ajde malo pripazi na taj rječnik, prostačiš u svakom postu bezveze, jel mora biti svaka druga riječ hebemu, u ku.....c, pas mat.... ???? |
a izgleda da je nekima radilo lijepo, a nekima je veza bila totalno u banani. Sad tko je tu lud ja ne znam, samo znam da je meni bila u banani vec 2 noci zaredom i nadam se da se to vise nece ponoviti
|
ja sam sinoc uspio samo 1GB skinuti...ali ocito da je do torrenta..jer sam probao danas isto banana...pribavio sam jedan torrent za koji znam da je dobar...i skida ko ludo....
|
1gb to je super, ja 420mb ... sramota ... a inace oko 2-2.5 gb po noci skinem
|
1gb nije super...2,5gb bi bilo cool i super ;)
|
A mozda je samo neki problem zbog vikenda ili sta ja znam, inace ja skidam radnim danima ... a onda svi i ne ostavljaju racunala da se skida pa ce valjda biti bolje...
|
Išao malo provjeriti popis spajanja i izgleda da se po ovoj slici noćni promet počeo zaračunavati prije 22h :rolleyes:
http://img258.imageshack.us/img258/41/optimaav1.th.gif |
Citiraj:
|
Na Flat MINI sam, po ovom se ispisu iza 21h računa noćni promet, probat ću se konktirati odmah nakon 21:00 i vidjeti što će računati, ali trebalo bi to provjeriti sa SZK.
|
opet mi nejde torrent preko 30kb sta je ovo?
|
jel vi ziher imate dobre torrente ? mislim aktivne ? s dost seedera?
|
meni rade ok, uzeo sam za test lost s3e8 koji ima preko 10000 seedera i radi 90-100 normalno
|
meni uredno radi...btw...mozda ti je do torrenta ;)
http://www.imagesforme.com/images/229torrent.jpg **maskirao sam nepoželjan sadržaj :) |
I meni je trenutno sve OK s brzinom osim to mi je IP stalno isti.
|
ali ako je IP isti, to vjerojatno znaci neki proxy isti za sve sto znaci da ce vjerojatno opet pasti brzine i poceti veza pucati cim se svi poslije 22h okace i pocnu backupirati internet
EDIT: evo stavio download u 21:50 i u 22:02 po mom satu se sa 100 drito spustilo na 30kbs ... kao naruceno i ostalo je tako ... nist, ostavljam do ujutro ... pa cemo vidjeti |
Citiraj:
|
opet mirišem jeftin flat bez pokrića.....
|
da tu nesto smrdi na ne dobro:) pitanje je dali ce se to rjesit ...
|
vjerujem da hoce jer su vec duze na nasem trzistu i ozbiljna su tvrtka koja si nece dozvoliti takvo sta da se nastavi
|
bumo vidili, da nebi oni to ko VM Mreže rješili :D .... nadam se da je samo kratkotrajno i da će HD proraditi i vikendom da se mogu odmah dobiti konkretnije informacije...
|
Sumnjam da bi ti HD dao kakve korisne informacije.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:51. |